Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

śniadanie przed pracą, w pracy

Polecane posty

Gość gość

Witam. Czy jecie na śniadanie owsiankę, musli lub inny zdrowy posiłek z dodatkiem nasion goji, chia itd?? Macie czas by przygotować taki posiłek przed pracą?? Czy mając możliwosc zakupu takiego produktu zakupiłabys go??

Gość gość
Owsiankę gotuję wieczorem, potem na noc wkładam do lodówki i biorę do pracy. Nie kupiłabym gotowego produktu, bo mnie na to nie stać. Poza tym lubię wiedzieć kto przygotował mój posiłek, bo kiedyś pracowałam z osobami działającymi w gastronomii i widziałam jaki syf potrafi być na "kuchni".

Gość marcellaxz
Spokojnie, jeśli masz produkty, przygotujesz zdrowe śniadanie w ciągu minuty. Ja zwykle jadam musli. Nie każde mi smakowało, ale na http://www.mojemusli.pl/ można skomponować własne, idealne którym się zajadasz :)

Gość gość
Ja kupuje gotowe płatki firmy Sante. Teraz mają świetną akcję. Wystarczy wejść na www.santefitnaturalnie.pl i wypełnić formularz zgłoszeniowy aby otrzymać darmowy zestaw ambasadora marki w skład którego wchodzi 8 paczek płatków Sante Fit. Jeśli lubisz płatki i chcesz przetestować nowe koniecznie skorzystaj z promocji :)