Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość doma547

nivea produkt

Polecane posty

Gość doma547

Przyznam szczerze, że na początku obawiałam się działania tego kosmetyku - nie byłam pewna czy nie narobi szkód mojej wrażliwej skórze, mimo, że do takiego właśnie typu cery jest przeznaczony. I na szczęście okazało się, że niepotrzebnie się obawiałam. Nie mogę nie zacząć od designu opakowań, który bardzo mi odpowiada. Wygodna butelka z charakterystyczną dla marki Nivea prostą i minimalistyczną szatą graficzną. Płyn otwiera się bardzo łatwo i wygodnie (bez obawy o paznokcie ;) ); nie ma zbyt dużej dziurki - dobrze się dozuje i wylewamy na wacik dokładnie tyle produktu ile chcemy. Butelka ma 200 ml, wiec jest to sporo jak płyn micelarny. Kosmetyk nie posiada zapachu - dla mnie to duży atut - potencjalne substancje zapachowe mogłyby działać drażniąco. Płyn bardzo dobrze spełnia swoje zadanie: skutecznie usuwa makijaż. Dobrze sprawdza się także użyty na oczy - nie szczypie, nie piecze, nie podrażnia. Mam wrażenie, że moja skóra po użyciu jest ukojona i uspokojona. Zazwyczaj, po zmyciu makijażu towarzyszyło mi nieprzyjemne uczucie napięcia i suchości skóry. Po użyciu płynu Nivea zapomniałam co to znaczy sucha i napięta cera Skóra jest oczyszczona, przyjemnie odświeżona i miła w dotyku. Demakijaż to dla mnie podstawa pielęgnacji - praktycznie codziennie się maluję, więc i każdego dnia muszę zmyć makijaż. Wypróbowałam już całkiem sporo różnych przeznaczonych do tego kosmetyków ale to właśnie ten płyn micelarny podbił moje serce. Dla mnie Nivea jest firmą, której produkty sprawdzają się w każdym wymiarze i sytuacji.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować