Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tanie spamerki od NIvea

Polecane posty

Gość gość

wasze wypociny sa zgloszone do firmy, niektore zalozyly tematy pod wlasnym nazwiskiem, wiec mam nadzieje, ze zostana wyciagniete konsekwencje

Gość gość
BRAWO! zgłaszać tą co zakłada tu po 100 tematów każdego dnia

Gość gość
up

Gość gość
Gowno teraz wygracie, za te antyreklame :D

Gość gość
A najlepsze jest to, że ona reklamuje produkt o którym nie ma pojęcia. W kilku tematach podawała różny czas zastosowania 1,2 lub 3 miesiace, a jak ją objechali że nie wie ile, to z gościa zakładała tematy "na ile starcza taki płyn?" :) :D I ona chce zrobić reklamę dla produktu, żałosne. Właściciele niwei jak to zobaczą to będą mieli śliski problem ;)

Gość gość
Jest to zgloszone juz, napiszcie tez. Wiecej klientow straconych = wieksze konsekwencje dla psychicznej spamerki

Gość gość
Screeny z jej tematów + linki to tych gdzie podaje sprzeczne informacje poszły na stronkę producenta i na dział reklam :) Równiez i te gdzie się ostro wkurzyła i wyzywała gości w tematach zachwalających produkt.

Gość gość
W temacie gdzie jako gość , dopytywała się "to na jak długo starcza ten płyn?" nagle się wkurzyła i walnęła formułkę, no i się wkopała :) xx Jej tekst ..."Zresztą gdybyś miał pojęcie o spamerskich postach marketingowych to byś wiedział że podstawową zasadą troli jest nie wdawanie się w żadne dyskusje, mają przecież płacone za posty polecające a nie polemikę i wyzywanie, g****o wiesz o marketingu." :D ciekawe skąd tak dobrze wie co mają robić spamerzy od nindżeji :D

Gość gość
Przez te jej setki natrętnych reklam, to odeszła mi ochota na używanie czegokolwiek z tej marki. Czyli owa niveowa spamerka osiągnęła, ale efekt odwrotny.

Gość gość
"W temacie gdzie jako gość , dopytywała się "to na jak długo starcza ten płyn?" nagle się wkurzyła i walnęła formułkę, no i się wkopała usmiech.gif xx Jej tekst ..."Zresztą gdybyś miał pojęcie o spamerskich postach marketingowych to byś wiedział że podstawową zasadą troli jest nie wdawanie się w żadne dyskusje, mają przecież płacone za posty polecające a nie polemikę i wyzywanie, g****o wiesz o marketingu." smiech.gif ciekawe skąd tak dobrze wie co mają robić spamerzy od nindżeji smiech.gif" X X Tego na pewno spamerka nie pisała. Musiałeś trafić na kogoś od marketingu. Bo najemne trole rzeczywiście nie dyskutują na forach tylko wklejaja te swoje spamy.

Gość gość
12:09 no zgadza się bo wczoraj to napisała to co spamuje reklamą nivei. I na tym wpadła, ze tak dobrze zna zasady, a udaje zwykłą użytkowniczke która co 10 minut musi podzielić się opinią na temat owego produktu.

Gość gość
Gość 12:16 ale w jaki sposób wpadła? Przecież na kafe pisze wiele osób, spam pisał jakiś najemny trol a przecież w tym samym czasie mogła siedzieć osoba która siedzi w marketingu (nie nivei tylko ogólnie w branży marketingowej), tak jak ja co nieco wiem bo ściśle współpracuję z tym działem w mojej firmie i znam och metody. I to prawda mają płacone od postu, a tracić czasu na posty inne niż spakowane po prostu się nie opłaca.

Gość gość
Piszcie do Nivea, obiecali, ze sie tym zajma, im nas wiecej tym gorzej dla spamerek :)

Gość gość
up