Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wy polskie brudasy i zwierzęta

Polecane posty

Gość gość

gardzę wami i waszym narodem i gdybym był prezydentem mojego kraju - Izraela, to bym spuścił na was bomby :).

Gość gość
Antysemickie prowo.

Gość efrf
frec

Gość gość
Jest tu ktoś z policji niech się za interesuje tym wpisem .

Gość gość
Zgłoszone

Gość gość
to juz koniec sciga mnie prokurator jak tam polskie k******y śmiecie?wiedzialem ze jak zobaczycie to wam k***a d**y z zalu pekna cebulandia

Gość gość
nopowcy hitlerowcy wy mozecie mi chuuuja o******** nie nie nie dam sie dopoki jestem zydem mozecie mi o******** mojego siusiaka wy tak zwani patrioci :)

Gość gość
spuszam sie na matke boska huuuuje

Gość gość
Ha ha jeszcze jeszcze prosze

Gość gość
Teraz pałka się przecięła zobaczymy czy będziesz taki mądry juz niedługo .

Gość gość
zlitujcie się, właśnie dostałem pismo od prokuratora Jestem ścigany z urzędzu k***a! Dostałem pismo i jest tam napisane tak: C***u! Przestań szkalować nasz naród, c***u! Zdechniesz w pierdlu w sztumie, c***u! Podpisano Prokurator generalny Dziura w D***eeeeeeeeaahahaha!

Gość gość
możecie mi k***a obciągnąć c***a k****, wy tak zwani pani patrioci , możecie mi, he, możecie mi k***a przyjść i skosić trawę, zapłacę wam dolara

Gość gość
Nie jesteś żydem tylko niestety polską patologią zgapiającą z testovirona i innych chorych jednostek.

Gość gość
Jezu, proszę was, k***a! NOP-owcy! NOP-owcy, prawdziwi patrioci, zlitujcie się, właśnie dostałem pismo od prokuratora! Jestem ścigany z urzędzu, k***a! Dostałem pismo i jest tam napisane tak: Chuju! Przestań szkalować nasz naród, chuju! Zdechniesz w pierdlu w sztumie, chuju! Podpisano Prokurator generalny Dziura w D***eeeeeeeeaahahaha! NOP-owcy! NOP-owcy-hitlerowcy, możecie mi obciągnąć c***a, k***a! Nie, nie, nie! Nigdy nie dam się! Póki jestem Żydem! Możecie mi obciągnąć mojego siusiaka bez napletka! NOP-owcy! No proszę! NOP-owcy! Możecie mi k***a wylizać rów, głupie k***a niedouczone sk***ysyny! NOP! NOP! NOP NOP NOP! Może mi k***a obciągnąć c***a! Kurwa, wy tak zwani pani patrioci, eeugh, możecie mi, he, możecie mi k***a przyjść i skosić trawę, zapłacę wam dolara, k****. Dolara, k****, pójdziecie do Żabki i kupicie całą Żabkę za dolara k****, j****e, j****e biedaki. O jezu, czekajcie! Patrzcie co ja o was myślę! O k***a!

Gość gość
Matka boska była Zydówką. To pewnie ten typ , który zabił człowieka w Szczinie. To psychicznie chory , którego powinni zamknąć U czubków.

Gość gość
Aaa

Gość gość
Xd