Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

8 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Wiesz, że zamiast zwierząt móglbys wpisać prędzej swoje imię?  Zwierzęta przynajmniej dają trochę radości, ty to już w ogóle nie wiadomo po co gnijesz w tym namiocie, chyba żeby blokować ludzi i pluć jadem.

To samo pisałem schizolowi, naprawdę życie takiego psa czy kota jest więcej warte niż jego

• Like 1

No juz zablokowalem na laptopie i telefonie, i pisze z mojej konsolki xD

Co problem, bo nie lubie psow, bo sa wkuurwiajace?

wy nie lepsi xD. Tez 0 radosci z was xD. Sraam na was 

2 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał:

I nie o tym jest temat. 

To po co się zgłębiasz? Podałam kolejny przykład żebraków jak w temacie i tyle.

Edytowano przez Śliwka w Polonezie

Ja mam isc do pracy, zeby jesc, a psy zra za darmo i jeszcze wszedzie sraaja xD. Jak murzyny i araby xD. Oni tez lubia walic kloca na srodku chodnika w centrum miasta, haha. 

• Haha 1

Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał:

To po co się zagłębiasz? Podałam kolejny przykład żebraków jak w temacie i tyle.

Widze różnice ale whateva. Uspokój emocje lewaczko bo nudne jesteście.

Przed chwilą, Cynicfm123 napisał:

Ja mam isc do pracy, zeby jesc, a psy zra za darmo i jeszcze wszedzie sraaja xD. Jak murzyny i araby xD. Oni tez lubia walic kloca na srodku chodnika w centrum miasta, haha. 

A ty srasz do rzeki i ryby zdychają potem 

1 minutę temu, Cynicfm123 napisał:

I wszędzie włażą nawet tam gdzie zresz

Przed chwilą, BabkaBaranekBoży napisał:

Widze różnice ale whateva. Uspokój emocje lewaczko bo nudne jesteście.

Ani ze mnie lewaczka, ani nie ma emocji. Chilluj, to tylko kolejni fałszywi żebracy.

Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał:

Ani ze mnie lewaczka, ani nie ma emocji. Chilluj, to tylko kolejni fałszywi żebracy.

A jacy są autentyczni? 

5 minut temu, Cynicfm123 napisał:

Znam więcej psów pracujacych niż pracujących Filipków z kafeterii.

Ale jak nauczysz się żrec kupy to też będziesz miał luksus jak te bezczelne pieski.

Edytowano przez Śliwka w Polonezie

No tylko ze pisze o zwierzetach, ktore sie mecza i gloduja, a ja sie nie mecze i nie gloduje xD

Zamiast zbiorki na zwierzeta cierpiace, to uspic i tyle. I koncze juz z wami gadke, bo szkoda mi wieczoru sie z wami uzerac. Pocalujcie mnie w doope szczerbaty hejterze i sliwka. 

15 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Wiesz, że zamiast zwierząt móglbys wpisać prędzej swoje imię?  Zwierzęta przynajmniej dają trochę radości, ty to już w ogóle nie wiadomo po co gnijesz w tym namiocie, chyba żeby blokować ludzi i pluć jadem.

mi fifi daje dużo radości, a sierściuchy wcale. fifiego utrzymuje rodzicielka, a bezpańskie psy pasożytują na państwie. rozstrzelać masowo jak na ukrainie i będzie spokój.

1 minutę temu, pedo eunuch napisał:

mi fifi daje dużo radości, a sierściuchy wcale. fifiego utrzymuje rodzicielka, a bezpańskie psy pasożytują na państwie. rozstrzelać masowo jak na ukrainie i będzie spokój.

Jaką ci daje radość?

2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Jaką ci daje radość?

radość na poziomie instynktownym, wręcz egzystencjalnym.

Edytowano przez pedo eunuch

4 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Jaką ci daje radość?

Człowieka z psem porównywać i wartościować ich życia. Fajne odklejki. Ale top hejk tak

14 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Tacy, którzy autentycznie potrzebują na życie?

Widzowie republiki dają, bo chcą dawać. Nikt ich tam nie oszukuje, że to na chore dzieci, wpłacający jeśli widzą sens w jakichś usprawnieniach technicznych, to to finansują. Gdybyśmy nie żyli w Bantustanie, to Republika utrzymywałaby się z reklam.

7 minut temu, BabkaBaranekBoży napisał:

Człowieka z psem porównywać i wartościować ich życia. Fajne odklejki. Ale top hejk tak

3 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

Życie psa więcej warte niż człowieka? Właśnie dlatego to już długo nie potrwa, wkrótce reset.

Moim skromnym zdaniem życie to życie. wszystkie są takie same.

Ale jakbym miała mieć porównać życie psa ratownika do życia jakiegoś typa w namiocie, ktory lubuje się w bezinteresownym  szkodzeniu ludziom, no to tu już odpowiedź jest raczej jednoznaczna.

• Like 1
  • Haha 1

Pies jest jak dziecko nie utrzyma się sam a Filip by mógł ale nie chce

1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

Widzowie republiki dają, bo chcą dawać. Nikt ich tam nie oszukuje, że to na chore dzieci, wpłacający jeśli widzą sens w jakichś usprawnieniach technicznych, to to finansują. Gdybyśmy nie żyli w Bantustanie, to Republika utrzymywałaby się z reklam.

Oszukują, bo rachoń dojechał do Stanów zanim zakończyła się zbiórka. Chyba, że piszesz bardziej ogólnie że nikt ich w tej tv nie oszukuje, z tym poziomem odwrócenia pojęć nie czuję się na siłach dyskutować 🙂

1 minutę temu, mr_Kumpir napisał:

Pies jest jak dziecko nie utrzyma się sam a Filip by mógł ale nie chce

On jest chory. Jemu należy się socjal a nie praca.

22 minuty temu, Cynicfm123 napisał:

No tylko ze pisze o zwierzetach, ktore sie mecza i gloduja, a ja sie nie mecze i nie gloduje xD

Zamiast zbiorki na zwierzeta cierpiace, to uspic i tyle. I koncze juz z wami gadke, bo szkoda mi wieczoru sie z wami uzerac. Pocalujcie mnie w doope szczerbaty hejterze i sliwka. 

OtoZ to

24 minuty temu, Cynicfm123 napisał:

"Zwierzeta to najlepiej uspic, po co sie maja meczyc i jeszcze hajs dawac na darmozjadow

zastrzyk i po klopocie, a nie laza te psy xD. Ostatnio rano szedlem w niedziele, a tu jakis typek biega sobie z psem na smyczy, a nagle ten pies sie zatrzymuje na srodku drogi, bo mu sie srac chce i sra rzadka koopa XDDD ja prdl ale siara xD"

Tia.

5 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Ale jakbym miała mieć porównać życie psa ratownika do życia jakiegoś typa w namiocie, ktory lubuje się w bezinteresownym  szkodzeniu ludziom, no to tu już odpowiedź jest raczej jednoznaczna.

Nie cierpię Filipa z całych sił, ale to człowiek, życie zwierząt nie jest tyle samo warte co człowieka. Totalny upadek wartości i porządku świata wynikający z odrzucenia Boga.

• Haha 1

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

psów ratowników jest ok 150, a bezpańskich kundli zagryzających się w schroniskach pasożytujących na państwie i zadłużających je - dziesiątki tysięcy.

6 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Oszukują, bo rachoń dojechał do Stanów zanim zakończyła się zbiórka. Chyba, że piszesz bardziej ogólnie że nikt ich w tej tv nie oszukuje, z tym poziomem odwrócenia pojęć nie czuję się na siłach dyskutować 🙂

A możesz mi podać jakiś przykład dezinformacji?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się