BabkaBaranekBoży 11 Napisano 2 godziny temu I nie o tym jest temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przegrywamy 5 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Wiesz, że zamiast zwierząt móglbys wpisać prędzej swoje imię? Zwierzęta przynajmniej dają trochę radości, ty to już w ogóle nie wiadomo po co gnijesz w tym namiocie, chyba żeby blokować ludzi i pluć jadem. To samo pisałem schizolowi, naprawdę życie takiego psa czy kota jest więcej warte niż jego 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynicfm123 5 Napisano 2 godziny temu No juz zablokowalem na laptopie i telefonie, i pisze z mojej konsolki xD Co problem, bo nie lubie psow, bo sa wkuurwiajace? wy nie lepsi xD. Tez 0 radosci z was xD. Sraam na was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 408 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał: I nie o tym jest temat. To po co się zgłębiasz? Podałam kolejny przykład żebraków jak w temacie i tyle. Edytowano 2 godziny temu przez Śliwka w Polonezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 11 Napisano 2 godziny temu Psiedzko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynicfm123 5 Napisano 2 godziny temu Ja mam isc do pracy, zeby jesc, a psy zra za darmo i jeszcze wszedzie sraaja xD. Jak murzyny i araby xD. Oni tez lubia walic kloca na srodku chodnika w centrum miasta, haha. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 11 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: To po co się zagłębiasz? Podałam kolejny przykład żebraków jak w temacie i tyle. Widze różnice ale whateva. Uspokój emocje lewaczko bo nudne jesteście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przegrywamy 5 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Cynicfm123 napisał: Ja mam isc do pracy, zeby jesc, a psy zra za darmo i jeszcze wszedzie sraaja xD. Jak murzyny i araby xD. Oni tez lubia walic kloca na srodku chodnika w centrum miasta, haha. A ty srasz do rzeki i ryby zdychają potem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 11 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Cynicfm123 napisał: Ja mam isc do pracy, zeby jesc, a psy zra za darmo i jeszcze wszedzie sraaja xD. Jak murzyny i araby xD. Oni tez lubia walic kloca na srodku chodnika w centrum miasta, haha. I wszędzie włażą nawet tam gdzie zresz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 408 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBaranekBoży napisał: Widze różnice ale whateva. Uspokój emocje lewaczko bo nudne jesteście. Ani ze mnie lewaczka, ani nie ma emocji. Chilluj, to tylko kolejni fałszywi żebracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 11 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Ani ze mnie lewaczka, ani nie ma emocji. Chilluj, to tylko kolejni fałszywi żebracy. A jacy są autentyczni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 408 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, Cynicfm123 napisał: Ja mam isc do pracy, zeby jesc, a psy zra za darmo i jeszcze wszedzie sraaja xD. Jak murzyny i araby xD. Oni tez lubia walic kloca na srodku chodnika w centrum miasta, haha. Znam więcej psów pracujacych niż pracujących Filipków z kafeterii. Ale jak nauczysz się żrec kupy to też będziesz miał luksus jak te bezczelne pieski. Edytowano 2 godziny temu przez Śliwka w Polonezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 408 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBaranekBoży napisał: A jacy są autentyczni? Tacy, którzy autentycznie potrzebują na życie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynicfm123 5 Napisano 2 godziny temu No tylko ze pisze o zwierzetach, ktore sie mecza i gloduja, a ja sie nie mecze i nie gloduje xD Zamiast zbiorki na zwierzeta cierpiace, to uspic i tyle. I koncze juz z wami gadke, bo szkoda mi wieczoru sie z wami uzerac. Pocalujcie mnie w doope szczerbaty hejterze i sliwka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nаtalia 5 Napisano 2 godziny temu ale w tych lewakach jadu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedo eunuch 1 Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Wiesz, że zamiast zwierząt móglbys wpisać prędzej swoje imię? Zwierzęta przynajmniej dają trochę radości, ty to już w ogóle nie wiadomo po co gnijesz w tym namiocie, chyba żeby blokować ludzi i pluć jadem. mi fifi daje dużo radości, a sierściuchy wcale. fifiego utrzymuje rodzicielka, a bezpańskie psy pasożytują na państwie. rozstrzelać masowo jak na ukrainie i będzie spokój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 408 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, pedo eunuch napisał: mi fifi daje dużo radości, a sierściuchy wcale. fifiego utrzymuje rodzicielka, a bezpańskie psy pasożytują na państwie. rozstrzelać masowo jak na ukrainie i będzie spokój. Jaką ci daje radość? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedo eunuch 1 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Jaką ci daje radość? radość na poziomie instynktownym, wręcz egzystencjalnym. Edytowano 2 godziny temu przez pedo eunuch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 11 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Jaką ci daje radość? Człowieka z psem porównywać i wartościować ich życia. Fajne odklejki. Ale top hejk tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 79 Napisano 2 godziny temu Życie psa więcej warte niż człowieka? Właśnie dlatego to już długo nie potrwa, wkrótce reset. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 79 Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Tacy, którzy autentycznie potrzebują na życie? Widzowie republiki dają, bo chcą dawać. Nikt ich tam nie oszukuje, że to na chore dzieci, wpłacający jeśli widzą sens w jakichś usprawnieniach technicznych, to to finansują. Gdybyśmy nie żyli w Bantustanie, to Republika utrzymywałaby się z reklam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 408 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, BabkaBaranekBoży napisał: Człowieka z psem porównywać i wartościować ich życia. Fajne odklejki. Ale top hejk tak 3 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Życie psa więcej warte niż człowieka? Właśnie dlatego to już długo nie potrwa, wkrótce reset. Moim skromnym zdaniem życie to życie. wszystkie są takie same. Ale jakbym miała mieć porównać życie psa ratownika do życia jakiegoś typa w namiocie, ktory lubuje się w bezinteresownym szkodzeniu ludziom, no to tu już odpowiedź jest raczej jednoznaczna. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 90 Napisano 2 godziny temu Pies jest jak dziecko nie utrzyma się sam a Filip by mógł ale nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 408 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Widzowie republiki dają, bo chcą dawać. Nikt ich tam nie oszukuje, że to na chore dzieci, wpłacający jeśli widzą sens w jakichś usprawnieniach technicznych, to to finansują. Gdybyśmy nie żyli w Bantustanie, to Republika utrzymywałaby się z reklam. Oszukują, bo rachoń dojechał do Stanów zanim zakończyła się zbiórka. Chyba, że piszesz bardziej ogólnie że nikt ich w tej tv nie oszukuje, z tym poziomem odwrócenia pojęć nie czuję się na siłach dyskutować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 2 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: Pies jest jak dziecko nie utrzyma się sam a Filip by mógł ale nie chce On jest chory. Jemu należy się socjal a nie praca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 2 Napisano 2 godziny temu 22 minuty temu, Cynicfm123 napisał: No tylko ze pisze o zwierzetach, ktore sie mecza i gloduja, a ja sie nie mecze i nie gloduje xD Zamiast zbiorki na zwierzeta cierpiace, to uspic i tyle. I koncze juz z wami gadke, bo szkoda mi wieczoru sie z wami uzerac. Pocalujcie mnie w doope szczerbaty hejterze i sliwka. OtoZ to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 408 Napisano 2 godziny temu 24 minuty temu, Cynicfm123 napisał: No tylko ze pisze o zwierzetach, ktore sie mecza i gloduja, a ja sie nie mecze i nie gloduje xD "Zwierzeta to najlepiej uspic, po co sie maja meczyc i jeszcze hajs dawac na darmozjadow zastrzyk i po klopocie, a nie laza te psy xD. Ostatnio rano szedlem w niedziele, a tu jakis typek biega sobie z psem na smyczy, a nagle ten pies sie zatrzymuje na srodku drogi, bo mu sie srac chce i sra rzadka koopa XDDD ja prdl ale siara xD" Tia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 79 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Moim skromnym zdaniem życie to życie. wszystkie są takie same. Ale jakbym miała mieć porównać życie psa ratownika do życia jakiegoś typa w namiocie, ktory lubuje się w bezinteresownym szkodzeniu ludziom, no to tu już odpowiedź jest raczej jednoznaczna. Nie cierpię Filipa z całych sił, ale to człowiek, życie zwierząt nie jest tyle samo warte co człowieka. Totalny upadek wartości i porządku świata wynikający z odrzucenia Boga. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedo eunuch 1 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Moim skromnym zdaniem życie to życie. wszystkie są takie same. Ale jakbym miała mieć porównać życie psa ratownika do życia jakiegoś typa w namiocie, ktory lubuje się w bezinteresownym szkodzeniu ludziom, no to tu już odpowiedź jest raczej jednoznaczna. psów ratowników jest ok 150, a bezpańskich kundli zagryzających się w schroniskach pasożytujących na państwie i zadłużających je - dziesiątki tysięcy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 79 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Oszukują, bo rachoń dojechał do Stanów zanim zakończyła się zbiórka. Chyba, że piszesz bardziej ogólnie że nikt ich w tej tv nie oszukuje, z tym poziomem odwrócenia pojęć nie czuję się na siłach dyskutować A możesz mi podać jakiś przykład dezinformacji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach