Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

obrażający mnie sąsiad

Polecane posty

Gość gość

Czemu sąsiad z dołu do******la się do mnie skoro nic mu nie zrobiłam?Przeprowadziłam się na wioskę,gdzie jest rodzina,która wszystkich obgaduje,mało kto ich za to lubi a ja się stałam tematem nr 1?Jak z tym sobie radzić?

Gość gość
Jeśłi masz na to dowody to zgłoś na policję . Jeśłi to tylko ze słyszenia wiesz to po prostu ignoruj to co mówi , jak zobaczy że Ciebie to nie rusza , w końcu mu się znudzi i znajdzie sobie inny obiekt do obrażania.

Gość gość
Hmm...mój facet nie chce nic im mówić,bo twierdzi,że trzeba być mądrzejszym i gówna nie ruszać.Ale mimo wszystko dla mnie to miłe nie jest.Zważywszy na to,że im nie zaszkodziłam,poprostu nie lubię ich,bo gadają potem niestworzone rzeczy do ludzi.Albo jego żona potrafiła mi przyjść i powiedzieć,że ja nie jestem tu zameldowana podczas,gdy miałam meldunek.

Gość gość
Nasraj mu pod bramą

Gość gość
Olej ich. Ale mnie tą jego żona rozbawilas, chyba bym ją zabiła śmiechem :D Pomysl-jak powiedzą, że masz trzy ręce i będą to opowiadać po wioskowych sasiadach, czy to bedzie prawda?No nie. Wiec jak cie dojdą słuchy że oni cie obgaduja, to pomysl sobie, przecież nie jest prawdą, że masz 3 ręce. A do mieszkania jej nie wpuszczaj, powiedz grzecznie, że teraz nie masz czasu. Za 10 razem poskutkuje.

Gość gość
tak jest,nie wpuszczac bydla do domu,rozmawiac krotko i tylko o pogodzie.niestety takie jest polactwo-wpieerniczajace sie z butami w prywatne zycie,plotkujace i prymitywne.

Gość gość
ostatnio mnie starą kurwą nazwał... to , że kurwą to nie mam o to pretensji w końcu dużo w tym prawdy ale , że stara ? nie daruje chamowi! mam dopiero 33 lata

Gość gość
10.43- Tu autorka.mam 27 podszywie.

Gość gość
10.43-choć wiek dobry byś mógł/mogła podać.Dramat xD

Gość gość
10.39- ich boli to,że z miasta jestem chyba i z nimi nie plotkuję oraz nie opowiadam o sobie.Zaściankowcy :)

Gość gość
ja mieszkam w Niemczech i tu weterani 2 wojny opowiadaja,ze Polacy tak donosili jeden na drugiego do gestapo,ze gestapo nie nadazalo tego zalatwiac.wogole z tego co wiem Polacy za granica nie chca sie z rodakami zadawac wlasnie ze wzgledu na obmawianie,donoszenie do urzedow,ogolnie szkodzenie innym ziomkom oraz chamstwo i bluzganie.