Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spóźniający się okres

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam 18 lat a moja dziewczyna 17. Jesteśmy razem od 3 stycznia 2015 roku. Chciałem się Was poradzić a także zaczerpnąć Waszej opinii. Może to mnie trochę uspokoi. Otóż sprawa ma się tak: W tym miesiącu uprawialiśmy seks 3 razy. Pierwszy raz jeden dzień po okresie, drugi raz dwa dni po dniach płodnych i trzeci raz 6 dni przed kolejnym okresem. Zawsze używamy prezerwatyw, nie ważne czy tego dnia wypadają dni płodne czy nie płodne. Dodatkowo nigdy nie kończę w mojej partnerce, zawsze wychodzę chwilę przed wytryskiem. Czasami zdarza się, że kochamy się chwilę bez prezerwatywy, ale jest to tylko kilka pchnięć i zawsze w dni niepłodne. Robimy to jednak bardzo szybko i zawsze sprawdzam czy mój penis jest suchy. Okres wypadał w sobotę jednak do tej pory się nie pojawił. Moja dziewczyna twierdzi, że ciągle czuje bóle brzucha jak przed każdym okresem. Jak myślicie jest się czego bać czy powinienem się wyluzować ? Z góry dziękuję. Pozdrawiam :)

Gość gość
test!

Gość gość
Nie pytaj tylko ruchoaj!

Gość gość
Chcesz porozmawiać? Telefon Zaufania i NETporadnia Jeśli… - nie planowałaś ciąży, a stało się… - zastanawiasz się nad aborcją, - nie wiesz, czy jesteś w ciąży, … i przeżywasz w związku z tym trudności, którymi nie masz się z kim podzielić skontaktuj się z nami. Jesteśmy dla Ciebie codziennie od 18.00 do 23.00. Zespół Telefonu Zaufania i Netporadni to grupa specjalistów z wielu dziedzin zawodowych. Dzięki temu w krótkim czasie uzyskasz informacje z różnych obszarów wiedzy,w zależności od potrzeb. Łączy nas przekonanie, że jesteśmy po to, by towarzyszyć i wspierać w poszukiwaniu rozwiązań. Zapewniamy bezpieczną przestrzeń rozmowy. Osoby, które się z nami skontaktują, uzyskają wsparcie emocjonalne  a także wiedzę z zakresu: 1. medycyny, 2. farmakologii, 3. procedur wsparcia instytucjonalnego, 4. psychologii, 5. prawa, tel.: 586 915 915 email: kontakt@netporadnia.pl bezpłatny chat: http://www.netporadnia.pl/ Porady w Netporadni są bezpłatne. Koszt rozmowy w Telefonie Zaufania w zależności od operatora, wg stawek na telefon stacjonarny.

Gość gość
Pamiętaj że przed wtryskiem też wyrastają się plemniki zdolne do zapłodnienia. Czy Twoja dziewczyna prowadzi kalenkalendarzyk ze jest pewna że to akurat dni nieplodne?

Gość gość
Nie ma się czym martwić na 100%

Gość gość
Kalendarzyk prowadzimy wspólnie już ponad 2 lata odkąd zaczęliśmy uprawiać seks. Wszystko zawsze się zgadza. Każdy okres przychodzi zgodnie z wyliczeniami, owulacja tak samo. Dziś zamiast okresu pojawiła się brunatna wydzielina. Nie jest jej dużo. Miesza się ona jakby z okresem. Czasami poleci troszkę jakby okresu czasami ta wydzielina. Moja dziewczyna ma tak zawsze przed okresem. Trwa to jednak kilka godzin po czym przychodzi zwykły okres. Dodam że moja dziewczyna ostatnio wiele przeszła. Ostatnie 3 miesiące były dla niej strasznie trudne. Mieliśmy nawet podejrzenia że może mieć depresję. Czy takie coś może być spowodowane tak silnym stresem ?

Gość gość
Wszystko ma wpływ. Stres również.