Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pozukuje dobrego kremu z mocznikiem

Polecane posty

Gość gość

Moja 1.5 roczna ma przymieszkowe rogowacenie skóry szukamy dobrego kremu z 5 procentowym mocznikiem ☺polecacie jakiś z dobrym składem

Gość gość
Jeśli mieszkasz przy granicy z Niemcami to w drogerii DM jest świetny balsam do ciała z mocznikiem, to jest cała seria z mocznikiem z firmy balea: balsamy, kremy itp o rożnym stężeniu mocznika od 5 do 15% Nie wiem czy nadaje się dla dzieci ale mnie pomógł przy okropnie suchej i luszczacej się skórze. Cena tez jest bardzo niska

Gość gość
Moze SVR z apteki

Gość gość
rossman isana med

Gość gość
Tylko pilarix z lefroscha. Ma duze stezenie i jest w miare niedrogi

Gość gość
poszukaj wśród kremów dermo recepturowych Ziołoleku. Ta firma ma bardzo dobre i niedrogie kremy apteczne wspomagające leczenie chorób skóry, także dla dzieci.

Gość gość
po co ci krem z mocznikiem,skoro wystarczy mocz,odpowiednio stężony,zagęszczony?No po co? Ponadto w moczu masz oprócz mocznika kilka innych składników leczniczych które wspomagają jego działanie,oprócz wchłaniania wody,zagęszczania,nawilżania działa oczyszczająco i antybakteryjnie,antywirusow. Sam krem będzie miał tylko jedną funkcję. Żadna chemia nie przebije naturalnego środka i tyle