Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnawtłumie

Sama od zawsze

Polecane posty

Gość samotnawtłumie

Od zawsze jestem sama. Mam 23 i nigdy nawet nie trzymałam faceta za rękę nie mówiąc o innych sprawach. Nie siedzę w domu. Mam wiele zainteresowań. Potrzebuję bliskości, kogoś ķto powie ,,Wszystko się ułoży!". Nie mam siły na życie w samotności. Nie potrafię poradzić sobie z życiem. Wszystko mnie przerasta.

Gość gość
Zastanawiałaś się gdzie tkwi przyczyna ze jestes sama?

Gość samotnawtłumie
raz tylko trzymałam faceta za jaja

Gość gość
Może masz nieswiezy oddech albo pryszcze na plecach? Albo jesteś wkvrvviająca?

Gość samotnawtłumie
Analizowałam wszystkie aspekty. Wygląd-szału nie ma, ale koszmaru też chyba nie. Charakter- nie jestem uległa i mam swoje zdanie ale zawsze wyrażam je w ten sposób aby nie wyjść na zarozumialską.

Gość gość
Tobie się może wydawać że wyrazasz je w taki sposób. A w rzeczywistości możesz być bardzo przemądrzałą osobą.

Gość powodzeeniaa
Hej! Wiem, że to zabrzmi banalnie, ale nie martw się, kiedyś się wszystko ułoży. Jak masz 23 lata to może pomyśl o jakimś wyjeździe? Wymiana studencka, staż? Jakiś rok temu był tutaj mój post, jota w jotę taki jak twój. Miałam 24 lata, nigdy nie miałam faceta, nigdy się nawet nie całowałam. Pół roku temu, po zakończeniu studiów wyjechałam na staż za granicę, zmieniłam zupełnie środowisko, od razu starałam się wyglądać ładnie, zadbanie. Pięknością nie jestem, raczej taka przeciętna. I nagle wszystko się zmieniło. Spotykałam się 2 miesiące z jednym facetem, ostatecznie się rozstaliśmy ale to zawsze jakieś doświadczenie, absolutnie nie żałuję. Teraz mniej się tego wszystkiego boję. I nawet znajomi z Polski mi piszą, że super wyglądam, że wyjazd służy, że jakoś tak jestem bardziej atrakcyjna. Kilkukrotnie zdarzyło mi się, że jakiś facet z pracy czy ze znajomych mnie gdzieś zapraszał lub próbował podrywać, podczas gdy w Polsce nie było o tym nawet mowy. Mam wrażenie, że jak utkniemy w jakimś środowisku, z konkretną łatką i całą tą stagnacją to trudno z tego wyjść. Nawet jak się pójdzie na kolejny wolontariat czy inne cudo, to nadal jakoś tak jesteśmy tą samą wersją siebie którą byliśmy od lat. Takie radykalne kroki mogą pomóc, można zacząć wszystko od nowa. Przemyśl to! :) I się nie zamartwiaj, do góry głowa! Najgorsze co może być to dziewczyna z kompleksami i nosem na kwintę. Wtedy masz gwarancję, że nikt się nie zainteresuje. No i nie staraj się być dla chłopaków jak kumpel - to był mój problem, łatwo wchodziłam w relacje koleżeńskie z facetami myśląc, że przez spotkania koleżeńskie przejdziemy na inny poziom relacji. Ale to tak nie działa, albo jesteś kumpelą i inaczej Cię nie będą traktować, albo jesteś od początku kobietą, z którą można fajnie pogadać ale nadal kobietą. Może pomyśl o zmianie stylu ubierania, jeśli teraz masz bardzo sportowy ;) Powodzenia, trzymam kciuki i głowa do góry! :)

Gość samotnawtłumie
Mam zamiar wyjechać po studiach do UK. Nie boję się zmian ale na chwilę obecną nie mam nawet siły aby przygotować się porządnie do egzaminu dyplomowego. Odczucie samotności osiąga apogeum.

Gość gość
Jaja , to też jest rodzaj ``ręki ``

Gość powodzeeniaa
Spokojnie. Wiem, że czasem są gorsze momenty, ja miałam wrażenie, że już nigdy nie będę szczęśliwa. Również byłam bardzo, bardzo samotna. Ale to mija, przechodzi i w końcu zawsze po burzy jest słońce, co nie? ;) Przygotuj się porządnie do egzaminów i miej w głowie plan swojego wyjazdu do UK - to będzie Twoje nowe życie i nowa Ty. Wszystko się ułoży! :)