Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Olać starego kochanka

Polecane posty

Gość gość

Cześć wszystkim forumowiczom i forumowiczkom

Gość gość
tylko tym ładnym oraz forumowiczom przystojnym i bogatym. a więc chyba nie ma się tu z kim przywitać.

Gość gość
7 letniego mego psa? kiedy przejdziemy na wyzszy level naszej uroczej znajomosci? ;)

Gość gość
jestes prostytutką ? masz wolne dzisiaj?

Gość gość
Ucięło moja wypowiedź. A wiec jeszcze raz jestem 29 letnia singielka. Mam okolo 1,5 miesiąca romans z żonatym, dzieciatym i wnuczatym mężczyzna, który ma 64 lata. Nie palnowalam tego. Facet strasznie mnie nie szanuje, krzyczy itp. Nasze spotkania odbywają się w lesie w Jego samochodzie. Chodzi mu tylko o seks. Nie sponsoruje mnie. Ja nie miałam Ojca i liczyłam na zupełnie inny rodzaj relacji między nami, a jest tylko krzyk z Jego strony i seks. Olać Go? Pomozcie

Gość gość
Nie, nie jestem prostytutką i proszę jak kolwiek to by zabrzmiało nie piszcie do mnie przykrych komentarzy. Zastanawiam sie czy nie skorzystać z parady psychologa, bo sama nie mogę poradzić sobie z tą sytuacją w która się uwikłałam

Gość gość
prowokacja

Gość gość
Doradźcie mi jak przestać o Nim myśleć. Olać Go to wtedy On oleje mnie i będzie spokój. Mam takie dni, ze juz myślę, ze nie odbiorę od Niego a i tak odbieram

Gość gość
Żadna prowokacja. Temat szczery i prawdziwy. Wiem, ze to niedorzeczne. Sama bym w to nie uwierzyła gdyby mi ktoś taka historie opowiedział, a jestem jej bohaterką

Gość gość
Dawaj mu dalej, niech sie na tobie wyzyje, a nie na zonie

Gość gość
spotykasz sie ze starym dziadkiem bo brak ci ojca? chcesz nadrobic dziecinstwo ale tego nie da nadrobic to jest juz przeszłość nie walcz z wiatrakami nie mozesz zyc przeszłością stary facet nie jest dla ciebie kandydatem na meza i partnera zyciowego

Gość gość
przeszkadza mi , że krzyczy ale z drugiej strony tak mnie cudownie dopycha i w pochwę i w o***t i w usta. z nikim tak cudownie mi nie było. i na świeżym powietrzu w lesie, oddycham nim bo głowę mam poza autem

Gość gość
burus ma 36 lat/ moja BWM :)

No przecież że go olać , co to w ogóle za pytanie ? Facet w jego wieku powinien Cię na rękach nosić a nie traktować jak dz... , zresztą dz... nie pozwoliłaby sobą pomiatać . Stary dziad ma seks z młodą i jeszcze nie potrafi poszanować ? !

Gość gość
Oskaro - dziękuję za mądra odpowiedz

Gość gość
Nie wiem czy Ty się tak szybko od Niego odczepisz. Z tego co piszesz to stary cwany dziad i ot tak Cie nie puści. Seks za darmo z młodą i jeszcze pomiatanie Nią, czego chcieć więcej...

Gość gość
no właśnie nic mi nie zapłacił a korzystał do woli... wyznaczę mu taksę niech i ja mam coś od życia

Gość gość
Wypowiedź z 16:12 to kolejny podszyw. Ja wiem, ze dla Was jest to śmieszne, ale ja chyba popadnę w obłęd

Gość gość
Olej Go. Nie odbieraj itp. On nie ma do Ciebie żadnego uczucia poza popędem seksualnym. Gdyby miał choć odrobinę sympatii inaczej by Cie traktował. Wasze spotkania nie opierałby się tylko na potajemnym seksie w lesie w samochodzie. Gdyby coś czul to zabrał by Cie gdzies, kupił cos, pokazywał świąt. Niedługo będzie tylko dzwonil gdy będzie chciał się spotkać w jednym celu. Zakończ to, bo zaangażujesz sie emocjonalnie i będziesz cierpiała, a On ma Cie gdzieś i nawet nie doceni tego co stracił.