Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mia100wy przytul mnie

Polecane posty

Gość gość

chodź

Gość mia100wy
Ja przytulam tylko młodziutkich chłopców.

Gość gość
podszywem jesteś

Gość mia100wy
nie lubią mnie na tym forum , nie chcą mnie tu , chyba za bardzo jestem romantyczny w realnym świecie , przytulam , mniam

Gość mia100wy
Jestem wesoły Dżolero mam w głowie pustkę a na koncie zero.

Gość gość
mia100wy dziś ...nie lubią mnie na tym forum , nie chcą mnie tu , chyba za bardzo jestem romantyczny w realnym świecie... x W tym świecie, w którym komornik musi cię ścigać o alimenty, a twoje nieszczęsne dziecko, nie może wyjechać za granicę, bo odmawiasz podpisania zgody ? Pi_rdolony romantyk się znalazł :(.

Gość mia100wy
Dżolero kolego wesoły skocz do stodoły przynieś skrzynek kilka i uważaj na wilka

Gość gość
👄

Gość mia100wy
gość dziś mia100wy dziś ...nie lubią mnie na tym forum , nie chcą mnie tu , chyba za bardzo jestem romantyczny w realnym świecie... x W tym świecie, w którym komornik musi cię ścigać o alimenty, a twoje nieszczęsne dziecko, nie może wyjechać za granicę, bo odmawiasz podpisania zgody ? Pi_rdolony romantyk się znalazł smutas.gif . xxx no nareszcie mam Ciebie ścierwo tu na forum fajnie , że się ujawniłaś nie ma problemu , podpiszę zgodę aby dziecko otrzymało paszport na wyjazd ale muszę znać szczegóły , nie ma sprawy , aby spotkać się w Urzędzie i podpisać przed Urzędnikami ale musisz spełnić kilka warunków prawnych , czy znasz te warunki prawne 'U' ?

Gość gość
Znowu go pop_erdoliło :P.

Gość gość
Sk_rwysyn nie chce płacić alimentów, w zmian za zgodę na wyjazdy własnego dziecka na zagraniczne wycieczki. Romantyk...

Gość gość
odczepcie się od mistusia

Gość gość
Od czego ?

Gość mia100wy
gość dziś Sk_rwysyn nie chce płacić alimentów, w zmian za zgodę na wyjazdy własnego dziecka na zagraniczne wycieczki. Romantyk... xxxx nie wyjeżdżaj tu wobec mnie z obelgami , nie obrażam Ciebie 'U' , wiesz jak jest i nadal masz pretensje a zgody na wyjazd dziecka i na paszport nie dam , zanim nie będzie rozmowy z matką dziecka , czyli 'A' - przede wszystkim , chcę się dowiedzieć, kto będzie prawnie odpowiadał za 'R' w czasie tej wycieczki , na jaki czas ma być wydany paszport dla dziecka i najważniejsza sprawa , kto teraz jest prawnym opiekunem dziecka , skoro los matki dziecka nie jest znany ? znasz mój nr telefonu, znasz mój mail , znasz mój adres zamieszkania , więc nie obrzucaj mnie świnstwami i góównami na tym forum skoro wiesz doskonale, że co miesiąc otrzymujesz na swój rachunek bankowy kwotę 1000 PLN , które otrzymujesz od Komornika, chcesz dzieciaka wywieść do Londynu to powiedz to otwarcie !

Gość gość
Gdyby nie komornik to byś gnoju na dziecko nie płacił. Kto kupił sobie dom w Kętach, zamiast zapłacić zaległe alimenty ?

Gość gość
z tego co wiem to miastuś nie ma dzieci

Gość gość
W takim razie ma niezłe schizy :P.

Gość mia100wy
gość dziś Gdyby nie komornik to byś gnoju na dziecko nie płacił. Kto kupił sobie dom w Kętach, zamiast zapłacić zaległe alimenty ? xxx teraz to już pojechałaś za daleko , - skoro miałem pieniądze to kupiłem dom tam, gdzie chciałem i nie Twoja sprawa , masz żal do mnie to mnie daj w pysk , chcesz prawnie COŚ TAM ZAŁATWIĆ ale skończyły się argumenty , ostatnie moje pytanie, gdzie jest 'A' aby porozmawiać , czy mam szukać Jej wśród osób imigracji lub nie żyjących ? dowiem się prawdy , jak zapewne wiesz jestem obrotny w sprawach życiowych

Gość mia100wy
gość dziś Gdyby nie komornik to byś gnoju na dziecko nie płacił. Kto kupił sobie dom w Kętach, zamiast zapłacić zaległe alimenty ? xxx sprawdzę to, kto pobierał alimenty na dziecko , jeżeli pieniądze pobierała bezprawnie Babcia tego dziecka i nie otrzymałem tak zwanego 'zgonu matki dziecka' to zrobię Tobie takie PIEKŁO jakiego jeszcze w życiu nie miałaś i to będzie prawnie !

Gość gość
Ja jestem A, o co chodzi?

Gość gość
pójdziemy na kawę miastuśku ?

Gość gość
mia100wy dziś ...jak zapewne wiesz jestem obrotny w sprawach życiowych... x Szczególnie w temacie ciągłego szukania pracy za 6tys na rękę :D i tracenia przez własną głupotę odszkodowań za pożar :P. x Tak na marginesie debilu: to ty masz obowiązek płacić alimenty na dziecko i g****o cię obchodzi, kto te pieniądze z odpowiedniego konta podejmuje.

Gość mia100wy
gość wczoraj mia100wy dziś ...jak zapewne wiesz jestem obrotny w sprawach życiowych... x Szczególnie w temacie ciągłego szukania pracy za 6tys na rękę smiech.gif i tracenia przez własną głupotę odszkodowań za pożar jezyk.gif . x Tak na marginesie debilu: to ty masz obowiązek płacić alimenty na dziecko i g****o cię obchodzi, kto te pieniądze z odpowiedniego konta podejmuje. xxx masz na mój temat bardzo dużą wiedzę ale nie wiesz wszystkiego a nazywanie mnie 'debilem' to się wkrótce skończy w Sądie i taki będzie finał ! x podpisz się chociaż na koniec nawet anonimowo !

Gość mia100wy
Tak na marginesie debilu: to ty masz obowiązek płacić alimenty na dziecko i g****o cię obchodzi, kto te pieniądze z odpowiedniego konta podejmuje. xx bardzo ciekawy jestem, kto zabiera moje pieniądze przesłane przez Komornika na Twoje konto bankowe, kim jesteś ?

Gość mia100wy
mia100wy dziś Tak na marginesie debilu: to ty masz obowiązek płacić alimenty na dziecko i g****o cię obchodzi, kto te pieniądze z odpowiedniego konta podejmuje. xx bardzo ciekawy jestem, kto zabiera moje pieniądze przesłane przez Komornika na Twoje konto bankowe, kim jesteś ? xx tym tematem zainteresuję dzisiaj Prokuratora w Warszawie

Gość gość
mia100wy dziś ...bardzo ciekawy jestem, kto zabiera moje pieniądze przesłane przez Komornika na Twoje konto bankowe, kim jesteś ?... x I tu mamy przykład logiki debila, który Dudę i PiS uważa, za ideał :P.

Gość gość
mia100wy dziś ...tym tematem zainteresuję dzisiaj Prokuratora w Warszawie... x Tylko weź ze sobą nocnik, bo prokurator może posikać się ze śmiechu debilu :P.

Gość mia100wy
tu jest przykład, kto okrada polskiego obywatela i ma zyski ogromne z tego , że na wysokim stanowisku jest z ramienia POsrańców i koniec z takimi POsrańcami, którzy zwyczajnie są przeciwni Polsce i są zdrajcami Polaków , !

Gość gość
mia100wy dziś Leki ci się skończyły :D ? Bo dzisiaj bredzisz gorzej niż zazwyczaj :P.

Gość mia100wy
gość dziś nie biorę żadnych leków , wierzę w Polskę , że Polska się odrodzi, źe nie będzie w Polsce żadnych przekrętów lub kombinatorstwa, że skazany ma być na 25 lat , że złapany na złodziejstwie ma trafić za kraty , za zamordowanie pod wpływem alkoholu musi pójść do więzienia i polityk również , jakiej Polski chcecie , czy co chwilę rozkradanej ?