Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Czy jest szansa na powrót?

Polecane posty

Gość gość

Jakiś czas temu rozstałam sie z chłopakiem. Byliśmy prawie 2 lata razem, poznał moja rodzinę ja jego, było idealnie. Jednak od 3 miesięcy zaczęły pojawiać się spory, kłótnie o drobnostki jednak dosyć częste. Zerwał ze mną, byłam zszokowana bo jego decyzja zapadła z dnia na dzień, prosiłam aby przemyślał drugi raz swoją decyzję jednak upierał się przy swoim. Starałam się o niego walczyć on mówił że możemy normalnie rozmawiać, kontaktować się że nie chce wyrzucić mnie ze swojego życia że mnie kocha ale jest zmęczony. Jednak pomimo tego co mówił odciął się ode mnie, napisałam mu list w którym sprostowałam wszystko i przeprosiłam jednak on na niego nie odpisał. Obiecał że odezwie się po miesiącu ale kiedy nastał ten czas nie odezwał się. Chciałam po prostu z nim porozmawiać a nie błagać o powrót. Teraz dodaje zdjęcia jak to dobrze sie nie bawi ale widzę ze jest to wszystko gra pozorów że mimo wszystko nie jest szczęśliwy. Mimo tego wszystkiego nie usunął naszych zdjęć z postali społecznościowych. Co o tym wszystkim myślicie? Odezwać się do niego za kilka miesięcy?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować