Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gardzę Polską i Polami!

Polecane posty

Gość gość

Polacy to idioci, oto powody 1) Głosują na PiS-PO-PSL-SLD-PALIKOCIARNIA-KORWIN-RAZEM-NOWOCZESNA-KUKIZ i wierzą w to co mówią im politycy 2) Wierzą w media (niezależnie czy to jest republika czy TVN) dziennikarze kłamią 3) robią pod siebie jak widzą jakaś aktorzynę, która bierze tyle pieniędzy za jeden odcinek 4) Poza tym widzę że żydzi manipulują polakami a jest ich pełno: w polityce, gospodarce, mediach, sądach, kulturze dlatego gardzę Polakami. W przyszłym roku mimo swojego ponad 20-letniego wieku zamierzam zdać maturę międzynarodową i wyjechać za granicę. Być może na studia, lub tam założyć firmę i rzeknę się obywatelstwa Polski, które jest do d**y. A za granicą będę tylko opowiadać jacy Polacy to idioci.

Gość gość
a jest ktoś, kogo lubisz? Oprócz siebie samego oczywiście.

Gość gość
bo jesteś typowy matoł. 26 lat i po piwku z kumplami góry będziesz przenosił :D Nagle zdasz maturę na starość, wyjedziesz, ktos ci zasponsoruje studia, albo da kasiorę na załozenie firmy za granicą :D Weź się za siebie i coś zrób zamiast wypisywać te głupoty, jakbyś miał 12 lat. Bo twój umysł jest na takim własnie poziomie

Gość gość
Gardzisz Polakami ? Hmm.... na studia powiadasz ? Oj obawiam się że studia to dla ciebie za wysokie progi ...naucz się najpierw poprawnie i ze zrozumieniem używać słowa "rzeknę " Autorze i oby tak nie gardzono tobą za granicą jak ty tutaj gardzisz Polakami a że nadal masz polskie obywatelstwo to jak mniemam gardzisz także i sobą

Gość gość
Haha to stru do Makreli jak sie w Polsce nie podoba tam muslimy naucza ciebie co to znaczy prawdziwa pogarda do sasiada.

Gość gość
Nastepny frustrat,ktoremu w zyciu nie wyszlo i musi zakladac debilne tematy.

Gość gość
a tak z ciekawości, jakim językiem władasz tak dobrze, że nikt nie pozna, że jesteś z kraju, którym tak gardzisz? Czy niemowę tam gdzieś, gdzie pieniądze leżą na ulicy będziesz udawać?

Gość gość
Ten typ siebie też nienawidzi, bo przecież on jest też Polakiem :) a jest tak głupi, że nawet nie potrafi sobie tego uświadomić :) i w Paryżu nie zrobią z owsa ryżu, mentalność polaczkowa zostanie w Tobie autorze aż do śmierci. Pora sie z tym pogodzić. Ps. W innych krajak ludzie też głosują w wyborach, czytają gazety i oglądają tv.Oraz latają za celebrytami bardziej niż w Polsce, a przy odrobinie szczęścia masz dużą szansę na gwałt albo bombę od terrorysty :D większego palanta nigdy na kafe nie widziałam serio.

Gość gość
Ja też nie znoszę Polaków. To naród mający wszystkie wady i zalet. Są wredni, zazdrośni, złośliwi, podli, sadystyczni, prostaccy, zarozumiali, chamscy, przebiegli, chciwi, pazerni, zakłamani, fałszywi, agresywni, kłamliwi. Obgadują, poniżają, wyśmiewają i krytykują innych, bo nic innego nie potrafią. Każdy naród skrytykują i wyśmieją, a sami są najgorszymi prostakami i tłumokami. Osiągnęli szczyt hipokryzji i jeszcze wypierają się, że to nieprawda, że ci, którzy tak mówią są frustratami, tymczasem to oni są sfrustrowani. Myślicie, że od urodzenia Was nienawidzę, ,,kochani'' rodacy? Nie, to Wy się do mnie przypieprzaliście, bo byłam miła, uśmiechnięta, kulturalna, empatyczna, zawsze pomagałam potrzebującym, a nawet kolegom w lekcjach. Tak mi się te szuje odwdzięczyły. Za swoją empatyczną postawę do polactwa przypłaciłam depresją i nerwicą. Nie, nie byłam sfrustrowana. Cieszyłam się z życia, mimo że nie jestem i nie byłam bogata. Jednak nie wkurza mnie najbardziej to, że polaczki są dla mnie wredni. Wkurza mnie, że są wredni dla innych narodów. Pojadą do Anglii i potrafią wyśmiewać Anglików, że nie umieją wkręcić żarówki, czy nie znają historii swojego kraju, bo ,,my Polacy jesteśmy omnibusami''. Wyśmiewają Niemców, Francuzów, czy Szwedów, że są poprawni politycznie, a oni w przeciwieństwie do polaczków są kulturalni i nie mają ograniczonych rozumków, by oceniać innych przez pryzmat pochodzenia. Nawet tych polskich ciołków tak nie oceniają. W przeciwieństwie do Polaków - nikt im nie pasuje - muzułmanie im nie pasują, Cyganie im nie pasują, Żydzi im nie pasują, Rumuni i Bułgarzy im nie pasują, Ukraińcy i Rosjanie im nie pasują. Hindusi, Chińczycy, Wietnamczycy im nie pasują. Nie pasują im również Murzyni i Latynosi. Nikt im nie pasuje, nikogo nie lubią, tylko samych siebie, a mimo to zachowują się w stosunku do siebie, jak do największych wrogów. Nie chcą widzieć cudzoziemców w Polsce, a sami zaszczurzyli(z całym szacunkiem do szczurów) cały świat. Zazdroszczę niektórym narodom cierpliwości wobec Polaków.

Gość gość
@wszystkie wady i 0 zalet

Gość gość
ja się zastanawiam co my dzisiaj świętujemy? konstytucję 3 maja? a wiecie, co ona nam dała? NIC !!! Absolutnie NIC, poza tym, że po kilka latach rozebrano nas jak dzi ?wkę na 123 lata. I co dalej? Nic nie potrafimy stworzyć poza wielkimi hasłami, broszkami i dudusiami, expertami lotnictwa i wojskowości. Polska to małostkowy kraik, którym tak naprawdę nikt na świecie, a tym bardzie w europie się nie przejmuje. Jesteśmy takim upierdl... iwym sąsiadem, którego ma się dosyć już za samo istnienie. Tez się cieszę, że nie muszę żyć w tym siermiężnym, zahukanym kraiku.

Gość gość
13:21 Tylko spojrz na to,kto nas wczesniej rozkradl i sprzedal.Dlaczego we wlasnym kraju nie mamy liczacego sie w calym swiecie przemyslu,dlaczego posprzedawali za grosze nasze polskie firmy i fabryki?A wyprzedaz naszego rodzimego przemyslu zaczela sie juz w latach 90-tych i wciaz trwa,niestety.

Gość gość
a to się psycholi zleciało :D