Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pociąg seksualny do starszych mężczyzn!

Polecane posty

Gość gość

Mam 30 lat i od zawsze podniecają mnie starsi faceci.Ale teraz to już tak mi szaleją hormony,że jak widzę takiego zadbanego 50 latka to jestem podniecona w momencie. Miałam kontakty seksualne z takimi facetami i muszę powiedzieć,ze z tym bywa różnie,albo są bardzo doświadczeni albo szybko i po sprawie a niekoniecznie dobrze! A teraz pytania,czy wy starsi traktujecie nas młode poważnie i staracie się w łóżku i czy są tu kobiety,ktore miały doświadczenia ze starszymi facetami??

Gość gość
Nie masz tatusia dziwero?

Gość gość
Mam tatę,pochodze z normalnej rodziny,nie mam żadnych zaburzeń ani nie jestem debilką.

Gość gość
nie szukam dziewicy ale po takim starym bym nie chciał kobiety...

Gość starszy gostek
Młode dziewczyny są najlepsze :) Umarłemu stanie :)

Gość starszy gostek
Jeśli jesteś z Warszawy to daj znać ;)

Gość gość
Trudno mi wypowiadać się w imieniu wszystkich "starszych" facetów, z mojego punktu widzenia bliższy kontakt z 16 lat młodszą kobietą (mam 46) to głównie przyjemne wrażenia estetyczne. Niestety niewiele więcej. Osobiście wolę własną "kategorię wiekową", +- 3 góra 4 lata. Dlaczego? Bo oprócz łóżka jest jeszcze szara codzienność. I fajnie jest porozmawiać o czymś więcej niż sposoby prokreacji. Niestety kobiety, które mają sporo starszych facetów tego nie rozumieją, a już zupelnie pusty śmiech mnie ogarnia gdy mówią o partnerstwie.

Gość gość
Masz autorko 30 lat i interesujesz się dużo starszymi a ja mam 21 , dużo kolegów wokół, potencjalnych kochanków , chłopaków , facetów na jedną noc i nie korzystam z tego , nie czuję żadnej chemii, pociągu seksualnego i uczuciowego do młodych mężczyzn. Tylko stopa koleżeńska , bez poufałości. Za to mężczyźni 40+ to dla mnie wyzwanie.Mięknę na widok zadbanego mężczyzny w tym wieku.I nawet na jedną noc, na jeden numerek byłabym gotowa , o ile spełniałby moje oczekiwania pod względem męskiego wyglądu i zachowania.Mój pierwszy raz był w wieku 18 lat z mężczyzną 20 lat starszym , potem spotykaliśmy się jeszcze przez pół roku.Nie pozwalałam jego małżeństwa, chociaż mogłam , bo był mną mocno zauroczony, chciałam być tylko kochanką,mieć seks z doświadczonym kochankiem.Uważam , że tylko tacy sprawdzają się w łóżku i w ogóle w dbaniu o kobietę.Miałam kilka takich związków o różnej długości trwania i jestem z nich wszystkich zadowolona. Taki kochanek , postawny mężczyzna w sile wieku, doświadczony w seksie, potrafi zawsze mi dać orgazm , w pierwszej kolejności martwi się o moje spełnienie a nie na łapu - capu , byle jak i byle gdzie, aby tylko się spuścić. Ponadto , mężczyzna w tym wieku dba o całą otoczkę seksu: dobre auto , dobry hotel , dobre kosmetyki, markowa garberoba, kwiaty , biżuteria. Jeśli z kimś zwiążę się na stałe , to tylko z wolnym mężczyzną po 40, bo taki będzie umiał zadbać o mnie i ewentualną rodzinę.

Gość gość
a skad jestes autorko chetnie cie zadowole

Gość gość
A właśnie że super dogaduję się z facetami starszymi od siebie.To nie tylko seks,estetyka ciała...to coś więcej!! Musimy być jednak poziom,inteligencja,podobna wrażliwość. P.S.Ciezko mnie zaspokoić;)

Gość gość
Gość 12:12, 100% racji! Młodzi za szybko się spuszczają,bardziej im na tym zależy niż na nas kobietach! Starszy,fajny facet to jest to,stara się,umie o siebie zadbać,jezeli prowadzi zdrowy tryb życia to może kilka razy z małymi przerwami...Miałam takiego więc wiem.

Gość gość
ja mam tak samo autorko , pocjagaja mnie tylko duzo starsi , uwielbiam sex z duzo starszym facetem tylko taki mnie podnieca

Gość gość
skad jestescie mile panie?

Gość gość
burek chodz kundlu

Gość gość
12:49 - nie rozumiesz mnie :) Nie chodzi o to, jak Ty się dogadujesz tylko o to, co myśli starszy facet. Tutaj mogę sobie pozwolić na szczeroś bo mi nie zależy, ale chcąc zaciągnąć dużo młodszą foczkę do łóżka będę udawał podobną weażliwość, zainteresowania itd. Będzie to dość proste właśnie ze względu na różnicę wieku i większe doświadczenie życiowe. I na pewno nie pozwoliłbym młodszej kobiecie na prosty wniosek - jaką przyszłość ma taki związek? Co będzie za, powiedzmy, 15-20 lat?

Gość gość
z nimi mozna najwyzej co poflirtowac. na seks i zwiazek tylko do 10 lat roznicy. nie chcesz chyba w wieku 40 lat i zwiekszajacego sie apetytu seksualnego siedziec u boku swego 60 latka na kardiochirurgii albo spuszczac sie nad jego pasja typowa dla panow w pewnym wieku, tj. zbieranie starych map, wytwarzanie domowych alkoholi, ksiazki hostoryczne.. 2 tatus tak jakby..

Gość gość
ja mam 41 lat, kochanek i może coś więcej 17 lat starszy, w łóżku rewelacja, zawsze mam ochotę gdy on jest obok

Gość gość
Ja mając 20 lat podniecali mnie w wieku mojego ojca. Chłopak na taką rozkosz mi pozwolił w trójkącie. Ci starsi faceci potrafią bardziej zadbać o kobietę i mają dużej trwardszego po wtrysku bo mieliśmy siedem razy taki trójkąt raz na dwa miesiące. Ale kocham chłopaka a ze starszym tylko wspaniały seks.

Gość gość
15.13 nie masz racji bo więcej teraz młodych około 40 lat ma już problemy z sercem. Ja mam 55 latka lecz przeskoczy niejednego nastolatka w seksie i nie tylko. U niego dieta higiena i sport to codzienność.

Gość gość
Do autorki Przeczytałam Twój wpis resztę po lepkach. Jestem 35 kobietą od zawsze miałam słabość do starszych. Myślałam że z czasem to minie jednak nici z tego Jak słucham koleżanek które miekna na widok rówieśników lub młodszych jest mi anty sex Uwielbiam starszych doświadczonych nigdy się nie zawiodłam potrafią sprawić że czuję ... Ale to już inna bajka na inny temat Nie zaluj zaufaj sobie..

Gość gość
ja jestem starszym panem i chetnie ktoras z pan zadowole

Gość gość
gość dziś chyba racja:) potwierdzam:)

Gość gość
Do autorki ostatniego wpisu Cieszę się że czujesz podobnie Zresztą ja nigdy nie patrzę w metrykę choć to coś czuje się na pierwszy rzut oka. Ale Panowie trochę plus mają w sobie to coś Po spotkaniu nie biegną na silke żeby uzupełnić poziom mięśnia który im spadł po 5 min pseudo myślenia lub nie robią serii selfi czy aby dobrze z tej pozycji w łóżku wygladali.. Panowie dojrzali to inny sposób kochania się z kobietą

Gość gość
bo nie myślą o sobie tylko o KOBIECIE:)

Gość gość
Myślą o czują chwilą którą chcą dac i brać a nie dla samego numerku

Gość gość
Szanują kobietę w każdym dotyku

Gość gość
Ja piszę o pociągu seksualnym,dobrze wiem,ze jeżeli pójdę do łóżka z 50 latkiem to nie będzie z tego od razu związku!! Zdaje sobie sprawę z tego,że za 15 lat on będzie dziadkiem i wszystko się zmieni.. Mam w pracy koleżankę,ktora ma prawie 60 lat,nadal fajna,zadbana kobieta,jej mąż prawie 80 lat,staruszek w fotelu,nigdy o nim nie opowiada,nigdzie z nim nie jeździ,pozostał szacunek,ale już zero uniesień! Co jednak robić kiedy podrywają młodsi a ja mam seksualne fantazje tylko że starszymi?!

Gość gość
Podniecają mnie starsi,lubie się z nimi bzykać,ale wkurza mnie to,ze bardzo często mnie pouczaja kiedy już seksu nie ma!

Gość gość
Jeśli jesteś zainteresowana kontaktem z facetem 50+ to napisz, proszę... krz.korzeniowski@o2.pl