Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Imię dziecka

Polecane posty

Gość gość

Przez całą ciążę wysłuchiwałam jak moje dziecko ma mieć na imię. Cała rodzinka miała coś do powiedzenia. Najlepiej, żeby było po kimś z rodziny. Ustaliliśmy już o wiele wcześniej, że będzie się nazywać Ewa. I tak jest. Ale jaka obraza majestatu. Zwłaszcza teściowej. Nawet mąż w pewnym momencie zaczął się łamać. I co, do cholery jasnej, jest złego w imieniu Ewa? Niby że pierwsza grzesznica (naprawdę był taki argument), że " Dzieje grzechu" Żeromskiego. Co miałam tej idiotce odpalić? Że sama ma na imię Agnieszka, a w "Chłopach" postać o tym imieniu była tak popularna, że ją na gnoju ze wsi wywieźli? Sorki ale musiałam się wyżyć. Ciekawa jestem czy mieliście podobne cyrki i jak nazwałyście lub nazwiecie wasze córeczki Napiszcie mi proszę, tyko bez głupot

Gość gość
Jagne wywiezli na wozie gnoju :)

Gość gość
chociaż chwile zastanowienie i zrezygnowałam bo ... Ewa chce spać.. z każdym? tego się boję

Gość gość
Nie Jagne, tylko Jagnę. Prosiłam, żeby nie było głupot. Zdaje się, że należysz do tych, którzy dla zabawy wypaczają tematy. Pewnie ucieszy Cię, gdy napiszę, że świetnie się znasz na metodach wywózki gnoju, bo jesteś jednym z głównych elementów tego procesu.

Gość gość
jestem wkurzona tą ciążą. tym bardziej , że to nie z mężem....chyba usunę

Gość gość
11:26 Ze,jak???

Gość gość
gość 11.31 niedorozwinięty jesteś? chyba wyrażnie napisałam. co za debile mi tu na mój temat włażą

Gość gość
11:39 Sama jestes niedorozwinieta skoro bzykasz sie z innym za plecami meza a teraz chcesz ciaze usuwac bo wczesniej mozgownica nie ruszylas.

Gość gość
Ewa piękne imię, jakbym miała córkę, tobym tez tak dała. Zamknij uszy na głosy krytykantów, w końcu sie oswoją i zamkną jadaczki. A swoją droga nie smiałabym wciskać komuś - np. synowi - jak jego dziecko ma mieć na imię. Co za buractwo. Nie tłyumacz się ze swojej decyzji, tylko unieś wysoko brwi i zapytaj "ale o co chodzi? Ma mama jakis problem?" Trzymaj się i zdystansuj sie, żeby sie niepotrzebnie nie denerwowwać.

Gość gość
Dzięki. Właśnie rozsądnych odpowiedzi poszukuję. Jakiś niedorozwój podszywa się pode mnie tj. autorkę. Załuję, że się nie zalogowałam.

Gość gość
To nie jest forum (przynajmniej Dyskusja ogólna) dla normalnych ludzi tylko kloaka dla pajaców, w którą wylewają własne niespełnione, niedowartościowane ego. Szukacie spełnienia w pisaniu bzdur. Może i dobrze, bo przynajmniej siedzicie przy tych klawiaturkach i ograniczcie tym samym możliwość spotkania takiego bydlęcia.

Gość gość
mnie się Ewa nie podoba