Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jesli facet w towarzystwie rzadko patrzy na kobietę tzn. że ona się mu nie

Polecane posty

Gość gość

podoba? Czy w każdym przypadku tak jest? Jak się wam wydaje? Boja mam wrazenie,ze jesli ktoś w towarzystwie czesto sie na mnie patrzy jak np. cos opowiada to mu się na pewno podobam, a jeśli się mało patrzy czy zwraca do mnie , to znaczy, ze nie

Gość gość
nauczcie sie w koncu, ze nie ma facetow sa MEZCZYZNI!

Gość gość
Tez mam takie wrażenie...choć samo częste patrzenie się faceta nie musi oznaczać ze będzie cos więcej, ze on chce Cie poznac. Może, ale nie musi. Tak samo patrzą się i usmiechaja nieraz zajęci faceci a kobieta wtedy się nastawia ze rozwinie się znajomość, a tu facet poprzestaje jedynie na długich spojrzeniach i nie zagada...niejedna juz byla taja historia na kafeterii. Lepiej się nie nastawiac ze będzie ciąg dalszy, przyjąć ze on się patrzy bo uważa Cie za atrakcyjna kobietę i tyle, co będzie to będzie...ja w takuch sytuacjach odwzajemniam dluzsze spojrzenia i uśmiechy ale nie robię nic wiecej, myślę ze to juz znak ze daje mu zielone światło do podrywu i to on decyduje czy zagada, czy będzie chciał mnie lepiej poznać czy nie. Wiem, ze ,,wychodzenie przed szereg" w tych sprawach może spowodować kompromitację gdy zagadasz go, wyrazisz zainteresowanie lub zaprosisz go ja kawę a on odmowi bo...ma dziewczynę a z Toba co najwyżej chciał tylko poflirtowac. Śliski grunt...

Gość Jula8980808880
Czasem tak, ale to bywa mylne, bo czasami facet może się często patrzyć bo np. dobrze mu się rozmawia z tą osobą, albo też tak wypada, a ona mu się nie podoba, a może czasem nie patrzeć się bo jest nieśmiały. Także zwykle tak jest, ale nie zawsze w 100% przypadków

Gość Jula8980808880
Np. znałam takiego osobiście co myślałam, ze się mu nie podobam bo nie patrzył na mnie wlasnie w towarzystwie, a pozniej jego kolega mi powiedział, ze on mówił, ze sie mu podobam... Wiec niektorzy moga byc speszeni

Gość gość
12:49- a mialas kiedys taka sytuacje, ze zagadałaś do takiego faceta i odmowil?

Gość gość
12.59- ja nie miałam ale slyszalam z opowieści czasem

Gość gość
autorko jestes szmata i tyle

Gość gość
jak nieśmiały to może oznaczać dkładnie odwrotnie -wpadła mu w oko. Ale na ogół jak nie przyciąga uwagi to raczej jest mu obojętna.

Gość gość
mezczyzn jest bardzo niewiele , wy wszyscy jestescie facetami

Gość gość
15.52- dokladnie. Facetami albo dosadniej: facecikami, chlopczykami