Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sama w ciazy

Polecane posty

Gość gość

Opowiem wam moja historie jestem w 7miesiącu ciaży rozstalismy się z chlopakiem ktorego kiedys kochalam teraz nieczuje juz nic do niego ,zostałam sama z tym wszystkim.Mój chlopak na poczatku obiecywywal ze mi pomoze ze zamieszkamy razem i ze bym sie niemartwila o nic ale jednak to byly puste obietnice zostawil bez żadnego wsparcia najgorsze jest to że jego rodzina nietoleruje mojej i teraz wiem ze on też ròwnież. Pochodze z biednej rodziny ojciec alkoholik w domu nigdy normalnej atmosfery niebyło, też niemam za dobrych warunkòw w domu. Moja rodzina na poczatku tez zarzekala ze mi pomoze ale przez ostatni czas same awantury ze mnie utrzymuja wypominaja jedzenie :-( i gadka zebym szla do swojego ojca dziecka, jest mi strasznie ciężko i mam obawy jak sobie poradze z dzieckiem wiedząc ze niebd miec zadnego wsparcia od nikogo :-(

Gość gość
Współczuję ci ale jest 500 plus i chyba 1000 zł co miesiąc po urodzeniu i z tym już nawet możesz szukać żeby wynająć. Nie masz żadnej koleżanki do pomocy?

Gość gość
Ile masz lat? Nie pracowalas? Po urodzeniu tez dostaniesz alimenty i p/ier/dol rodzinkę która ci żarcie wspomina huj/e a nie rodzina. Będą alimenty 500 plus i 1000 zł wytrzymaj a potem żłobek praca i nowy facet

Gość gość
Jezeli mieszkasz w mieście masz dużo róznych instutucji, fundacji które pomagają dziewczynom w ciąży. Nie wiem jak to wygląda na wsi i w mniejszych miejscowościach. W dużym mieście możesz otrzymać z fundacji wózek, łożeczko, ciuszki dla dziecka, a nawet zamieszkać jakiś czas w domu dla samotnej matki.

Gość gość
Nie pracowalas przed ciążą ?

Gość gość
Dokładnie i pierd/ol rodzinkę. Będzie dobrze :)

Gość gość
No to już lepiej i godniej miałabyś z domu samotnej matki. Możesz się chociaż zorientować co i jak. Mops się tym zajmuje,udzielą ci wszelkich informacji. Ja bym się nie zastanawiała gdybym była w takiej sytuacji.

Gość gość
Mam 23 lata pracowalam wczesniej ale na czarno :-( , mieszkam na wsi , musze sie sie zorientowac co mi sie nalezy po urodzeniu dziecka chcialabym sie usamodzielic i wyprowadzic od mojej rodziny :-( Najgorsze to ze facet mnie oszukal i to mnie najbardziej boli ze klamal mowiac ze kocha :-(

Gość gość
Mam 23 lata pracowalam wczesniej ale na czarno :-( , mieszkam na wsi , musze sie sie zorientowac co mi sie nalezy po urodzeniu dziecka chcialabym sie usamodzielic i wyprowadzic od mojej rodziny :-( Najgorsze to ze facet mnie oszukal i to mnie najbardziej boli ze klamal mowiac ze kocha :-(

Gość gość
mowił że kocha żeby móc lać w ciebie sperme bez gumy a jak zabawka do walenia mu sie popsuła to ją rzucił i znajdzie kolejną

Gość gość
Jak można Ci pomóc?

Gość gość
No teraz to do mnie dociera że o To mu tylko chodziło a ja głupia kochałam go i mu zaufaĺam faceci to świnie sa bez uczuc I jakikolwiek zasad moralnych ale mam nauczke ktora boli ze bylam tak slepa ....Mysle ze niejestes w stanie mi pomoc :-( musze sie tylko dowiedziec co przysluguje po urodzeniu samotnym matkom zeby moc stanac na wlasnie nogi :-(

Gość gość
No zycie pisze różne scenariusze co zrobic

Gość gość
A w dodatku Mój byly opowiada historie po swojej rodzinie ze jak bylam u niego (poczatek ciazy ) na jego mieszkaniu ze nie sprzatalam dodam ze on ma fiola na punkcie czystosci .A gdy wychodzil do pracy sprzatalam cale mieszkanie bo wiedzialam ze lubi porzadek.Po swojej rodzinie zrobil ze mnie jakas brudaske i osobe niechlujna nienadajaca sie na zone.