Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiększanie piersi

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny proszę o pomoc jeśli któraś z was była w podobnej sytuacji i jest już po operacji.Otoz mam powiększanie piersi z podniesieniem za miesiąc wazę 53 kg i mierze 164 cm lekarz dobrał mi pomiędzy 330-350 ml okrągłe ale boje się ze zamale będą.Pod biustem mam 86 mniej więcej zastanawiam się czy nie wybrać 375-400 ml proszę o pomoc.

Gość gość
Przy twoim wzroście i wadze raczej będą OK , jesli zalezy ci na ładnym krągłym biuście. A powiedz jakie masz piersi - jesteś płaska, masz piersi ale małe albo jakieś większe obwisłe, są jędrne czy bardziej "puste", jaką miseczek teraz nosisz ?

Gość prawi 114
nie lubie silikonów

Gość gość
Dziewczyny płaska nie jestem mam miseczkę z b są takie średnie bardziej,nie całkiem puste 86 w biuście ale Noo wiszą po ciąży.Mysle nad 350 a 375 mentory okrągłe

Gość gość
Tez zastanawiam się czy same implanty mi wypełnia skore czy będzie potrzebne usunięcie skory i wtedy będzie to z podniesieniem bo tutaj jest różnica 2.500 zł kurde nie wiem co robić mam taki mętlik robię u Wilgusa w euroklinice.POLECACIE go chociaż?

Gość gość
Nie chce żeby w portfelu była duża luka a efekt niezadowalający czytałam wpis 1 dziewczyny i przy mojej wadze zrobiła sobie 400 efekt mówiła świetny tylko znów nie wiem czy dla mnie nie byłoby to za dużo i nie zostać przy 375 ml pomóżcie

no wydaje mi się że jednak lekarz dobrze dobierze implanty - jakby nie patrzeć ma największe doświadczenie i wie co robi!