Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panie Boże błagam ciebie o to miej o nas pod swoją opieką

Polecane posty

Gość gość
to nie jest takie zwykłe niezadowolenie,to jest p**********ie,a wracając do ataków na mnie,w między czasie zaatakował nas jej p**********y ojciec,schizofrenik,którego wreszcie wywożą wkrótce do psychiatryka,prawdopodobnie był zazdrosny i miał kompleksy,że my potrafiliśmy utrzymać biznes i niezle zarabiać,a on był za głupi nawet żeby kupić jakąś nieruchomość w większym mieście

Gość gość
20.21 jak potłuczony siostra atakuje hahah a które rodzeństwo sobie nie wyjaśnia brat ci zazdrości czego kasy, panienek układy w rodzinie są różne jesteś nadwrażliwy ja jak mnie irytują w ogóle unikam spotkań o ile tylko to mozliwe

Gość gość
została mama i ona miota się bo wie,że jej córka jest p**********a i naprawdę nie wie jak to rozegrać,żeby wilk był syty i owca cała,brat mnie atakuje nawet jak ładniejsza dziewczyna flirtuje a nie z nim

Gość gość
jaki ojciec schizofrenik twój i twoje siostry odstawiasz niezłe przedstawienie ale niestety to prawda rodzina przeważnie gryzie się o kasę u nas nie ma kasy nie ma problemu hahhahahahha

Gość gość
ja też bym ich chętnie nie oglądał,ale tak potoczyło się,że jedziemy na jednym wózku i jakoś nie może to się rozplątać

Gość gość
ten ojciec to tej mojej dziewczyny,byłej,może przyszłej,tu naprawdę kasa jest najmniejszym problemem,tu chodzi o p**********ie życiowe

Gość gość
zaintrygował mnie autor pisze tak autentycznie że prawie kafetterianie uwierzyli świetny projekt

Gość gość
klasyczne zachowanie zakompleksionych zjebów,chciałbym żeby wszyscy byli jak mój kolega,jego dziewczyna powiedziała mi na poważnie,że wolałaby mnie,a jemu trochę było głupio,ale to ze spokojem to przyjął

Gość gość
to są tak bolesne przeżycia,że ja bym tego nie wymyślił

Gość gość
niech te czuby się wreszcie określą i zdecydują i powiedzą co ja mam zrobić,żeby mi dali spokój

Gość gość
a niby co masz zrobić wg nich poza tym kurcze to nagonka na autora czy też nie jest tak ze kilka osób ma rację czyżby kilka osób sie myliło

Gość gość
a może oni cha żebyś przestał tu pisać może dali by spokój pomyśl

Gość gość
oni nie dadzą spokoju,to są czuby

Gość gość
jednego z nich wywożą wkrótce do psychiatryka,bo miejsce się znalazło chyba w końcu,bo to już najwyższa pora

Gość gość
haha jednego do psychiatryka wywożą jajca sobie z rodzinki robisz czy jak świetny projekt na prawdę zawsze autor coś innego wymyśli kurcze trudno będzie zastąpić

Gość gość
to jest z życia wzięte,czemu na tylu czubów ja trafiam

Gość gość
i ja tu będę pisał bo prawda musi nas wyzwolić

Gość gość
dobra jak z życia wzięte to podaj cytat jednego z /czubów/

Gość gość
oj 20.59 prawda musi nas wyzwolić teraz nas martwisz :(

Gość gość
np.ta dziewczyna moja była chora dość poważnie,a mój brat w amoku wypalił a co nas to obchodzi i nie pomyślał,że mnie to może obchodzić,np.ojciec schizofrenik tej mojej dziewczyny stwierdził,że markety i tak nas wykończą tak jego,tylko,że takich sklepów jaki on miał to u nas na dzielnicy są dwa wszystkie prosperują,tylko trzeba mieć głowę do ich prowadzenia a nie być debilem

Gość gość
dzisiaj moja powalona siostra stwierdziła,że jestem zboczeńcem,bo napisałem z anonimowego konta na facebooku do dziewczyny którą znałem 7-8 lat temu,że nadal jest świetną laską

Gość gość
znieczulica na czyjąś chorobę zwłaszcza gdy Cię nie lubią mogłeś się spodziewać /niestety oczywiście/ a co do biznesu czy prosperuje lepiej czy gorzej rodzinka i tak kły wbije bo ich musi byc na wierzchu nic dziwnego nie napisałeś szkoda tylko że nie pomogli /wsparli/ gdy Twoja dziewczyna była chora to było podłe

Gość gość
mój brat jest non stop zazdrosny jak ładniejsze kobiety lubią flirtować ze mną a nie z nim,wymyśla jakieś niestworzone historie np.o ta ma syfilis bo dobra była w obciąganiu

Gość gość
haha braciszek jestem pod wrażeniem nowych pomysłów które wymyśla autor kurcze fantazja ułańska

Gość gość
naprawdę tak jest,wita się taka jedna ze mną, słoneczko kochanie,a jak odejdzie to opn wypala,ta to musiała w młodości obciągnąć tych k***sów obciągnąć,co go obchodzi co ona obciągała

Gość gość
niech sobie każdy obciąga co chce