Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem za chuda wstydzę się rozebrać przed chłopakiem

Polecane posty

Gość gość
głupia jestes, waga do wzrostu guzik sie ma... ja niby tez powinnam miec wage w normie a mam otyłosc...

Gość gość
jem jak normalny człowiek i moja waga ani drgnie x Tak ci się tylko wydaje, nie ważne ile się je tylko co się je. Polecam skorzystać z dobrego trenera personalnego na siłowni, ułoży ci dietę i podpowie jak ćwiczyć aby przybrać na masie i nie zalać się przy tym tłuszczem. Jesteś zapewne typem ektoformika i aby przybrać na masie musisz uzbroić się w cierpliwość i musisz być w tym konsekwentna, minimum 5 posiłków, a najlepiej 7 dziennie (co 2 godziny), do tego krótkie, ale intensywne treningi siłowe (2-3 razy w tygodniu) i w ciągu pół roku osiągniesz upragniony rezultat.

Gość gość
Dokładnie, dwie osoby mają 50 kg przy 160 cm jedna jest okrągła, ma pupę, biodra, biust, a druga obojczyki na wierzchu i chude łydki. Myślę, że zależy to od kości, mięśni i ogólnie rozkładu tkanki tłuszczowej.

Gość gość
hahahaha aktywnosc na nabranie tłuszczu :D

Gość gość
Chodzi właśnie o nie nabranie tłuszczu, tylko czystej masy mięśniowej, która przy okazji podkreśli jej kształty.

Gość gość
Polub swoje kości, tak jak ja. Ostatnio np ubrałam się w domu w seksowną sukienkę z dekoltem a mam dość chudy deklolt , włączyłam muzykę i przy lustrze tańczyłam i wiesz zaczęłam lubić swoje kości :) :) Ten dekolt obojczyki szyjkę ramiona biodra....Piszę serio. Człowiek z krwi i kości przecie stworzony...Pozdrawiam

Gość gość
Faceci nie lubią szkieletorów. Ja prawie nie mam piersi, chude ręce, nogi też, tylek mały :( zero seksownosci.

Gość gość
Lepsza chuda niż gruba z wiekiem metabolizm staje się wolniejszy, więc przytyć zawsze zdążysz. Poza tym ma to swoje plusy... możesz jeść co tylko zapragniesz, a co to za życie mieć skłonność do tycia i ciągle chodzić głodnym w obawie przed przytyciem, ludzie na dietach odchudzających są wiecznie wkur...

Gość gość
Faceci nie lubią szkieletorów x Kobiety też nie lubią chudych facetów.

Gość gość
gość dziś Lepsza chuda niż gruba z wiekiem metabolizm staje się wolniejszy, x Teraz widzisz przez co ja przechodze :)

Gość gość
przyjdzie twój czas to przytyjesz, nie masz innych zmartwień?

Gość gość
są tacy co lubią kościste, podobnie jak ci co lubią grubsze ;)

Gość gość
Ja tez tak miałam całe zycie, od dziewczyn ciągle slyszalam "ale ty jesteś chuuuda!", objadałam się , słodycze i nic ciągle niedowaga.Urodzilam troje dzieci , 40 na karku i teraz jest git, waga normalna i wyglądam dobrze, a większość tych koleżanek teraz walczy z nadwaga

Gość gość
gość dziś Jak możesz uprawiać seks w tak młodym wieku? nie wstyd ci?

Gość gość
gość wczoraj gość dziś Jak możesz uprawiać seks w tak młodym wieku? nie wstyd ci? x a tobie franco zaglądać komuś w macice?

Gość gość
Też nie mogę przytyć jem 6000kal dziennie nic nie pomaga. Diete ułożył mi dietetyk dalej waga nie chce drgnąć przy takiej ilości jedzenia.

Gość gość
jem 6000kal dziennie nic nie pomaga x Te kalorie to chyba z pustych węglowodanów lub tłuszczu, od tego nie przytyjesz. Możesz dziennie wypić litr oleju i już masz 9000kal i ani grama nie przytyjesz, wpieprzając sam cukier też nic nie osiągniesz :) Zmień dietetyka!!! Bo on ci bardziej szkodzi niż pomaga!!!

Gość gość
Czy chuda, czy z leciutką nadwagą, co za różnica? Skoro facet obok jest, to chyba jasne że mu się podobasz, więc nie wymyślajcie sobie kompleksów, bo to tylko szkodzi waszym relacjom.

Gość gość
gość dziś To nie są puste kalorie tylko wartościowy posiłek każdy dietetyk na przytycie karze jeść węglowodany plus tłuszcze np. orzechy. Dieta jest przemyślana i bardzo zdrowa każda dietetyczka na przytycie karzę to samo jeść to samo :/

Gość gość
Chodziłem na siłownie miałem odwrotny skutek zamiast przytyć zacząłem chudnąć. Nie polecam siłowni.

Gość gość
A zbyt mało tkanki tłuszczowej w ogranizmie nie jest dobre dla organizmu.

Gość gość
Chodziłem na siłownie miałem odwrotny skutek zamiast przytyć zacząłem chudnąć x Od kiedy to na siłowni się tyje? Na siłowni się albo chudnie, albo rozbudowuje tkankę mięśniową, jak chciałeś przybrać na masie i objętości, to najpierw trzeba ułożyć sobie odpowiednią dietę bogatą w białko i dostosować trening, krótkie serie z maksymalnym obciążeniem, tak aby zmęczyć mięśnie porządnie, ale nie tracić zbyt wielu kalorii, a skoro chudłeś to znaczy że twój organizm zużywał więcej kalorii niż mu dostarczałeś. Dieta to podstawa do budowania masy.

Gość gość
gość dziś Bzdury opowiadasz biało przyśpiesza metabolizm ale też powoduje rozbudowę mieśni jak nie potrafisz przytyć w tłuszcz to tym bardziej nie rozbudujesz mieśni z przyśpieszonym metabolizmem. Miałem ułożoną dietę jedną i druga przez dietetyków zero efektu jedynie waga mi w dół poszło mimo dużej ilości kalorii podziału biała, węglowodanów i tłuszczu w diecie. Nabranie masy z bardzo przyśpieszonym metabolizmem jest bardzo trudno wręcz jest niemożliwe.

Gość gość
Jedynie siedziałem w kiblu 2-3 razy dziennie i na tym się kończyła zabawa.

Gość gość
Zbyt mało tkanki tłuszczowej też nie można mieć to źle wpływa na organizm trzeba mieć z 15%.

Gość gość
gość wczoraj Jak tyjesz to nie idzie w sam tłuszcz

Gość gość
Bzdury opowiadasz biało przyśpiesza metabolizm x Bzdurą to jest twierdzenie że białko przyspiesza metabolizm, białko potrzebuje dużo energii żeby zostało strawione, dlatego wymaga sporej ilości węglowodanów, bo gdy się ich nie dostarczy, to efekt będzie odwrotny... zamiast nabierać masy będzie chudnąć. Tłuszcz jako tłuszcz nic nie ma wspólnego z budową mięśni, potrzebne są jedynie nasycone kwasy tłuszczowe, dlatego bywalcy siłowni jedzą ryby i orzechy. Zamiast latać po dietetykach, odwiedź trenera personalnego ci przynajmniej mają jakąś praktykę i wiedzą co z czym połączyć aby uzyskać odpowiednie efekty.

Gość WSTRĘT
Zauważ, że osoby różnie reagują na stres. Ty być może ze stresu chudniesz. Ciągle bowiem chodzisz w obawie: Co kto powie na moją kość. Umysł i ciało to jedność. Zdziwię cię może, że często inni wypowiadają nasze kwestie. Oni nie myślą tak samo. To nie jest genialny "zbieg"! Musisz uwierzyć w zdanie i kreować swój wizerunek w głowie na jego podobieństwo : Mogę przytyć, ale NIE MUSZĘ i, i tak będę się z sobą dobrze czuć. Jestem jaka mam być. Dziękuję

Gość gość
Autorko ja cale zycie chuda. 45kg Ale od niedawna zaczelam tyc. Dzis waze 50kg. Co mi pomaga? Pije duzo pelnotlustego mleka, jem maslo, orzechy. Ale kazdy organizm jest inny

Gość gość
A ja mam 177 cm, ważę 52 kg i jestem facetem, mam 25 lat. Dobrze się z tym nie czuję, bo można by lepiej wyglądać, ale po co? Jednak już wolę wyglądać jak kościotrup niż jakiś tłuścioch.