Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bycie "porządnym facetem" doprowadza do frustracji

Polecane posty

Gość gość

w imię tej głupiej zasady trzeba rezygnować z wielu przyjemności... ostatecznie i tak nie ma na to jakiejś dużej nobilitacji bo co z tego że ktoś sobie o nas pomyśli "o ten jest porządny" skoro inni mają wiele więcej przyjemności w życiu.

Gość gość
Nie musisz być porządny, twój wybór jaki jesteś. Ile ty masz lat 10?

Gość gość
Tak samo z kobietami. Inne się bawią a ta jest porządna. Chyba nie warto.

Chyba masz zryty beret, skoro uważasz, że trzeba rezygnować z wielu przyjemności, jeśli się chce być porządnym. Jakie to przyjemności? Jedyne co mi przychodzi do głowy do chlanie na umór,*******ie wszystkiego co na drzewo nie ucieka, kradzieże w sklepach i wandalizm - osobę, która tak się zachowuje faktycznie trudno nazwać porządną.

Dawno temu też byłem porządny. Teraz mam to w czterech literach. Nic z tego nie wynika, gdy inni dobrze się bawią.

Gość gość
Porządny mężczyzna według kafetetyjnych panów to prawiczek:) reszta to roochacze ale roochacze też uważają się za porządnych bo nie piją i nie biją:) reszta to patologia a patologia też uważa się za porządnych bo chodzą do kościoła;)

Gość gość
Jeżeli bycie "porządnym facetem" doprowadza do frustracji to znaczy że porządny nie jest :D

Gość gość
Jeśli masz udawać to masz rację nie udawaj, bąDź sobą. Ja jestem porzadna, bo mam szacunek do swojego ciala i dla mnie to nie jest jakas udreka odmowic sobie czegos, co jest pozornie przyjemne.

Gość gość
To ja wyzej. Mam na mysli przygodny seks. Ale jak czytam o kradziezach i wandalizmie to już trac***atologia. Dobrze wychowany czlowiek ( bądź po prostu dobry i wrazliwy) nie krzywdzi innych, bo tego nie chce a nie dlatego ze ktoś widzi i moga byc konsekwencje. Autor to marionetka która chce się przypodobać innym, na drzewo z takimi.