Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zlikwidowac religie w szkołach!!!

Polecane posty

Gość gość

Ta religia to wymyslone gowno,bajeczka i cyrk.Stworzona tylko po to by masowo składano datki i pieniądze pod postacią "OFIARY" Księża Nie chcą chrzcic dzieci,narzucają swoje poglądy, manipulują ludźmi i nimi rządzą! Mówią musi być komunia,i za komunie musicie mi zapłacić .Oczerniaja i utrudniają zycid parom bez ślubu. Nie było żadnego ukrzyzowania Jezusa ani innych takich.Ta religia to wymysł jak muzułmanie mają wymyslonego allacha i po smierci,W Indiach mają wiele bogów, egipcjanie kiedyś też mieli różnych bogów, tak i nasza religia to wymyslone gowno by wami manipulowac i trzymac was w garsci.To w co wierzycie nie ma bytu.Jestescid glupi myslac ze ewa powstała z żebra jap*****le ,kto to wymyślił. Otwórzcie oczy! Chyba macie mózg co?

Gość gość
Zgadzam się z tobą. Ja już dawno w żadnej Religi nie jestem.Wierze w boga,jezusa,ale do kodciola nie chodze,dzieci na religid tez nie chodzą. Na kolede nie wpuszczamy bo nikt nie bedzid z nas zdzierac kasy,a ksiądz ma wypłatę z kurii więc niech się p******i.Swieta odprawiamy bozegk narodzenia bo jest fajne,wielkanic absolutnie

Gość gość
już? to teraz idź weź leki, bo ci się pogarsza :o i zdradzę ci tajemnicę: islam, chrześcijaństwo, hindu, buddyzm to tylko inaczej opowiedziane te same rzeczy. Bo to co jest naprawdę nie da się opowiedzieć ŻADNYM językiem, to jest zwyczajnie coś niewyobrażalnego i nieobejmowalnego ludzkim umysłem. Religia to tylko próba nazwania nienazwalnego i zrozumienia czegoś czego zrozumieć nie sposób. Ale do tego trzeba otwartego umysłu. Zdecydowanie bardziej niż 99% wyznawców tych "religii" czy takich krzykaczy jak ty

Gość gość
Do 09:57 to dlaczego nazwanie niezrozumiałego musi odbywać się w szkolea nie w salce katechezy?

Gość gość
idź sie leczyć, Autorko. Może Ciebie też nie było, co?

Gość gość
a niby czemu ?

Gość gość
Do 10:13 naucz się czytać ze zrozumieniem.