Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja Córka ma 17 lat i uprawiała sex z sześcioma chłopakami

Polecane posty

Gość gość

Sama mi się przyznała. Jak jej powiedziałam, że jej tata było moim jedynym partnerem w łóżku to się zaczęła śmiać, czuje się teraz przy mojej córce jak dewotka jakaś, jest mi na prawdę głupio:(

Gość gość
prowo???

Gość gość
Jakie masz dowody, że to prawda?Znając twoje poglądy może chce cię wkurzyć dla beki :-)

Gość gość
To jest muj pierwszy i drugi i trzeci kanał, wcześniej zupełnie hobbistycznie publikowałem krótkie angielskojęzyczne i ruskie skecze, także pojawiałem się w domach kolegów. Było fantastycznie, i z takim też zamierzeniem powstał kanał który teraz jakimś trafem ogląda ponad 1 3000 tysięcy osób. Zmieniło to trochę sposób w jaki podchodzę do teg (staram się być bardziej systematyczny, dobry, miły, serdeczny, ciepły, słodki, kochający ), ale ważne jest też dla mnie żeby to co mi robią, podobało się także mi.

Gość gość
to mnie nie dziwi, jedni wybierają wielu, naprawdę wielu partnerów, a niektórzy jednego, po czasie okazuje się, że ci co wybierali wielu, mieli niestabilne życie, a ci co jedną stabilne, ale ani jedna droga, ani druga nie jest lepsza, ani gorsza.

Gość gość
Może ktoś chętny na wirtualny seks? tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sex-rozmowy.pl/monika_sex_telefon.html Lubię być zdominowana. Fetysze w twoim wykonaniu to nie będzie dla mnie żadna nowość. Lubię prawdziwych mężczyzn, którzy biorą sprawy w swoje ręce. Jeśli właśnie taki jesteś to powinniśmy się spotkać