Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gnijaceciastkoo

Ciąża

Polecane posty

Gość gnijaceciastkoo

Dokładnie rok temu poroniłam, puste jajo płodowe, teraz dowiedziałam sie ze znowu jestem w ciąży - przyrost bety prawidłowy Poszłam do ginekologa w 5 tyg 5 dn i widział tylko pęcherzyk a zarodka nie . Czy to możliwe ze znowu mi nie wyjdzie ? Czy za wcześnie poszłam ? Ginekolog mnie nastraszył ze już powinno byc cos widać Co o tym myślicie ?

Gość gość
nie jestem lekarzem ale czytałam duużo netu i z doświadczenia innym wypowiem się, że dziewczyny czasem widziały bobo dopiero w 7 tyg. Nie martw się na zapas :) zrób betę co 48 h i sprawdź czy dobrze przyrasta

Gość gość
w 5 tygodniu to jeszcze zawcześnie u niektórych, poczekaj cierpliwie na kolejne usg i wszystko się okaze

Gość gość
a jak przyrosty beta?

Gość gość
Beta mówi tylko o tym, że rośnie pęcherzyk a nie czy jest zarodek czy serce bije. Bez sensu robić znowu to badanie. Czekaj na usg. U mnie na tym etapie ciąży nie było nic na usg.

Gość gość
a pęcherzyk jakiej wielkości miałas i czy był też pęcherzyk żółtkowy na usg?

Gość gość
od jakiej warości bety jest zarodek a od jakiej serduszko może ktoś wie?

Gość gość
U mnie nie było nawet pęcherzyka widocznego na usg. Dopiero w7tc. Był zarodek i serduszko. Nie martw się za wczasu.

Gość Zakrecona129
Ja też ciężarowa w 5 tyg .. a mój lekarz mówi ze usg będziemy robić dopiero w 11 tyg ze względu na to ze w tedy będzie można serduszko sprawdzić! A masz kucia w jajniku? Ja mam o dlatego jutro idę do gina wiec się upewnię co do tego jaja

Gość gość
zakręcona129 a jak bez usg gin ci potwierdzi że np. ciaza nie jest pozamaciczna i pęcherzyk dobrze się zagnieździł w macicy , czy nie ma krwiaków ,wiesz dziwne podejście ma twój gin, ja bym posząła prywatnie około 5-6 tygodnia i była spokojna czy na pewno dobrze się zagnieździło?

Gość gnijaceciastkoo
zakręcona129 ja również mam kłucia w jajnikach ale ginekolog powiedział mi ze to normalne i mam sie nie przejmować :(

Gość gnijaceciastkoo
A beta przyrasta tak : 28.04-2230 02.05-6950