Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanowienie

Seat cordoba 97 czy skoda octavia 97 ? znawcy pomóżcie

Polecane posty

Gość zastanowienie

Witam. Co byście wybrali Seata cordoba 97r za 1800 czy skode octavie 97r za 3000 tysiące. Oba auta zadbane.

Gość gość
a nie ma jakiś normalnych aut ?

Gość gość
skoda będzie większa, więc będzie więcej palić, ale łatwiej o części chyba

Gość zastanowienie
A jakie to są normalne auta? Pytanie do znających oba auta. Ktoś coś może więcej o nich powiedzieć? Interesują mnie te dwa modele i o nie pytam . Konkrety. :-) dziękuję z góry

Gość gość
Ja miałam seata Toledo. Bez problemowe. Skoda Octavia jest ładniejsza niż cordoba. Jeśli to auto do pracy lub wokół domu to po co przepłacać.

Gość gość
to wybór między kiłą a dżumą

Gość gość
Między a między. A ludzie tymi samochodami jeżdżą i sobie chwalą. Wiec dlaczego tak jest?

Gość gość
a forda focusa nie ma w tej cenie? To dużo lepsze auto od skodziny

Gość zastanowienie
Czekam na opinie między jednym a drugim :) inne marki mnie nie interesują :) więc nie proponujecie mi innych.

Gość gość
seat to g****o moja ciocia ma i żaluje ze kupiła.. Mogłaby tobie to sprzedać jakbyś chciała ,ale lepiej poszukaj na swoją rękę.. Nie będzie , że jakomuś coś wciskam sąsiad z garażu ma skode i leje mu się z niej olej silnikowy to auto to kupaa na kółkach

Gość zastanowienie
Fajne autko podoba mi się :) ale to nie dla mnie :) Jeden i drugi znajomy chce sprzedać samochód. Jeden ma Seata drugi skode. Oba auta zadbane sprawne technicznie itd. Dogadalismy się co do ceny. Oba po niższej cenie niż stoją na rynku w tych rocznikach. Więc oba auta to okazja. Chciałam się tylko zapytać co sądzicie o tych dwóch modelach :) jedno z nich i tak na pewno zostanie zakupione. Więc proponowanie innych jest bez sensu mimo to dziękuję za uwagę i poświęcony czas.

Gość gość
Jeden tez powie ze audi to piękna sprawa a drugi że To badziew. Ja mam Skode i sobie chwale kolega ma Skode podobną i narzeka. Co człowiek to inna opinia