Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 43 cm w bicku

Mam zarost ciemny i gesty jak arab czy mam szansę u polskiej kobiety?

Polecane posty

Gość 43 cm w bicku

Mam zarost ciemny i gesty jak arab czy mam szansę u polskiej kobiety?

Gość gość
przecież ty masz typowo januszową buraczaną mordę i zarost też zwykły słowiańsko-ukraiński

Gość 43 cm w bicku
Co to jest zarost ukraiński?:D

Gość gość
ciemny blond

Gość 43 cm w bicku
Ciemny blond to ja mam na jajach kretynko 🖐️

Gość gość
na swoim tucznikowatym cielsku również; widac na zdjęciach

Gość 43 cm w bicku
Pokaż swoje cielsko.Nie pokażesz? No tak, nie zmiesciloby się w kadrze.

Gość gość
w przeciwieństwie do ciebie prawiczy przygłupie, nie publikuję swoich zdjęć w necie a ty wbrew temu co sam o sobie myślisz wyglądasz jak brojler a nie dobrze zbudowany facet

Gość 43 cm w bicku
Doceniam twoją troskę, co wrażliwsi ludzie mogliby dostać zawalu gdyby cie zobaczyli. A tak poza tym kto by chciał ogladać starą zarosniętą słowiańsko-ukrainską pisde? Ja nie mam się za boga ale wiem jedno- na pewno wyglądam lepiej od ciebie na 100 %.

Gość gość
i tu byś mógł być solidnie zdziwiony :D

Gość 43 cm w bicku
Mógłbym ale nie jestem. Podstarzała ruska uroda u kobiet nie jest obiektywnie atrakcyjna.;)

Gość gość
To musisz być strasznie seksi, szczególnie w turbanie. Chętnie bym się z Tobą umówiła, ale szukam słowiańsko-ukraińskiego modela do związku, opalonego z białymi zębami, najlepiej 1,90 m :<

Gość 43 cm w bicku
Kał (inaczej stolec, ekskrementy, odchody) – odpadowe produkty procesu trawienia. Kał powstaje w jelicie grubym. Resztki pokarmowe przemieszczane z jelita cienkiego do jelita grubego mają konsystencję stosunkowo płynną. Dopiero w jelicie grubym dochodzi do końcowej fazy resorpcji wody i zagęszczenia kału. W skład kału wchodzą resztki pokarmowe, śluz, bakterie, resztki nabłonka, woda, itp. Kał przesuwa się w jelicie wskutek ruchów perystaltycznych. Ostateczne jego formowanie zachodzi w o******cy. Wydalany jest podczas defekacji przez o***t, dzięki skurczom ścian o******cy. Kał człowieka i innych ssaków charakteryzuje się dość znaczną gęstością, natomiast w przypadku kręgowców innych niż ssaki (z wyłączeniem stekowców), może być znacznie rozcieńczony. Wiąże się to z faktem, że w końcowej części jelita grubego (kloaka) znajduje się u nich ujście moczowodów. To właśnie z tej przyczyny kał ptaków (guano) charakteryzuje się znaczną płynnością.

Gość 43 cm w bicku
To musisz być strasznie seksi, szczególnie w turbanie. Chętnie bym się z Tobą umówiła, ale szukam słowiańsko-ukraińskiego modela do związku, opalonego z białymi zębami, najlepiej 1,90 m : X Arabowie nie noszą turbanów, hinduiści noszą..

Gość gość
może nie wiesz, że ciebie dotyka ten problem, zaślepia cię twój wyuczony stosunek wobec rzeczywistości.. z twojego portretu cybernetycznego biją numizmaty agresji, to oznaka lęku… podstawowa jest harmonia z ciałem i duchem, rozerwanie tego co więzi i zagraża twojej zgodzie z duchem

Gość gość
od roku ćwiczę jogę tantryczną i nie czuję wpływu złych duchów.. utraciłam wszelkie numizmaty agresji… zalecam to Tobie

Gość szukam modela do związku
43 cm w bicku —> Ale Ty nie wyglądasz jak Arab, już to ustaliliśmy. To se możesz nosić co chcesz ;* Po drugie, słyszałeś o czymś takim jak turban arabski?

Gość 43 cm w bicku
od roku ćwiczę jogę tantryczną i nie czuję wpływu złych duchów.. utraciłam wszelkie numizmaty agresji… zalecam to Tobie X Już cie duchy nie gvvalcą po nocach? Xx szukam modela do związku oho, mamy specjalistke od turbanów:D No w końcu polka 🖐️

Gość szukam modela jogi tantrycznej
43 w bicku Niestety nie jestem specjalistką od turbanów, po prostu mam internet i potrafię z niego korzystać ;> Już się tak nie denerwuj, że wpadłeś we własne sidła. A co do jogi tantrycznej, to też ja napisałam. Twój wątek był okropnie nudnyyy.

Gość szukam serka tartare
ale trafiłeś, jestem z Polski. masz mokrego całuska :*