Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdrada ojca po czyjej stronie stanąć?

Polecane posty

Gość gość

Mój ojciec zdradzał mamę, chwalił się tym nawet mojemu chłopakowi i szwagrowi. Mama nie ma na to dowodów bo zablokował dostęp do bilingów (dzwonil i umawiał sie na spotkania) i zniszczyl swój telefon. Sama widziałam jak przyglądał strony typu roksa. Rodzice mieszają wszystkich w to, mama oczekuje, że mów chłopak potwierdzi przy ojcu, że mówił mu że tam chodzi, ale chłopak nie chce się mieszać. Szwagier wszystkiemu zaprzeczyl przy ojcu i wyparł się, bo ma za duze korzysci z dobrych relecji z moim ojcem, Co byście zrobili na miejscu mojego chłopaka? Jak ma postąpić zeby bylo dobrze? Mama nie wie co zrobić, nie chce zostawić sytuacji nierozwiazanej.

Gość nataliah
Ja bym pomogła mamie wyrwać się z relacji z takim gnojkiem, który jej nie szanuje i jeszcze się tym chwali.

Gość gość
Mama powiedziała, że jest w stanie mu wybaczyć i żyć z nim tylko musi sie przyznać. On sie chyba za bardzo boi rozwodu i sie wypiera. Moj chlopak nie chce potwierdzac, bo boi sie ze to wszystko na niego spadnie - że bedą go uważać za przyczyne rozwodu i najgorszego. Siostra powiedziała ze nie jej sprawa i przestali sie odzywać.

Gość gość
Prosze o wiecej opinii.