Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość autorka35

35. urodziny bilans...

Polecane posty

Gość gość autorka35

Przedwczoraj skończyłam 35 lat. I zrobiłam taki mały bilans tego, jak wygląda obecnie moje życie... Co mam? Mam stałą pracę, jednak jestem pewna, że nie chcę się w niej zestarzeć. Psychicznie coraz bardziej mnie ona męczy i uwstecznia. Ale wciąż odkładam decyzję o zmianie pracy. Boję się rezygnować z posady, która jest pewna i w której coś już osiągnęłam - mimo, że nie jest spełnieniem moich marzeń. Marzą mi się też kolejne studia. Ale zastanawiam się, czy nie jest za późno, żeby je rozpoczynać (trwają 3 lata). Mieszkanie... Wynajmuję. Często pojawia się myśl o kredycie na coś własnego. Ale boję się brać kredyt w pojedynkę. Nie mam dzieci. Jestem singielką. Mimo że mam powodzenie u facetów, nie umiem z nikim związać się "bo już czas". Chcę mieć rodzinę, ale czekam na miłość. Dotąd tak naprawdę kochałam kogoś tylko raz i facet okazał się strasznym fiutem. Jestem zadowolona ze swojego wyglądu. Z jednym szczegółem - mam normalną budowę ciała, a zawsze marzyłam o tym, żeby być bardzo szczupła. I mimo że to u mnie kwestia utraty 10 kg, to wciąż odkładam "na później" decyzję o pójściu na siłownię. Mam wspaniałych rodziców, fajny kontakt z rodzeństwem, troje sprawdzonych przyjaciół. Mam pasję, którą w przyszłości chciałabym zająć się zawodowo. Nie czuję się samotna, a jednak czegoś mi w życiu brakuje... Podsumowując. Metryka mnie zaskakuje. Nie czuję się w ogóle na swój wiek. Mam wrażenie, jakby całe moje życie miało się dopiero zacząć... Czasem czuję się tak, jakbym wszystko, całe to życie odkładała "na później" - choć przecież ono toczy się tu i teraz. Brakuje mi odwagi, konsekwencji, wiary w siebie... Czy któraś z Was ma podobnie?

Gość gość autorka35
Tom Cruise akurat nie jest w moim typie :P

Gość gość
w moim jest. od zawsze byl. ma piekna twarz i to cos. wzrost mi pasuje. szkoda tylko ze nierowno pod sufitem mial. nawet teraz jest goracy

Gość gość
up

Gość suu
autorko ja mam podobnie mam 37 lat

Gość gość
spokojnie, teraz już z górki :P

Gość gość
Najlepiej zrobić sobie analizę SWOT. I nie odkładaj życia na później

Gość gość
wtf is SWOT?