Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zgwałcona i zabita polka w egipcie...podziekujcie pieprzonemu PISOWI!!!

Polecane posty

Gość gość

podziekujcie im za to!! zakatowali ja i zgwalcili jak zwiertze!

Gość gość
A co ma PIS do tego ze tylu zjebow chodzi po tym swiecie?

Gość gość
PiS zabił ja w Egipcie ? Leming to idiota

Gość gość
Nie dajcie sie wciągnąć głoopiemu trolowi !!!!!!!

Gość gość
Wszystko co jest złe na świecie to wina PIS-u? Naprawdę nie brak idiotów, proszę lecz się dopóki nie jest zapóźno.

Gość gość
A to PiS ją zamordował? Czy sama panienka na własne życzenie z ciapatymi się zadała" Pis nie ma takich kompetencji, aby napalonej Polce bronić spotkań z obcokrajowcami. Panna na własne życzenie zadała się z tubylcami, chociaż pracownicy biura ostrzegali

Gość gość
PeOwski trool was podpuszcza!

Gość gość
To już nawet sekcję zwłok przeprowadziłaś, znasz wyniki sekcji i osądzasz... Podaj wszystkie szczególy, toż je znasz już dokładnie!

Gość gość
nowoczesno-pełowski ty sie weź krwa lecz na nogi bo na głowe juz raczej za pozno.

Gość gość
Niemka zarabiając ogromną forsę pracując w markecie LIDL wychodzi z pracy mając wypłatę ponad 2000 EURO na rachunku bankowym i wchodzi do znanego sklepu ze znaną marką i w tym sklepie kupuje DWIE KIECKI znanej firmy polskiej , w Polsce taka KIECKA kosztuje 120 PLN , więc Niemka kupuje dwie kiecki i płaci okazyjnie 58 Euro , tyle zarobiła za jeden dzień pracy, więc zadowolona wychodzi ze sklepu z zakupami, dodatkowo kupiła jakieś do oczu , w domu się 'odstrzeliła' w kieckę, coś tam dobrała, torebka na ramię i wyjście na browara zapominając oczywiście o założeniu bielizny pod kiecką , to jest sprawa podstawowa , a teraz Polka pracująca w markecie LIDL otrzymując wypłatę za tę samą pracę ponad siły oblicza sobie, że z tych 2000 PLN przelanych na rachunek bankowy to 1400 PLN musi być przeznaczone na rachunki i media, jakieś przeterminowane to kupi w LIDL aby było śniadanie , wyrzucają paprykę i pomidory to będzie na sałatkę i pozostaje 150 PLN na zakupy , więc Polka idzie do szmateksu aby w koszach szukać na wagę stare kalesony używane i sprane oraz jakieś bluzki z napisem HAPPY DAY lub koszulę kupi dla męża z napisem DORTMUND 78 , kiecki nie kupiła dla siebie i teraz żałuje, że piękna kiecka z prawdziwego aksamitu kosztowała aż 78 PLN a pożałowała pieniędzy , mogła w tej kiecce wyglądać pięknie i teraz nie może odżałować Zmieniają je na mlodsze nie z powodu wyglądu.. Tzn w pewnym sensie tez ale główną role gra fakt ze Polki w wieku 30 35lat maja wiadra miedzy nogami, a mlodsze sa milsze ciasniejsze, mozna je wyvhpwac pod siebie itd... brzmi to moze strasznie i czesc kobiet sie oburzy ale tak po prostu jest. Uwazam ze ozenic moze sie tylko ktos pod naciskiem rodzicow lub ktos glupi tzn. Zaslepiony miloscia.. osobiscie uwazam i to nie tylkommoje poglady ze slub daje pania pewnosc co czasami sprawia iz przestaja dbac o wiebie itd.. moj znajomy ma 35 lat, zona go cale zycie traktowala.. hmm jak to dobrze ujac.. jak takiego glupiego pieska, zrob to, daj na to, ja zarabiam mało, nie oplaca mi sie pracowac itd.. i wiecie co moje panie... zamienił ja na 25latke ktora dobrze zarabia ,szykuje mu kanapki dałq mu cudowne dziecko i jest przesympatyczną osobą.. ja mu zazdroszcze i sie ciesze.. a wiecie skad ma pewnosc ze nie bedzie takim wiadrem, walacym sie z kim popadnie lub 2ygladajacym jak 120kg ładowarka kalorii.. Poniewaz jest piękną Niemką.. i osobiecie bywam tak czesto w niemczech i nie wiem skad poglad ze niemki sa brzydkie... uwazam ze jest tyle samo pieknych co w polsce tylko tak sa madrzejsze,wierniejsze i nie daja d**y na prawo i lewo badz nie jedza i nietyja jak wredne panie z kafeterii obudził mnie słowami "ej, ty! wstajesz?", ja na to, że mam imię i że jednak lepiej byłoby żeby po imieniu się do mnie zwracał,

Gość gość
Niemka zarabiając ogromną forsę pracując w markecie LIDL wychodzi z pracy mając wypłatę ponad 2000 EURO na rachunku bankowym i wchodzi do znanego sklepu ze znaną marką i w tym sklepie kupuje DWIE KIECKI znanej firmy polskiej , w Polsce taka KIECKA kosztuje 120 PLN , więc Niemka kupuje dwie kiecki i płaci okazyjnie 58 Euro , tyle zarobiła za jeden dzień pracy, więc zadowolona wychodzi ze sklepu z zakupami, dodatkowo kupiła jakieś CIENIE do oczu , w domu się 'odstrzeliła' w kieckę, coś tam dobrała, torebka na ramię i wyjście na browara zapominając oczywiście o założeniu bielizny pod kiecką , to jest sprawa podstawowa , a teraz Polka pracująca w markecie LIDL otrzymując wypłatę za tę samą pracę ponad siły oblicza sobie, że z tych 2000 PLN przelanych na rachunek bankowy to 1400 PLN musi być przeznaczone na rachunki i media, jakieś przeterminowane to kupi w LIDL aby było śniadanie , wyrzucają paprykę i pomidory to będzie na sałatkę i pozostaje 150 PLN na zakupy , więc Polka idzie do szmateksu aby w koszach szukać na wagę stare kalesony używane i sprane oraz jakieś bluzki z napisem HAPPY DAY lub koszulę kupi dla męża z napisem DORTMUND 78 , kiecki nie kupiła dla siebie i teraz żałuje, że piękna kiecka z prawdziwego aksamitu kosztowała aż 78 PLN a pożałowała pieniędzy , mogła w tej kiecce wyglądać pięknie i teraz nie może odżałować Zmieniają je na mlodsze nie z powodu wyglądu.. Tzn w pewnym sensie tez ale główną role gra fakt ze Polki w wieku 30 35lat maja wiadra miedzy nogami, a mlodsze sa milsze ciasniejsze, mozna je wyvhpwac pod siebie itd... brzmi to moze strasznie i czesc kobiet sie oburzy ale tak po prostu jest. Uwazam ze ozenic moze sie tylko ktos pod naciskiem rodzicow lub ktos glupi tzn. Zaslepiony miloscia.. osobiscie uwazam i to nie tylkommoje poglady ze slub daje pania pewnosc co czasami sprawia iz przestaja dbac o wiebie itd.. moj znajomy ma 35 lat, zona go cale zycie traktowala.. hmm jak to dobrze ujac.. jak takiego glupiego pieska, zrob to, daj na to, ja zarabiam mało, nie oplaca mi sie pracowac itd.. i wiecie co moje panie... zamienił ja na 25latke ktora dobrze zarabia ,szykuje mu kanapki dałq mu cudowne dziecko i jest przesympatyczną osobą.. ja mu zazdroszcze i sie ciesze.. a wiecie skad ma pewnosc ze nie bedzie takim wiadrem, walacym sie z kim popadnie lub 2ygladajacym jak 120kg ładowarka kalorii.. Poniewaz jest piękną Niemką.. i osobiecie bywam tak czesto w niemczech i nie wiem skad poglad ze niemki sa brzydkie... uwazam ze jest tyle samo pieknych co w polsce tylko sa madrzejsze,wierniejsze i nie daja d**y na prawo i lewo badz nie jedza i nietyja jak wredne panie z kafeterii obudził mnie słowami "ej, ty! wstajesz?", ja na to, że mam imię i że jednak lepiej byłoby żeby po imieniu się do mnie zwracał XD Zaraz zaraz ale z czym ty masz problem, z jego bekaniem, czy wykrętami? Beka jak to chłop, chyba znasz go nie od dziś. A jeśli wykręty, no to czemu z nim nie porozmawiasz szczerze, tylko obsmarowujesz go na takim forum. Nie rozumie takich rozkapryszonych panienek jak ty, co im wszystko przeszkadza.

Gość gość
Niemka zarabiając ogromną forsę pracując w markecie LIDL wychodzi z pracy mając wypłatę ponad 2000 EURO na rachunku bankowym i wchodzi do znanego sklepu ze znaną marką i w tym sklepie kupuje DWIE KIECKI znanej firmy polskiej , w Polsce taka KIECKA kosztuje 120 PLN , więc Niemka kupuje dwie kiecki i płaci okazyjnie 58 Euro , tyle zarobiła za jeden dzień pracy, więc zadowolona wychodzi ze sklepu z zakupami, dodatkowo kupiła jakieś do oczu , w domu się 'odstrzeliła' w kieckę, coś tam dobrała, torebka na ramię i wyjście na browara zapominając oczywiście o założeniu bielizny pod kiecką , to jest sprawa podstawowa , a teraz Polka pracująca w markecie LIDL otrzymując wypłatę za tę samą pracę ponad siły oblicza sobie, że z tych 2000 PLN przelanych na rachunek bankowy to 1400 PLN musi być przeznaczone na rachunki i media, jakieś przeterminowane to kupi w LIDL aby było śniadanie , wyrzucają paprykę i pomidory to będzie na sałatkę i pozostaje 150 PLN na zakupy , więc Polka idzie do szmateksu aby w koszach szukać na wagę stare kalesony używane i sprane oraz jakieś bluzki z napisem HAPPY DAY lub koszulę kupi dla męża z napisem DORTMUND 78 , kiecki nie kupiła dla siebie i teraz żałuje, że piękna kiecka z prawdziwego aksamitu kosztowała aż 78 PLN a pożałowała pieniędzy , mogła w tej kiecce wyglądać pięknie i teraz nie może odżałować Zmieniają je na mlodsze nie z powodu wyglądu.. Tzn w pewnym sensie tez ale główną role gra fakt ze Polki w wieku 30 35lat maja wiadra miedzy nogami, a mlodsze sa milsze ciasniejsze, mozna je wyvhpwac pod siebie itd... brzmi to moze strasznie i czesc kobiet sie oburzy ale tak po prostu jest. Uwazam ze ozenic moze sie tylko ktos pod naciskiem rodzicow lub ktos glupi tzn. Zaslepiony miloscia.. osobiscie uwazam i to nie tylkommoje poglady ze slub daje pania pewnosc co czasami sprawia iz przestaja dbac o wiebie itd.. moj znajomy ma 35 lat, zona go cale zycie traktowala.. hmm jak to dobrze ujac.. jak takiego glupiego pieska, zrob to, daj na to, ja zarabiam mało, nie oplaca mi sie pracowac itd.. i wiecie co moje panie... zamienił ja na 25latke ktora dobrze zarabia ,szykuje mu kanapki dałq mu cudowne dziecko i jest przesympatyczną osobą.. ja mu zazdroszcze i sie ciesze.. a wiecie skad ma pewnosc ze nie bedzie takim wiadrem, walacym sie z kim popadnie lub 2ygladajacym jak 120kg ładowarka kalorii.. Poniewaz jest piękną Niemką.. i osobiecie bywam tak czesto w niemczech i nie wiem skad poglad ze niemki sa brzydkie... uwazam ze jest tyle samo pieknych co w polsce tylko tak sa madrzejsze,wierniejsze i nie daja d**y na prawo i lewo badz nie jedza i nietyja jak wredne panie z kafeterii obudził mnie słowami "ej, ty! wstajesz?", ja na to, że mam imię i że jednak lepiej byłoby żeby po imieniu się do mnie zwracał XDD Niemka zarabiając ogromną forsę pracując w markecie LIDL wychodzi z pracy mając wypłatę ponad 2000 EURO na rachunku bankowym i wchodzi do znanego sklepu ze znaną marką i w tym sklepie kupuje DWIE KIECKI znanej firmy polskiej , w Polsce taka KIECKA kosztuje 120 PLN , więc Niemka kupuje dwie kiecki i płaci okazyjnie 58 Euro , tyle zarobiła za jeden dzień pracy, więc zadowolona wychodzi ze sklepu z zakupami, dodatkowo kupiła jakieś do oczu , w domu się 'odstrzeliła' w kieckę, coś tam dobrała, torebka na ramię i wyjście na browara zapominając oczywiście o założeniu bielizny pod kiecką , to jest sprawa podstawowa , a teraz Polka pracująca w markecie LIDL otrzymując wypłatę za tę samą pracę ponad siły oblicza sobie, że z tych 2000 PLN przelanych na rachunek bankowy to 1400 PLN musi być przeznaczone na rachunki i media, jakieś przeterminowane to kupi w LIDL aby było śniadanie , wyrzucają paprykę i pomidory to będzie na sałatkę i pozostaje 150 PLN na zakupy , więc Polka idzie do szmateksu aby w koszach szukać na wagę stare kalesony używane i sprane oraz jakieś bluzki z napisem HAPPY DAY lub koszulę kupi dla męża z napisem DORTMUND 78 , kiecki nie kupiła dla siebie i teraz żałuje, że piękna kiecka z prawdziwego aksamitu kosztowała aż 78 PLN a pożałowała pieniędzy , mogła w tej kiecce wyglądać pięknie i teraz nie może odżałować Zmieniają je na mlodsze nie z powodu wyglądu.. Tzn w pewnym sensie tez ale główną role gra fakt ze Polki w wieku 30 35lat maja wiadra miedzy nogami, a mlodsze sa milsze ciasniejsze, mozna je wyvhpwac pod siebie itd... brzmi to moze strasznie i czesc kobiet sie oburzy ale tak po prostu jest. Uwazam ze ozenic moze sie tylko ktos pod naciskiem rodzicow lub ktos glupi tzn. Zaslepiony miloscia.. osobiscie uwazam i to nie tylkommoje poglady ze slub daje pania pewnosc co czasami sprawia iz przestaja dbac o wiebie itd.. moj znajomy ma 35 lat, zona go cale zycie traktowala.. hmm jak to dobrze ujac.. jak takiego glupiego pieska, zrob to, daj na to, ja zarabiam mało, nie oplaca mi sie pracowac itd.. i wiecie co moje panie... zamienił ja na 25latke ktora dobrze zarabia ,szykuje mu kanapki dałq mu cudowne dziecko i jest przesympatyczną osobą.. ja mu zazdroszcze i sie ciesze.. a wiecie skad ma pewnosc ze nie bedzie takim wiadrem, walacym sie z kim popadnie lub 2ygladajacym jak 120kg ładowarka kalorii.. Poniewaz jest piękną Niemką.. i osobiecie bywam tak czesto w niemczech i nie wiem skad poglad ze niemki sa brzydkie... uwazam ze jest tyle samo pieknych co w polsce tylko tak sa madrzejsze,wierniejsze i nie daja d**y na prawo i lewo badz nie jedza i nietyja jak wredne panie z kafeterii znowu obudził mnie słowami "ej, ty! wstajesz?", ja na to, że mam imię i że jednak lepiej byłoby żeby po imieniu się do mnie zwracał XDD

Gość gość
Niemka zarabiając ogromną forsę pracując w markecie LIDL wychodzi z pracy mając wypłatę ponad 2000 EURO na rachunku bankowym i wchodzi do znanego sklepu ze znaną marką i w tym sklepie kupuje DWIE KIECKI znanej firmy polskiej , w Polsce taka KIECKA kosztuje 120 PLN , więc Niemka kupuje dwie kiecki i płaci okazyjnie 58 Euro , tyle zarobiła za jeden dzień pracy, więc zadowolona wychodzi ze sklepu z zakupami, dodatkowo kupiła jakieś do oczu , w domu się 'odstrzeliła' w kieckę, coś tam dobrała, torebka na ramię i wyjście na browara zapominając oczywiście o założeniu bielizny pod kiecką , to jest sprawa podstawowa , a teraz Polka pracująca w markecie LIDL otrzymując wypłatę za tę samą pracę ponad siły oblicza sobie, że z tych 2000 PLN przelanych na rachunek bankowy to 1400 PLN musi być przeznaczone na rachunki i media, jakieś przeterminowane to kupi w LIDL aby było śniadanie , wyrzucają paprykę i pomidory to będzie na sałatkę i pozostaje 150 PLN na zakupy , więc Polka idzie do szmateksu aby w koszach szukać na wagę stare kalesony używane i sprane oraz jakieś bluzki z napisem HAPPY DAY lub koszulę kupi dla męża z napisem DORTMUND 78 , kiecki nie kupiła dla siebie i teraz żałuje, że piękna kiecka z prawdziwego aksamitu kosztowała aż 78 PLN a pożałowała pieniędzy , mogła w tej kiecce wyglądać pięknie i teraz nie może odżałować Zmieniają je na mlodsze nie z powodu wyglądu.. Tzn w pewnym sensie tez ale główną role gra fakt ze Polki w wieku 30 35lat maja wiadra miedzy nogami, a mlodsze sa milsze ciasniejsze, mozna je wyvhpwac pod siebie itd... brzmi to moze strasznie i czesc kobiet sie oburzy ale tak po prostu jest. Uwazam ze ozenic moze sie tylko ktos pod naciskiem rodzicow lub ktos glupi tzn. Zaslepiony miloscia.. osobiscie uwazam i to nie tylkommoje poglady ze slub daje pania pewnosc co czasami sprawia iz przestaja dbac o wiebie itd.. moj znajomy ma 35 lat, zona go cale zycie traktowala.. hmm jak to dobrze ujac.. jak takiego glupiego pieska, zrob to, daj na to, ja zarabiam mało, nie oplaca mi sie pracowac itd.. i wiecie co moje panie... zamienił ja na 25latke ktora dobrze zarabia ,szykuje mu kanapki dałq mu cudowne dziecko i jest przesympatyczną osobą.. ja mu zazdroszcze i sie ciesze.. a wiecie skad ma pewnosc ze nie bedzie takim wiadrem, walacym sie z kim popadnie lub 2ygladajacym jak 120kg ładowarka kalorii.. Poniewaz jest piękną Niemką.. i osobiecie bywam tak czesto w niemczech i nie wiem skad poglad ze niemki sa brzydkie... uwazam ze jest tyle samo pieknych co w polsce tylko tak sa madrzejsze,wierniejsze i nie daja d**y na prawo i lewo badz nie jedza i nietyja jak wredne panie z kafeterii obudził mnie słowami "ej, ty! wstajesz?", ja na to, że mam imię i że jednak lepiej byłoby żeby po imieniu się do mnie zwracał XD Niemka zarabiając ogromną forsę pracując w markecie LIDL wychodzi z pracy mając wypłatę ponad 2000 EURO na rachunku bankowym i wchodzi do znanego sklepu ze znaną marką i w tym sklepie kupuje DWIE KIECKI znanej firmy polskiej , w Polsce taka KIECKA kosztuje 120 PLN , więc Niemka kupuje dwie kiecki i płaci okazyjnie 58 Euro , tyle zarobiła za jeden dzień pracy, więc zadowolona wychodzi ze sklepu z zakupami, dodatkowo kupiła jakieś do oczu , w domu się 'odstrzeliła' w kieckę, coś tam dobrała, torebka na ramię i wyjście na browara zapominając oczywiście o założeniu bielizny pod kiecką , to jest sprawa podstawowa , a teraz Polka pracująca w markecie LIDL otrzymując wypłatę za tę samą pracę ponad siły oblicza sobie, że z tych 2000 PLN przelanych na rachunek bankowy to 1400 PLN musi być przeznaczone na rachunki i media, jakieś przeterminowane to kupi w LIDL aby było śniadanie , wyrzucają paprykę i pomidory to będzie na sałatkę i pozostaje 150 PLN na zakupy , więc Polka idzie do szmateksu aby w koszach szukać na wagę stare kalesony używane i sprane oraz jakieś bluzki z napisem HAPPY DAY lub koszulę kupi dla męża z napisem DORTMUND 78 , kiecki nie kupiła dla siebie i teraz żałuje, że piękna kiecka z prawdziwego aksamitu kosztowała aż 78 PLN a pożałowała pieniędzy , mogła w tej kiecce wyglądać pięknie i teraz nie może odżałować Zmieniają je na mlodsze nie z powodu wyglądu.. Tzn w pewnym sensie tez ale główną role gra fakt ze Polki w wieku 30 35lat maja wiadra miedzy nogami, a mlodsze sa milsze ciasniejsze, mozna je wyvhpwac pod siebie itd... brzmi to moze strasznie i czesc kobiet sie oburzy ale tak po prostu jest. Uwazam ze ozenic moze sie tylko ktos pod naciskiem rodzicow lub ktos glupi tzn. Zaslepiony miloscia.. osobiscie uwazam i to nie tylkommoje poglady ze slub daje pania pewnosc co czasami sprawia iz przestaja dbac o wiebie itd.. moj znajomy ma 35 lat, zona go cale zycie traktowala.. hmm jak to dobrze ujac.. jak takiego glupiego pieska, zrob to, daj na to, ja zarabiam mało, nie oplaca mi sie pracowac itd.. i wiecie co moje panie... zamienił ja na 25latke ktora dobrze zarabia ,szykuje mu kanapki dałq mu cudowne dziecko i jest przesympatyczną osobą.. ja mu zazdroszcze i sie ciesze.. a wiecie skad ma pewnosc ze nie bedzie takim wiadrem, walacym sie z kim popadnie lub 2ygladajacym jak 120kg ładowarka kalorii.. Poniewaz jest piękną Niemką.. i osobiecie bywam tak czesto w niemczech i nie wiem skad poglad ze niemki sa brzydkie... uwazam ze jest tyle samo pieknych co w polsce tylko tak sa madrzejsze,wierniejsze i nie daja d**y na prawo i lewo badz nie jedza i nietyja jak wredne panie z kafeterii obudził mnie słowami "ej, ty! wstajesz?", ja na to, że mam imię i że jednak lepiej byłoby żeby po imieniu się do mnie zwracał a on że nie krowo.

Gość gość
eh dziecko te tabletki byly na nogi nie na glowe:-(

Gość gość
Niemka zarabiając ogromną forsę pracując w markecie LIDL wychodzi z pracy mając wypłatę ponad 2000 EURO na rachunku bankowym i wchodzi do znanego sklepu ze znaną marką i w tym sklepie kupuje DWIE KIECKI znanej firmy polskiej , w Polsce taka KIECKA kosztuje 120 PLN , więc Niemka kupuje dwie kiecki i płaci okazyjnie 58 Euro , tyle zarobiła za jeden dzień pracy, więc zadowolona wychodzi ze sklepu z zakupami, dodatkowo kupiła jakieś do oczu , w domu się 'odstrzeliła' w kieckę, coś tam dobrała, torebka na ramię i wyjście na browara zapominając oczywiście o założeniu bielizny pod kiecką , to jest sprawa podstawowa , a teraz Polka pracująca w markecie LIDL otrzymując wypłatę za tę samą pracę ponad siły oblicza sobie, że z tych 2000 PLN przelanych na rachunek bankowy to 1400 PLN musi być przeznaczone na rachunki i media, jakieś przeterminowane to kupi w LIDL aby było śniadanie , wyrzucają paprykę i pomidory to będzie na sałatkę i pozostaje 150 PLN na zakupy , więc Polka idzie do szmateksu aby w koszach szukać na wagę stare kalesony używane i sprane oraz jakieś bluzki z napisem HAPPY DAY lub koszulę kupi dla męża z napisem DORTMUND 78 , kiecki nie kupiła dla siebie i teraz żałuje, że piękna kiecka z prawdziwego aksamitu kosztowała aż 78 PLN a pożałowała pieniędzy , mogła w tej kiecce wyglądać pięknie i teraz nie może odżałować Zmieniają je na mlodsze nie z powodu wyglądu.. Tzn w pewnym sensie tez ale główną role gra fakt ze Polki w wieku 30 35lat maja wiadra miedzy nogami, a mlodsze sa milsze ciasniejsze, mozna je wyvhpwac pod siebie itd... brzmi to moze strasznie i czesc kobiet sie oburzy ale tak po prostu jest. Uwazam ze ozenic moze sie tylko ktos pod naciskiem rodzicow lub ktos glupi tzn. Zaslepiony miloscia.. osobiscie uwazam i to nie tylkommoje poglady ze slub daje pania pewnosc co czasami sprawia iz przestaja dbac o wiebie itd.. moj znajomy ma 35 lat, zona go cale zycie traktowala.. hmm jak to dobrze ujac.. jak takiego glupiego pieska, zrob to, daj na to, ja zarabiam mało, nie oplaca mi sie pracowac itd.. i wiecie co moje panie... zamienił ja na 25latke ktora dobrze zarabia ,szykuje mu kanapki dałq mu cudowne dziecko i jest przesympatyczną osobą.. ja mu zazdroszcze i sie ciesze.. a wiecie skad ma pewnosc ze nie bedzie takim wiadrem, walacym sie z kim popadnie lub 2ygladajacym jak 120kg ładowarka kalorii.. Poniewaz jest piękną Niemką.. i osobiecie bywam tak czesto w niemczech i nie wiem skad poglad ze niemki sa brzydkie... uwazam ze jest tyle samo pieknych co w polsce tylko tak sa madrzejsze,wierniejsze i nie daja d**y na prawo i lewo badz nie jedza i nietyja jak wredne panie z kafeterii obudził mnie słowami "ej, ty! wstajesz?", ja na to, że mam imię i że jednak lepiej byłoby żeby po imieniu się do mnie zwracał XDD Niemka zarabiając ogromną forsę pracując w markecie LIDL wychodzi z pracy mając wypłatę ponad 2000 EURO na rachunku bankowym i wchodzi do znanego sklepu ze znaną marką i w tym sklepie kupuje DWIE KIECKI znanej firmy polskiej , w Polsce taka KIECKA kosztuje 120 PLN , więc Niemka kupuje dwie kiecki i płaci okazyjnie 58 Euro , tyle zarobiła za jeden dzień pracy, więc zadowolona wychodzi ze sklepu z zakupami, dodatkowo kupiła jakieś do oczu , w domu się 'odstrzeliła' w kieckę, coś tam dobrała, torebka na ramię i wyjście na browara zapominając oczywiście o założeniu bielizny pod kiecką , to jest sprawa podstawowa , a teraz Polka pracująca w markecie LIDL otrzymując wypłatę za tę samą pracę ponad siły oblicza sobie, że z tych 2000 PLN przelanych na rachunek bankowy to 1400 PLN musi być przeznaczone na rachunki i media, jakieś przeterminowane to kupi w LIDL aby było śniadanie , wyrzucają paprykę i pomidory to będzie na sałatkę i pozostaje 150 PLN na zakupy , więc Polka idzie do szmateksu aby w koszach szukać na wagę stare kalesony używane i sprane oraz jakieś bluzki z napisem HAPPY DAY lub koszulę kupi dla męża z napisem DORTMUND 78 , kiecki nie kupiła dla siebie i teraz żałuje, że piękna kiecka z prawdziwego aksamitu kosztowała aż 78 PLN a pożałowała pieniędzy , mogła w tej kiecce wyglądać pięknie i teraz nie może odżałować Zmieniają je na mlodsze nie z powodu wyglądu.. Tzn w pewnym sensie tez ale główną role gra fakt ze Polki w wieku 30 35lat maja wiadra miedzy nogami, a mlodsze sa milsze ciasniejsze, mozna je wyvhpwac pod siebie itd... brzmi to moze strasznie i czesc kobiet sie oburzy ale tak po prostu jest. Uwazam ze ozenic moze sie tylko ktos pod naciskiem rodzicow lub ktos glupi tzn. Zaslepiony miloscia.. osobiscie uwazam i to nie tylkommoje poglady ze slub daje pania pewnosc co czasami sprawia iz przestaja dbac o wiebie itd.. moj znajomy ma 35 lat, zona go cale zycie traktowala.. hmm jak to dobrze ujac.. jak takiego glupiego pieska, zrob to, daj na to, ja zarabiam mało, nie oplaca mi sie pracowac itd.. i wiecie co moje panie... zamienił ja na 25latke ktora dobrze zarabia ,szykuje mu kanapki dałq mu cudowne dziecko i jest przesympatyczną osobą.. ja mu zazdroszcze i sie ciesze.. a wiecie skad ma pewnosc ze nie bedzie takim wiadrem, walacym sie z kim popadnie lub 2ygladajacym jak 120kg ładowarka kalorii.. Poniewaz jest piękną Niemką.. i osobiecie bywam tak czesto w niemczech i nie wiem skad poglad ze niemki sa brzydkie... uwazam ze jest tyle samo pieknych co w polsce tylko tak sa madrzejsze,wierniejsze i nie daja d**y na prawo i lewo badz nie jedza i nietyja jak wredne panie z kafeterii znowu obudził mnie słowami "ej, ty! wstajesz?", ja na to, że mam imię i że jednak lepiej byłoby żeby po imieniu się do mnie zwracał a on nie ty krowo.

Gość gość
Zwolenniczka PiS-u nie jestem, ale nawet ta wiodąca partia nie może być odpowiedzialna za śmierć tej pani na obczyźnie.

Gość gość
To już nawet sekcję zwłok przeprowadziłaś, znasz wyniki sekcji i osądzasz... Podaj wszystkie szczególy, toż je znasz już dokładnie!

Gość gość
śledztwo zakończone, nasza koleżanka na kafe zna szczegóły

Gość gość
Przykre wydarzenie, ale ciekawa jestem czy współuczestnicy podzielą się szczerze swoja opinią chociażby z przelotu., a sporo zaobserwowali.

Gość gość
mi jak zabraknie srajtaśmy w kiblu tez obwiniam pis

Gość gość
ja w Egipcie włosy wiązałam w kucyk, bez makijażu biegałam, starałam się być niewidoczna, luźne ciuchy, nietwarzowe. Stosowałam się do zaleceń firmy przewozowej, udało mi się zwiedzić 14 krajów na wszystkich kontynentach [Na Antarktydzie też byłam krótko, o wiele le za krótko Samotnie, ale w towarzystwie o podobnych relacjach towarzyskich,.

Gość gość
ja się nie maluję chodzę w szmatach a samczydła dalej swoje ,twarzy nie zmienie

Gość gość
Zacznij myśleć oszolomie P******y