Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polka zmarła w Egipcie bo pewnie została zgwałcona, tak uważam a wy ?

Polecane posty

Gość gość

i chciala wrocic szybko do Polski albo chciala popelnic samobojstwo

Gość gość
Moja pierwsza mysl tez taka byla.

Gość gość
niezg****ilesz jeszcze adnej polki w polsce? oh biedaku:-(

Gość gość
Szkoda mi jej,az ciary mam jak ogladam dziennik. Durne ciapate zrobili jej krzywde.a ona taka naiwna.zal mi jej.

Gość gość
Wogole kto ją samą puscił do tego egiptu!!?

Gość gość
zgwałcona i uprowadzona chyba wiedziała co ją będzie czekać - burdel - dlatego była załamana psychicznie powiedziała :"stad się nie wraca" od wczoraj modlę za Jej duszę ,zmawiam litanię loretańską do konca miesiąca i cząstkę różanca, bardzo szkoda młodej pięknej dziewczyny a ludziska są takie okrutne:(

Gość gość
Do 21:38 Tak to jest jak ludzie zapuszczaja sie w miejsca z ktorych mozna nigdy nie wrocic.

Gość gość
taka jest pierwsza myśl rodzina mówi że ona nie miała żadnych problemów psychicznych w wydarzeniach pokazali zdjęcia jak ona skulona leżała w drzwiach

Gość gość
Pewnie zbiorowy gwałt.Ona była zbyt piękna.

Gość gość
ale co wart ten jej chłopak co ją puścił? i wogóle nawet się nie przejmował jak Ją widział w stanie totalnego przerażenia przez fona wobec przy murzynie to podejrzane, mało tego miał nie wazny paszport a co wczesniej Jej o tym nie powiedział? to nie jest normalne, zastanowcie się

Gość gość
wszyscy dzisiaj ktorym jest żal tej Dziewczyny niech zmowią modlitwę za spokoj Jej duszy i łaskę miłosierdzia Pana Boga:)

Gość gość
Czemu ona tam pojechała kurczę,wiedząc jeszcze ze będzie tam sama,to jakaś grubsza sprawa

Gość gość
gość dziś Wogole kto ją samą puscił do tego egiptu!!? (jprdl co za pytanie) mamusia i tatuś ja puścili samą bo przecież miała 28 lat

Gość gość
gość dziś wszyscy dzisiaj ktorym jest żal tej Dziewczyny niech zmowią modlitwę za spokoj Jej duszy i łaskę miłosierdzia Pana Bogausmiech.gif A myślisz ze ona modliła sie za ciebie i wszystkich tu innych? raczej była zbyt zajęta sobą i robieniem milionów samojek na fejsa i insta.

Gość gość
to nie ma dla mnie znaczenia, jestem osobą wierząca i zmówiłam za nią cząstkę różańca , trzeba się modlić za dusze cierpiące a Ona nie wątpliwie taką jest w tej chwili , kto wie może kiedyś ktoś i nad Tobą się pomodli?:) I nie zapomnij do końca swego życia , bo to jest ważniejsze co my a nie co nam "„Zaprawdę powiadam wam, cokolwiekieście uczynili jednemu z tych braci moich najmniejszych, mnieście uczynili.” [Mt 25:40]

Gość gość
gość dziś zgwałcona i uprowadzona chyba wiedziała co ją będzie czekać - burdel - dlatego była załamana psychicznie x Ale jak uprowadzona? Znaleziono ją nieprzytomną w pokoju hotelowym (rozumiem, że hotelu, w którym się zatrzymała) i stamtąd trafiła do szpitala. Szpital to już chyba bezpieczne miejsce... Dziwna jest ta historia.

Gość gość
Jej "chlopak" ,którego nota bene znała 3 msce, Marcus Włodarski (ma korzenie arabskie hmm) próbował na fb sprzedać wycieczkę na 4 godziny przed odlotem. Dodatkowo z drugiego konta, mając jednego znajomego (swój prawdziwy profil). Nic dziwnego że nie sorzedał. Wystawił dziewczynę zgodnie z planem. Na miejscu rezydent Muhrad Khail (pan wedlug fb po szkole militarnej) z innymi panami zajmuje się dziewczyną. Podają mocne narkotyki by ją kontrolować. Zabierają dokumenty i telefon. Być może biją lub gwałcą. Zastraszają. Zauważcie że tel wykonany jest po tym, jak miala wracać do Polski, ale nie wpuścili jej do samolotu z powodu złego stanu psychicznego. Co za paranoja. Czyż nie z tego powodu miała wrócić wlasnie. Zobaczcie na filmie jak ona jest tym przerażona, mowi ze wie ze juz stąd nie wróci. I ta mowa ciała. Czy ona nie ma rany na prawej ręce?!. Zakładanie rąk za głowę, łapanie się za nadgarstki. Przecież ona próbuje coś przekazać czegoo nie może powiedzieć bo wkoło są jej oprawcy. Mówi "wożą mnie od hotelu do hotelu". A ten Marcus? Wyluzowany, bez emocji, nagrywający. I kolega ukrywający się w ciemności który mówi "nie wycìągaj za wiele bo nagrywam". A na koniec mówi odkładając tekefon "coś tam się nawyp...alało". Coś poszło nie tak i chcą mieć tyłkochron. Kilka godzin po tym dziwnym telefonie dziewczyna pobita, zniszczona psychicznie i znarkotyzowana straciła przytomnośc i trafia do szpitala. Dzień później ma już poważne rany klatki piersiowej, głowy, rąk i nóg...hmmm albo psychicznie ją tak zastraszyli i kontrolowali że zmusili ją do wyskoczenia albo sama w akcie rozpaczy, tragedii, narkotyków i bezsilności targnęła się na życie.

Gość gość
22.52 normalnie uprowadzona tak to się odbywa prochy(zniewolenie,bezsilność,bezradność umysłowa i cielesna) i gwałt i tylko świadomośc że nie ma gdzie uciec a w takim stanie sytuacji moze Jej powiedzieli co Ją czeka, dlatego powiedziała ,że "stąd nie można odejść" i jeszcze Ją bili stąd rany na głowie nogach i rękach, a piepszony szpital 300 km był od tego hotelu i jeszcze nie chcieli Jej tam przyjąc araby to nie Europa.

Gość gość
Miejcie serce i zmówcie modlitwę za tą dziewczynę:)

Gość gość
Aha, chłopak ma arabskie korzenie i jest opanowany, próbując wyciągnąć od dziewczyny jak najwięcej informacji - więc twoim zdaniem to są przesłanki ku temu, aby twierdzić, że to on ją wystawił? ps. sprawdź, czy też nie masz jakichś arabskich korzeni. bo może sie okazać, że jakiś zamach masz na sumieniu ;)

Gość gość
Nie mówcie, że sie nie zapuszczaja ludzie, bo znam wiele przypadkow z grona znajomych osob,ze kobiety samotnie podrozowaly i nic im sie nie stalo. Sama bylam jeden raz w Turcji, ale nie wiem czy to sie liczy, bo to nie az tak dziki kraj, w dodatku w hotelu głównie rodzinki z dziećmi. Dziwi mnie ta sytuacja, przeciez ona nie byla w hotelu sama, a byla bogata, wiec mogla prosic kogos o pomoc, kogos z obslugi albo gosci... Obiecac pieniadze w zamian za pomoc

Gość gość
Tak bardzo szkoda mi tej dziewczyny :( czytam te wszystkie informacje i same łzy lecą. Nawet jak ktoś ją ktoś zgwałcił to przecież mógł jej darować życie. Tak bardzo mi szkoda , naprawdę -piszę dziewczyna 28 lat, 3 razy byłam w Egipcie i wiem co tam się dzieje

Gość gość
Historia krew mrożąca w żyłach. Straszne i jeszcze straszne co spotkało tą dziewczynę. Nigdy już nie pojadę tam na wakacje

Gość gość
Tak się własnie konczą znajomosci z ciapatymi.a glupie polki oczywiscie i tak za nimi latac beda bo my polacy to blee.

Gość gość
Byłam 3 razy w tym kraju i widziałam co się dzieje ...te wszystkie romanse kobiet z Arabami ale nie tylko . Nigdy nie spałam z żadnym facetem z tego kraju a okazji było milion. Tak bardzo mi szkoda tej dziewczyny , że tam pojechała i straciła życie. Zrobił jej ktoś wielką krzywdę tylko kto i dlaczego tego pewnie się nie dowiemy. Naprawdę płaczę jak czytam te wszystkie informacje

Gość gość
Mam nadzieję , że Polska Prokuratura i Rząd dopilnują tego aby winni zostali UKARANI tego co zrobili tej dziewczynie , że nie puszczą ą tego płazem , sprawa nie zostanie zamieciona pod przysłowiowy dywan, że zrobią wszystko co w ich mocy i nie mocy aby ukarać tych którzy ją skrzywdzili!!!

Gość gość
W egipcie nikt za to nie odpowie.nie ma szans.

Gość gość
Jak nie odpowie , dlaczego tak piszesz ktoś ją skrzywdził musi za to ponieść karę! Musi !

Gość gość
W Wydarzeniach na Polsacie pokazywali Magdę leżącą w pozycji embrionalnej pod drzwiami pokoju oraz leżącą w łozku. Podobno zdjęcia robił jej jeden z gości. Pytanie: dlaczego nikt jej nie pomógł, nikt się nie zapytał czy nie potrzebuje pomocy tylko robiono jej zdjęcia jak małpie w zoo? Naprawdę....ludzie to qrwy, zwłaszcza rodacy za granicą :O

Gość gość
Wszyscy właśnie chcieli jej pomóc tylko ona sobie nie dała pomóc gryzła pielęgniarki robiła cyrki przed wejsciem do samolotu który miał ją przywieźć do kraju... Jakie porwanie co wy bredzicie? Cos się jej przestawiło być moźe od prochów i tyle...