Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żabka133

podejrzenie ciąży

Polecane posty

Gość żabka133

witam;) Mam problem. Kochałam się z moim chłopakiem 21 kwietnia (piątek ) był to dzień dni nie płodnych,dodam że był to stosunek przerywany,. miesiączkę powinnam dostać dopiero we wtorek zamiast tego w niedziele rano pojawiło się plamienie przypominające okres strasznie mnie bolało w dole brzucha tak jakby coś ciągnęło mnie od środka, jednak w poniedziałek od rana miałam już brązowe plamienie które trwało do czwartku . Na początku pomyślałam że to może być plamienie poprzedzające okres jednak dziś jest już 5maja a @ jak nie było tak nie ma. Zrobiłam 1 maja test wynik był negatywny. Od paru dni jestem strasznie przewrażliwiona mam takie jędrne piersi,i tak jakby brodawki stały się większe i ciemniejsze. Dziś jest 13 dzień cyku i pojawił się u mnie bardzo rzadki obfity lekko kremowy śluz z grudkami .Nidy takiego nie miałam . nie wiem co się dzieje . myślicie że to może byc ciążą ? wizyte u in. mam dopiero 15 maja;/

Gość żabka133
dodam że dziś o 8.33 zrobiłam ku/pkę o konsystencji smołowatej ciągnącej ,barwa jasno brązowa z dodatkiem ciemnego orzeszka laskowego.Myślę że to ma znaczenie ponieważ nigdy wcześniej nie robiłam ku/py o takiej konsystencji oraz dwurodzajowej.Oprócz tego z pochwy wydostał mi się śluz o barwie białej który osadził się na ku/pie w położeniu poprzecznym. oprócz objawów wydzielinowych z odbytu i pochwy mam również inne objawy jakie wcześniej opisałam typu napęczniałe piersi z niebieskimi żyłkami z boku obok pachwin. czy to ciążą ?

Gość gość
A ktoś ci kazał uprawiać seks przed ślubem ??? jak można się kurwić w tak młodym wieku i nie trzymać cnoty dla męża prawiczka

Gość gość
Ja tam trzymam cnotę do śmierci bo chcę zostać zakonnica, chyba że mnie ksiądz rozdziewiczy za żelki bo lubię żelki

Stosunek przerywany to nie metoda antykoncepcji, a owulacja zawsze może się przesunąć. Jednak objawy jakie opisujesz (nabrzmiałe piersi itp.) są również objawami PMS (napięcia przedmiesiączkowego). Test wykonany po dniu spodziewanej miesiączki jest wiarygodny. Jeśli okres się nie pojawi, to udaj się do lekarza w celu zdiagnozowania przyczyny.

Gość gość
nie kochałam się tylko dałam dupę przed ślubem tak się piszę