Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak jest bogaty i nic mi nie kupuje, nigdzie nie zabiera

Polecane posty

Gość gość

Inne kobiety widzę jeżdżą na termy, w góry, restauracja, wyjazdy, a oni przy nim są biedni. Czy jest sens trwać z takim kimś?

Gość gość
A sama nie zarabiasz? Nie czekaj aż gość Ci coś kupi lub gdzieś zabierze. Ale skoro tak jest to niestety jest skąpy i chyba raczej ciężko żyć z takim człowiekiem

Gość gość
Kupił auto za 300 000, ma zegarek za 12 000, a nie stać go na kolacje nawet w Pizzy hutt. Naprawdę nie wymagam wiele

Gość Wiem że to prowo
Bo to są JEGO pieniądze, a nie twoje. Sama sobie zrób.

Gość Joanna Palibroda
A czy to sie najbardziej liczy w zwiazku?! Liczy sie milosc, tepa szmato, lac.ho.ciagu, puszc.zalska dzi.wko. to jest twoj chlopak, a nie prywatny sponsor...deb ilka

Gość gość
Sama jesteś prowo, są w Polsce bogaci ludzie, nie każdy siedzi na kafe całymi dniami.

Gość gość
kochana! Mialam takiego faceta 2 lata, najwieksza sknera na swiecie plus traktowal mnie okropnie. Zacznij byc niezalezna , zainwestuj w siebie, mi sie oplacilo, w tej chwili nie zarabiam moze tyle co on wtedy ale zarabiam 10 tysiakow miesiecznie i mam wyrabane na facetow bo nie sa mi do niczego potrzebni . A koles podobnego pokroju pozyczal ode mnie kase na benzyne 200 zl gdzie to byla ogromna kwota wtedy dla mnie jako studentki i zapominal oddawac , to tylko taki przyklad :)

Gość gość
pasożyt.

Gość gość
On nie pożycza, ale też przykro mi kiedy moi znajomi, gdzie chłopak zarabia średnią bierze swoją dziewczynę w góry, a mój chłopak nawet na takie coś nie wpadnie

Gość gość
wiesz co wstydziłabyś się !!! ja w Twojej sytuacji zaprosiłabym Go do tej pizzy hut i jeszcze zapłaciła za Niego i czekała na Jego reakcje jak Ci pozwoli zapłacić olej Go ,jak zapłaci za siebie a Ty za siebie -być może sprawdza Cię czy lecisz na Jego kasę , jak będzie chciał zapłacić za was oboje a Ty się zgodzisz może pomyśleć że lecisz na jego kasę ,trochę pokory dziewczyno bo ty tutaj wypisujesz za ile sobie kupił auto czy zegarek !!MAsakra

Gość gość
nie wiece co piszecie dopoki sai tego nie doswiadczycie. Moj ex facet nie zabieral mnie nigdzie, kazdy inicjatywa wyjscia wychodzila ode co laczyla sie oczywiscie z faktem ze musialam za takie wyjscie zaplacic. Nie czulam po prostu wsparcia od niego na zadnej plaszcyznie, rowniez na tej.

Gość Wiem że to prowo
Sorry ale powielasz ten sam schemat prowokatorze. Nie znasz droższych knajp od pizzy hut? :D

Gość gość
20:33 no przecież leci to już wiadomo...

Gość gość
Tak już jest że im ludzie mają więcej pieniędzy tymbardziej są skąpi i ich żałują. Myślisz że po ślubie będziesz mogła jego hajs wydawać na zachcianki? Zapomnij. Wyliczy i w kłótni wypomni każda złotówkę

Gość gość
jesli cie stac to jedz sama z kolezankami, nie bierz od niego kasy, to mu da do myslenia

Gość gość
Właśnie, zaproszę go do tej pizzy Hutt, zapłacę

Gość gość
Przekopiowany stary temat provo.