Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwnaaaa

po 4 miesiacach zabiegania o mine facet z dnia na dzien znajduje sobie inna

Polecane posty

Gość naiwnaaaa

po 4 kutwa miesiacach, kiedy na poczetku balam sie zaangazowania mowilam, ze to nie wyjdzie, bo kilometry ( ok 350) bo ja poranina bo costam on przekonywal prosil zabiegal i jak juz zaczelam sierzyc, ze mogloby sie udac, zaczelam sie angazowac, robic plany na przyszlosc ( rozmowyo kutwa dzieciach, imionach, przerowadzce do niego, przyszlosci jakiejs) mial przyjechac w ten wekend i nagle we wtorek o 7 rano wiadomosc- poznamem kogos wczoraj, chce z nia sprobowac, nie przyjade, nie badz zla, przepraszam, ze ci zmarnowalem TROSZKE czasu no k**wa pie**olnal budowana od miesiecy relacja ze mna na rzecz jakiejs pierwszej lepszej nowopoznanej pindy zabijcie mnie

Gość gość
Bo ona jest bliżej zapewne.

Gość naiwnaaaaa
blizej-nieblizej wiedzial od poczatku o odleglosci wiec mogl wcale mnie nie zaczepic mogl przestac robic mi nadzieje jak sobie przekalkulowal nie zrobil tego trzymal sie mnie jak rzep psiego ogona do czasu az pojawila sie JAKAKOLWIEK inna mozliwosc czuje sie jak gowno nie ma jak dzebnac w pisdu kilka miesiecy ze mna dla raz widzianej innej laski ps. przez calyc zas fosc przekonywal ze jest beznadziejny i nie wierzy ze ktos tak wspanialy jak ja moze chciec kogos tak beznadziejnego jak on

Gość gość
nie zrozumiesz tego.O mnie tez jeden facet zabiegal ponad 4 miesiace,a pozniej z dna na dzien zmienil sie nie poznania,probowalam z nim rozmawiac,zrozumiec,ale na nic moje wysilki,nie dal sie juz z nim rozmawiac,po dluzszym czasie dotarlo do mnie ze on po prostu udawal,nie wiem po co,nie rozumiem co mu to dalo,ehhh

Gość gość
A skad wiesz ze to jest ,,jakakolwiek" Inna?? Moze mu sie podobalas ale tamta mogla zrobic na nim wieksze wrazenie, mogl sie zakochac Od poerwszego wejrzenia. Tak bywa. Widocznie nie bylo wam pisane byc razem, zreszta nie zaluj bo takie zwiazki na odleglosc sa trudne...poszukaj sobie kogos na miejscu

Gość naiwnaaaaa
no ja tez nie rozumiem tego wszystko wyszlo od niego to on mnie znalazl na jednym portalu on zaczal pisac on wszystko zainicjowal biadolil ze jestemm pierwsza ktorej nie przeszkadza jego wyglad ( calkiem normalny chlopak, nie rozumiem kompleksow) a tu nagle pojawia sie KTOKOLWIEK kurywa do wyboru procz mnie to leci malo nog nie poguin przykro

Gość gość
trzeba było się wcześniej spotkać ,jakby mnie jakiś koles nie chciał 4 miesiące hm w sumie jakby nie chciał mnie od razu to jestem urazona ,w sensie jakby miał wątpliwości marudzil itd. ma być ogien i szał ,od wejscia

Gość gość
po co roztrząsać wiadomo ze grał na dwa fronty odpuść zapomnij znajdz innego Amen

Gość naiwnaaaaa
spotkalismy sie raz bo akurat bylam w wawie i immo spotkania nie porzucil idei zainteresowania mna co nie powiem mnie zdziwilo wrecz wzmogl zainterewowanie i nie nie gral na dwa fronty te laske poznal w poniedzialek a we wtorek napisal do mnie

Gość gość
bo bylas taka sama kretynka co ja. O mnie tez zabiegal mezczyzna ile go zbywalam jakty a jak zrozumialam jakionjest porzadny itd. to inna mi go zwinela sprzed nosa widac wiedziala ze on jest dobry i warto dac mu sanse.

Gość gość
4 miesiące się opierała, a potem wielkie zdziwienie, że facet poszedł po rozum do głowy i dał sobie spokój. Księżniczka wprost. Próżność mile połechtana, facet płaszczył się i podbijał chore ego, aż nagle się zmęczył i odpuścił.

Gość naiwnaaaaa
chyba czytac ze zrozuieniem nie umiecie OPIERALAM SIE NA POCZATKU by nie zostac zraniona a potem sie wkrecilam bo ludzilam sie, ze chlopak mowi powaznie ale ostanie miesiace minimum 2 to byly rozmowy ze pozna mnie ze znajomymi jak juz przeprowadze sie do niego, zalatwi mi prace, bezie dobrze, pokazyal plany mieszkania i pytal czy myse ze moje rzeczy sie zmieszcza laczyl moje imie ze swoim nazwiskiem, jaies imiona dla dzieci i podobny klimat mial przyjechac a tuu jeb, poznalem kogos, nara

Gość naiwnaaaaa
prosze cytat z ostatnich dni konwersacji - "ale z drugiej strony tak atrakcyjnego stworzenia nie odpuszcze ;0"

Gość gość z Paryża
Ty chyba zartujesz, widziałaś sie z gosciem raz!

Gość gość
spotkaliście się raz, facet mówił o małżeństwie i dzieciach, i ty w to uwierzyłaś. Trzymaj się z daleka od mężczyzn, bo czeka ciebie wielka życiowa katastrofa. Te wszystkie przykrości, które dotąd ciebie spotkały, to tylko drobne nieporozumienia.

Gość gość
Bylas pierwsza ktorej nie przeszkadza jego wyglad wiec z desperacji sie za Toba uganial, bo nie mial innych opcji, zadna Inna go nie chciala wiec nie przeszkadzalo mu ze mieszkasz tak Daleko... Nie chce Ci uwlaczac, nie sugeruje ze jestes jakas brzydka czy cos z Toba nie tak a on sie chwyta ostatniej deski ratunku ,,byleby jakas byla", nie. Wrecz przeciwnie, mogl pomyslec ze fajna z Ciebie laska I jako Jedna z niewielu zwrocilas na niego uwage, Wiec nawet Mimo wczesniejszego Twojego dystansu on robil wszystko zeby CIE zdobyc, ludzil sie ze cos z tego bedzie, nie przeszkadzala my taka odleglosc ...ale nagle Inna opcja sie pojawila, poznal kogos. Pewnie calkiem fajna opcja noi chyba na miejscu, a nie 300km Od niego...wiec skorzystal a Ciebie sobie odpuscil. Zapomnij o nim. Znajdziesz jeszcze faceta blizej mieszkajacego, wszystko sie ulozy :)

Gość naiwnaaaaa
nie uklada sie przez 30 lat wiec lipa raczej sami debile nie normalni kanddaci ten byl jedyny noralny od ost 2,5 roku co ja sobie myslalam ehhh nie rozumiem jak mozna czlowieka po kilkumiesiecznej relacji wywalic w kat jak smiecia ktory przestal byc potrzebny

Gość gość z Paryża
O jakiej relacji ty bredzisz? Jestes na haju czy to prowo?

Gość gość
No wlasnie, ale relacja...raz tylko sie spotkali, pewnie kontakt byl glownie wirtualny. Poza tym po jednym spotkaniu on Juz plany na przyszlosc robil, mowil o slubie, dzieciach- nie wydalo Ci sie to dziwne? Przeciez slabo sie znacie. W dodatku sam przyznal ze nie ma powodzenia wsrod dziewczyn. Nie kojarzysz faktow? To zwykly desperat. A ze nagle pojawila sie Inna opcja to przestal sie Ciebie trzymac I ,,podziekowal za wspolprace"

Gość naiwnaaaaa
ej ja nie jestem glupia, dotrzegam te strone historii czkolwiek boli bo cale moje zycie bylo ttak, ze nie bylam dosc dobra

Gość gość
Ile można zabiegać, w końcu zrozumiał że szkoda czasu i znalazł taką która wie czego chce.

Gość gość
Co to, zlot księżniczek niedostępnych? 4 miesiące facetów zwodziły a jak ci odpuścili bo znaleźli takie co ich doceniły, lament, o jakichś dwóch frontach pieprzą... jeszcze bym im kopa zasadził na pożegnanie za to pieprzenie a nie żałował :classic_cool: To klasyczny ścisk dopy, same im wmawiały że się nie uda, a jak ci posłuchali, to idiotki pretencje i żale wylewają... Kur/wa yebać pisdy głupie i nie żałować! ;-)

Gość gość
były durne ale ty dalej pozostajesz kundlem,sam powinieneś doastać kopa w prymitywny pyszczol

Gość gość
Po 4 miesiącach zabiegania o mnie... HA HA! Teraz pora żebyście wy pozabiegały całymi miesiącami o nowych facetów, bo jeżeli żeście jeszcze nie zmądrzały to pozostają na przyszłość... koty :classic_cool: Powodzenia życzę!

Gość gość
gość dziś pier/dol się szmato głupia czy pedale tępy, za własną głupotę trzeba płacić a nie zwalać konsekwencji na innych :classic_cool:

Gość gość
one mnie g****o obchodzą tylko ty przykułeś moją uwagę psie

Gość gość
Ta gość dziś też chyba uważa się za księżniczkę o którą trzeba zabiegać latami, bo wszyscy dookoła to kundle :classic_cool: ...jeżeli to jedna z tych mądrych inaczej to widać że nie zmądrzała ani trochę, skończy faktycznie z kotami HA HA!

Gość gość
chciałbyś czubku ,jestem od lat zniewolona

Gość gość
A jednak pedał tępy! Psem sam jesteś nastawiajacym o***t, goń się frajerze szukać innych pedałów! :classic_cool:

Gość gość
Zniewolona w burdlu pewnie, a jak nie to kiedyś i tak dołączysz do tych z tematu bo z takim nastawieniem żaden facet nie będzie się z tobą męczył wiecznie, tylko kopa zasadzi i znajdzie normalną :classic_cool: