Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Już 15 miesiecy jestem sama.

Polecane posty

Gość gość

to długo? Wcześniej miałam dwóch partnerów a z jednym byłam kilkanaście lat.

Gość MLXIII
nie mam zielonego pojęcia na jakich facetów trafiałaś, nie znam tych facetów i nie ma ochoty ich tłumaczyć z powodu tego zachowania dlaczego tak lub siak się zachowali wobec Ciebie , sama wiesz jak było i wyciągnij wnioski , jednak jedno jest pewne, większość normalnych facetów nie potrzebuje tak zwanej 'mamusi' do opieki nad facetem, zdecydowana większość facetów zna pojęcie 'odkurzacz' i zna pojęcie odkurzanie oraz pranie , wielu zna się na naprawie pralek, odkurzaczy, instalowaniu kuchenek gazowych i posiadają wszelkie uprawnienia aby pracować w zawodzie związanym z gazem lub spawaniem, elektryką a nawet przy pracy na wysokości muszą zaliczać badania psychotechniczne , zatem facet po badaniach u specjalistów wymęczony totalnie i uznany jako zdrowy i glikol ma w normie to nadaje się spokojnie do bzykania kobiety a skoro od 15 miesięcy jesteś sama to znaczy, że masz poważny problem aby normalnego i zdrowego faceta do siebie zbliżyć , czyli ile ważysz kobieto ?

Gość MLXIII
Nie przejmuj się tym, co napisałem. W końcu jestem tylko bezrobotnym debilem, którego nikt nie chce w tym kraju zatrudnić. Jak dostałem robotę w Niemcach, to im pół zakładu spaliłem, zanim mnie na zbity pysk wywalili. Tylko jedna kobieta w moim życiu mnie do siebie dopuściła. To mało jak na pięćdziesięcioparolatka. A i ona od długiego czasu mnie za wszelką cenę unika. Nasyła mi tylko komornika, po alimenty na nasze dziecko. A ja mam to w d***e i płacić nie zamierzam. Nie podpisałem też zgody na wycieczkę dziecka za granicę. A co? Niech kUrwa wie, kto tu rządzi. Dlatego nienawidzę ludzi, popieram PiS i Dudę i ciebie obrażam.

Gość autorka tegoż tematu
a ja popieram nowoczesnego rysia i wszystkie posłanki a zwłaszcza tą co wołała 'precz z dyktaturą kobiet' czyli pasujemy do siebie idealnie - miśku pomyśl - ja miśka (89 kg wagi bez butów) + ty miś = ❤️