Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nieinie

Jak wstać z łóżka?

Polecane posty

Znowu nie mogłam usnąć do 3, spałam niecałe 4h. Jak myślę o tym, że mam wstać, to czuję kompletną niemoc, najchętniej bym została tutaj cały dzień. Co to za różnica, czy jestem w łóżku, czy jestem na zakupach, czy się z kimś spotkam, to i tak nie czuję nic pozytywnego. Wstać czy dać sobie spokój?

Gość gość
1.wyłączyć komputer, telewizor, wi-fi w tel 2. zjeść zdrowe sniadanie 3. wziąć magnez i wit.D 4. poćwiczyc 5. wziąć się za porządki, to w końcu sobota

Gość gość
sztuką jest się zmusić :) a jak systematyczność wejdzie w krew to nie będzie źle, może za niedługo będzie pogoda to korzystaj by gdzieś wyjść czy pojechać

Zmuszam się, ale nawet jak gdzieś wychodzę, to nie czuję już tej radości i energii. Co najwyżej niepokój albo obojętność.

Gość gość
takie mamy realia w Polsce, że zwykły człowiek musi żyć w niepewności, ale to nie powód żeby się zadręczać. trzeba szukać choćby małych przyjemności. Im człowiek starszy tym ma więcej na głowie i mało prawdopodobne żeby się w tej kwestii coś zmieniło. trzeba sobie mocno zapracować na odrobinę przyjemności i mocno się cieszyć że się udało

Czy te leki, którymi faszeruje Cię psychiatra w ogole pomagają ? :o

To może czas zacząć skoro lezysz całymi dniami w łóżku. Zobacz jaka jest pogoda, wyjdź w końcu z tego marazmu

Nawet wychodzenie z domu mi nie poprawia humoru. Coś się ze mną stało, to nie ja sprzed roku.

Gość gość
Jak ci się nie chce wstawać, to nie wstawaj. Po co będziesz wstawać ? Wstaniesz se jutro, albo dopiero w Poniedziałek :)