Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chodze do sklepów Biedronka bo tam przychodzą brzydcy ludzie i są kolejki

Polecane posty

Gość gość

poza tym w wiekszosci biedronek śmierdzi, jest brudno, wszystko porozwalane, jakość produktów tez gówniana generalnie k***a 4 kasy a otwarta 1, lud******olejce ze 20... badziewny hujowy sklep dlaczego w Auchan, Carrefourze itp potrafią byc otwarte inne kasy nawet jak jest malo ludzi ? podchodze, pik pik i gotowe a w tym syfie stój i stój i tylko c**y sie pytają o jakiejs karty stonki, a po uj mi ta dziadowska karta ? malo mam kart w portfeliu ?! Karta Ikea to chociaz darmowa kawa i zniżki w restauracji i realnie nizsze ceny, a tutaj to jakies gowno, poza tym spamują nr telefonu swoimi dziadowskimi reklamami BRUD SMRÓD I UUBÓSTWO ale to w koncu portugalczycy, u nich brud i smród są normalne

Bo niestety do Biedronki przychodzi każdy. Np. W Almie panuje zupełnie inna atmosfera

Gość gość
Biedronka wykończyła rodzimy polski handel, m.in Alme Polak cebulak myśli że Biedra to polski sklep bo taka polska nazwa, a Lidl to Niemcy, Lidl nie kryje sie z tym bo na kazdym produkcie jest Lidl Stiftung ble ble a Biedronka w reklamach lansuje się na polską sieć z polskimi produktami, a co mi po polskich produktach jak to rakotwórcze szkodliwe g****o ? jest z 10% normalnych zjadliwych rzeczy, reszta to GUNWO

Gość gość
też nie lubie tam chodzić, ciągle przy wejściu stoją jakieś lumpy, menele, złodzieje i czekają żeby kogos okraść

Gość gość
Wszędzie stoją żule - "szefowa autko będzie pilnowane" ...

Gość gość
Ale tam jest tanio i nawet biedni mogą zjeść