Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Antykoncepcja a biegunka

Polecane posty

Gość gość

Witam. Od prawie roku stosuje antykoncepcje hornonalna- vibin mini. Tabletki przyjmuje codziennie o 11. Wczoraj wieczorem dostalam biegunki, dodatkowy luzny stolec pojawil sie rano i ok. 14- 3 godziny po przyjeciu tabletki (10 w opakowaniu). Czy powinnam przyjąć kolejna tabletke, czy wystarczy 7- dniowe dodatkowe zabezpieczenie?

Gość gość
Podnosze

Gość gość
jak juz to dodatkowe zabezpieczenie ale na pewno nie wolno ci przyjmowac dodatkowcyh tabletek

Gość gość
Niw sadze byś powinna brać dodatkowa pigułkę, zabezpieczcie sie mechanicznie dodatkowo. Wydaje ni sie, ze te wszystkie ciąże z pigułek to wlasnie brak rozwagi przy biegunce, wymiotach, antybiotyku.

Gość gość
nie uprawiaj seksu w tak młodym wieku

Gość gość
Problem w tym, ze w ciagu ostatniego tyognia mialam stosunki z pelnym wytryskiem

Gość gość
Wez tabletke

Gość gość
Podnosze

Gość gość
Raz tak miałam przy belarze ale wzięłam po prostu kolejna tabletkę z zapasowego opakowania. Ogólnie tabletka do 4 godzin się wchłania wiec u ciebie po 3 godzinach prawdopodobnie większość już została wchłonięta przez organizm. Moja rada bierz zawsze dodatkową tabletkę w takiej sytuacji tak dla swojego spokoju- na pewno Ci to nie zaszkodzi.