Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomoc,zdrowie,uczulenie

Polecane posty

Gość gość

Witam Od paru tyg zmagam sie z prawdopodobnie pokrzywka. Pojawia sie czasem nasilona,czasem prawie jej nie ma. Dopiero za miesiac bede miala robione badania alergologiczne z czego to wynika. Moje pytanie brzmi czy moge farbowac wlosy ? ( zanim to dostalam ,farbowalam wlosy i nic mi nie bylo ) ale tera nie wiem co mam robic...a musze gdyz juz mam mega odrost a szykuje mi sie wyjscie. Z góry dziekuje za pomoc :)

Gość gość
Co do farbowania, to zrób najpierw test-próbę na farbę np. za uchem, albo z tyłu na szyi. Po 24 godzinach będziesz mieć pewność. A co do pokrzywki, pij codziennie wapno musujące.

Gość gość
Ogolnie to prawdopodobnie z pracy mam , ale to juz bedzie prawie miesiac i do konca sie tego nie pozbylam,juz myslalam ze mi to mija a tu zas cos gdzie niegdzie wychodzi...wiec zastanawiam sie nad pokrzywka pokarmowa ? trudno powiedziec...dowiem sie po testach ( na ktore niestety trzeba dlugo czeka ) Biore tabletki jakie mam przepisane, przestalam pic wapno bo mi to schodzilo , ale wroce do tego teraz , a farbowanie mam u fryzjera. Wydaje mi sie ,ze raczej nie powinno mi nic po tym byc,skoro tyle razy juz farbowalam wlosy... no ale teraz majac to pokrzywke to nie wiem...dziekuje za odp ;)