Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość P4TR7K

Czy seks analny prowadzi niektórych do homoseksualizmu?

Polecane posty

Gość P4TR7K

Mnie nie kręci posuwanie dziewczyny w tyłek, nie ma to jak cipka. Nie dziwne gdy niektórzy potem będą pchać jakiegoś gościa. Kobieta to kobieta ale w tych sprawach nie ma wielkiej różnicy. Raz koledzy się mnie pytali czy załadował bym dziewczynie w tyłek. Ja powiedziałem że to gejowskie. Speszyli się.

Gość gość
Ja próbowałem jedno i drugie. Nie ciągnie i nigdy nie ciągnęło mnie do mężczyzn. Ciało mężczyzny jest zupełnie inne. Kobiece ciało jest gładkie, miękkie, jędrne. Facet jakkolwiek zniewieściały i spedalony, nigdy nie "podrobi" kobiety. Seks jest dla rozmnażania, przyjemności i zabawy. Anal to urozmaicenie. Prawda jest też taka, że anal to najwyższa zażyłość i intymność. Kobieta dopuszcza mężczyzna do swojego wstydliwego, nieczystego miejsca. Pozwala się w pewien sposób 'upodlić', całkowicie przed nim obnażyć.

Gość P4TR7K
To dobrze. Ale różnie to bywa. Wg mnie to nie jest miejsce do seksu i tyle. Cipka to jest wnętrze które naprawde czuć.

Gość gość
Nie to napewno nie prowadzi do tego ze staniesz się gejem chyba że robisz to ponieważ boisz się do tego przyznać w tych czasach jest wiele gorszych rzecz niż sex analny . Poza tym skoro robisz to z kobietom to nie masz sie czym martwić

Powiem tak: jestem jeszcze dziewicą, ale dość otwartą w sprawach seksu. Gdyby jednak teraz facet wyskoczył mi z propozycją wpuszczenia węża w tyłek, chyba dostałby po łbie. Dupa jest od srania, a nie od *********** Nie twierdzę jednak, że kiedyś nie zmienię zdania, ale na chwilę obecną wolałabym być p******a... hmm, tradycyjnie ;)