Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne wrażenie, uczucie

Polecane posty

Gość gość

Witam. :) Mam pewien problem. :/ Jakoś tydzień temu dostałam bardzo dziwny telefon od takiej jednej dziewczyny po głosie słyszałam że była pod wpływem... czego? nie wiem.. jej rozmowa to nie była rozmowa a bełkot i upierała się, że mój numer to numer jakiegoś chłopaka o imieniu mojego byłego. :? Olałam sprawę, ale kolezanka namówiła mnie żebym przedzwonila do mojego bylego i obecnego. Posłuchałam jej, ale moj byly nie ma z tym nic wspólnego, w sumie to wiedzialam od początku, bo on nie zadaje się z takimi ludźmi i nie podałby mojego numeru .. Jednak ją zastanawia mój obecny luby, czy on jakies pierwszej lepszej koleżance nie podał mojego numeru żeby sprawdzić czy go nie zdradzam .. Wczoraj chciałam z nim ten wątek poruszyć, ale nie odbierał potem jak odebrał powiedział, że musiał coś załatwić i nie mógł odebrac więc powiedziałam, że zadzwonie dzisiaj, ale nie odbieral i ok 15 padł mu telefon i ma w dalszym ciągu wyłączony .. ;(( Koleżanka mnie pocieszała, ale i tak jestem zmartwiona, smutna, mam najczarniejsze scenariusze, że mogło mu się coś stać po, że mnie zdradza do, że może policja go zgarnęła albo coś. :((( Ale dlaczego on nie odbiera + ma rozładowany telefon i nawet go nie naładował .. Powiedział, że moge dzisiaj zadzwonić od 13 czekam i nic.. ;(Nie wiem co myśleć. Jestem zdezorientowana, smutna i myślę czy on się odezwie w ogóle jeszcze żeby to wyjaśnić. :| P.S. On jest za granicą więc zastanawia mnie trochę to, że jest za granicą, a numer był polski i więcej nie zadzwonił.. Znam jednego jego kolegę, ale ten nie ma internetu, a numeru telefonu też niestety do niego nie mam żeby się z nim skontaktować. :(((( Nie wiem już co mam robić. ;(

Gość gość
Ktos cos doradzi? Odchodze od zmyslow tyle czasu nie odbiera a bylismy umowieni :/

Gość gość
Ehh.. przed chwilą znowu jakiś dziwny telefon z gówniarzami tym razem jakiś Paweł, a mój ma w najlepsze wyłączony telefon.. :((((