Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pieprznieta bez powodu

Mam piersi jak Keira Knightley; przez to nie czuje sie sie w 100% kobieta! APEL

Polecane posty

Operacja nie wchodzi w gre, zmiana plci tym bardziej. Jestem chodzącym babochlopem.. Właśnie teraz sobie to uswiadomilam. To nic, ze jestes brzydka, to nic ze masz żółte zeby czy krzywe nogi, jesli masz piersi, faceci są twoi. Tak kobiety, mężczyźni nie patrzą na to czy masz ładną buźkę czy nie, zarywajcie ich na piersi. Ja mogę byc ladna, wysoka, szupla, ale w nigdy Wam nie dorownam, glowa do gory! Jestescie piekne kobietki, a my babochlopy łączmy sie w bolu!

Gość gość
Ja jestem mężczyzną i powiem szczerze ze nie podobają mi się duże piersi starsi ludzie mówią że jak baba ma duże cycki to łajdok takze taki problem to nieproblem

Nie prowokator, temat z życia wzięty, a ja naleze do babochlopow, podobam się innym mężczyznom (dojrzałym!!) ale moj instynkt jest bardziej meski niz kobiecy, jednakze dobrze czuje sie jako kobieta. Czasami wydaje mi się, ze aby przeżyć dobrze zycie, musialabym pojsc do wojska i walczyc za słabszych, a moim odkupieniem byłaby smierc. Czasami wydaje mi się, ze jestem chora psychicznie, moje samopoczucie to jeden wielki rollercoaster. Z minuty na minute się zmienia. Moge kochac kogos przez jeden dzien, a przez kolejny miesiąc nienawidzieć. Mam chaos w glowie, którego nie potrafię ujarzmić.