Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćxox

krew przy oddawaniu moczu, pieczenie i plamienie krwią po stosunku

Polecane posty

Gość gośćxox

Mam 17 lat, dość spory czas temu zaczęłam współżyć z chłopakiem i wszystko było dobrze, ale dwa dni temu jak również uprawialiśmy sekst, to po wszystkim zaczęło mnie piec przy oddawaniu moczu, który był z krwią. Dość często czuję, że chce mi się siku, jednak gdy idę to polecą z dwie krople z ogromnym bólem. Jest też tak, że oddaje mocz normalnie, a już na samym końcu zaczyna mnie piec. Zobaczyłam też, że plamię co jakiś czas krwią, za parę dni mam mieć okres i myślałam, że to po prostu plamienie przedmiesiączkowe, jednak nie mam pewności i się boję. Możliwe, że to może być zwykłe przeziębienie pęcherza..? cokolwiek takiego? Jakieś tabletki które mogę kupić i mi pomogą? :) Dziękuje z góry za odpowiedź. ps. wybieram się niedługo do lekarza, jednak na razie nie ma wolnych terminów, a do prywatnego niestety nie mogę iść.

Gość gość
Pojawiło się ostre zakażenie cewki moczowej. Powinnaś zaprzestać współżycia, do momentu gdy minie. A powinno minąć po 2-3 tygodniach.

Gość gość
Bierzesz Furagine,dużo pijesz i sikasz i na drugi dzień po problemie

Gość gość
Kup urofuragine powinno pomóc w aptece jest teraz bez recepty, Do wizyty musisz tak się ratować i jak najszybciej bo lekarza. Bez leczenia będzie tylko gorzej, nie będę pisał skutków nie Leczenia, przeszłam te koszmar i teraz jak tylko coś mnie zaniepokoi to od razu lecę jak na złamanie karku do gina

Gość gość
Furagina jest na receptę, bez recepty jest urofuragina teraz nawet reklamują że jest 2raxy mocniejsza, super sprawa pomaga błyskawicznie, nie przestrasz się jak będziesz sikac na żółto wręcz pomarańczowo, to normalne przy tym Leku.