tadek batyr 21 Napisano 7 minut temu Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał: A ja nie wiem jak on się nazywa poszukaj to znana persona tu byla poszukaj w haslach "jak przezyc miesiac za 60zl" albo jak ugotowac obiad za 8zl w tym zeby bylo piwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
666nihil666 0 Napisano 7 minut temu 1 godzinę temu, Minnie Moskowitz napisał: Byla…beznadziejna. Przynajmniej z mojej perspektywy. Koleś nudziarz. Nie w moim typie, ale chociaż zjadał dobrą kolację. Fuj. Nie na moje nerwy. Co chwila chodziłam do łazienki pod pretekstem…w tak naprawdę poprawiałam make-up i robiłam sobie zdjęcia. Chociaż tyle dobrego … żałosny nudziarz. Ile można mieć cierpliwości do takich ludzi, bez sensu i te ich oczekiwania i nadziejezz…. zywym śmiechem się śmieje dlaczego nudziarz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 12 Napisano 7 minut temu 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: W kim ty jesteś no namie by sie wypowiadać. Przepadnij Damulki paniusie wymalowane nawet przy srraniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 457 Napisano 7 minut temu 6 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Daj mi jego X-a! nie wiem czy tak można na kafe sypać autentycznym imieniem i nazwiskiem. Może się zrobił wyczulony na RODO/ Ale poszukaj kasztanowa kuchnia bydgoszcz Maciek B. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 186 Napisano 7 minut temu 3 minuty temu, Kocopoł napisał: Haha. Co ty laska ma kija w doopie jak młoda salowa Hahahah. W sumie dobrze, jedna salowa pójdzie na emeryturę więc młoda się już szkoli w kijodupizmie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 10 Napisano 6 minut temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: za granicą byłem, dzis wrocilem na ten weekend i mam troche weny by popisać...a tutaj dyskusje sie napędzają... o czy mozna tyle gadać?? Jest na czym ( póki tematu nie skasują ) to się toczy gadka o wszystkim i o niczym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
666nihil666 0 Napisano 6 minut temu 1 godzinę temu, Minnie Moskowitz napisał: Byla…beznadziejna. Przynajmniej z mojej perspektywy. Koleś nudziarz. Nie w moim typie, ale chociaż zjadał dobrą kolację. Fuj. Nie na moje nerwy. Co chwila chodziłam do łazienki pod pretekstem…w tak naprawdę poprawiałam make-up i robiłam sobie zdjęcia. Chociaż tyle dobrego … żałosny nudziarz. Ile można mieć cierpliwości do takich ludzi, bez sensu i te ich oczekiwania i nadziejezz…. zywym śmiechem się śmieje wrzucisz jakas fotke na pw ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1007 Napisano 5 minut temu 3 minuty temu, Kocopoł napisał: Haha. Co ty laska ma kija w doopie jak młoda salowa Zawsze może ktoś odważny jej ten kij wyciągnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 30 Napisano 5 minut temu Przed chwilą, 666nihil666 napisał: wrzucisz jakas fotke na pw ? Oczywiście. ... oczekuj a nagrałam nawet rolkę shahshah nie dla psa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 186 Napisano 4 minuty temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Napiwek w postaci piwa na wynos w kubku plastikowym Ej jeżowa, ty niezły śmieszek jesteś. Rzuć widmoka, przejdziesz pokutę i przyjmiemy cię do koła podręcznych hejter 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 7 Napisano 4 minuty temu 3 minuty temu, 666nihil666 napisał: pilas cos ? Mówiłam ci ze qwert chciała z tobą popisać:p odezwałeś sie w końcu d niej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 186 Napisano 4 minuty temu 3 minuty temu, tadek batyr napisał: poszukaj to znana persona tu byla poszukaj w haslach "jak przezyc miesiac za 60zl" albo jak ugotowac obiad za 8zl w tym zeby bylo piwo To jakiś brat duchowy leżaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
666nihil666 0 Napisano 3 minuty temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Mówiłam ci ze qwert chciała z tobą popisać:p odezwałeś sie w końcu d niej? za stara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 7 Napisano 3 minuty temu 2 minuty temu, Kocopoł napisał: Damulki paniusie wymalowane nawet przy srraniu wszyscy maja przepaść tylko nudziara znad kielona ma zostać haha. Młoda salowa - dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 7 Napisano 3 minuty temu Przed chwilą, 666nihil666 napisał: za stara 88 stara? N wiesz co. To wez ja w kategorii milf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 457 Napisano 3 minuty temu 1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Ej jeżowa, ty niezły śmieszek jesteś. Rzuć widmoka, przejdziesz pokutę i przyjmiemy cię do koła podręcznych hejter Moim zdaniem Jeżyk jest fajna, pomimo oczywistych różnic zdań Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 419 Napisano 3 minuty temu Milego pisania, odpadam today Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
666nihil666 0 Napisano 2 minuty temu 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Oczywiście. ... oczekuj a nagrałam nawet rolkę shahshah nie dla psa bo brzydka jestes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 186 Napisano 2 minuty temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Moim zdaniem Jeżyk jest fajna, pomimo oczywistych różnic zdań Czilowa persona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1007 Napisano 2 minuty temu Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał: Ej jeżowa, ty niezły śmieszek jesteś. Rzuć widmoka, przejdziesz pokutę i przyjmiemy cię do koła podręcznych hejter Boje sie waszej pokuty bo libed będzie chciał mnie ukamieniołować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 7 Napisano 2 minuty temu 2 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Ej jeżowa, ty niezły śmieszek jesteś. Rzuć widmoka, przejdziesz pokutę i przyjmiemy cię do koła podręcznych hejter Ja już jej dałam pierwsze namaszczenie. Miła jest ale musi ukrocic kazirodce. Ale ze coś go mało ostatnjo to może jakos to pójdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 7 Napisano 2 minuty temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Moim zdaniem Jeżyk jest fajna, pomimo oczywistych różnic zdań No ma w sobie coś sympatycznego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 457 Napisano 2 minuty temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: wszyscy maja przepaść tylko nudziara znad kielona ma zostać haha. Młoda salowa - dobre Jaka ona młoda skoro słuchała kaset magnetofonowych w dzieciństwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 21 Napisano 1 minutę temu 2 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: To jakiś brat duchowy leżaka. nie lezak to nie jest alkus i nie az tak uposledzony jak tamten Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
666nihil666 0 Napisano 1 minutę temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: 88 stara? N wiesz co. To wez ja w kategorii milf za mloda na milf za stara dla mnie , ale tak to mloda. ja lubie ruwiesniczki albo mlodsze, a jak ma byc starsza to duzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 30 Napisano 1 minutę temu Przed chwilą, 666nihil666 napisał: bo brzydka jestes Jestem zbyt śliczna dla takiego śmiecia jak ty. Nawet po zdjęciu rzęs i zmyciu makijażu. Żałosna imitacjo mężczyzny. Idź powal grejpfruta czy co tam. Co za upadek ludzkości. Darek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 7 Napisano 1 minutę temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Jaka ona młoda skoro słuchała kaset magnetofonowych w dzieciństwie Ona twierdzi tu ze jest o dekadę od każdego młodsza wiec twk zalozylam ze jakaś 20 parolatka. Bo jaka starsza strzela selfiki w kiblu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 21 Napisano przed chwilą 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Moim zdaniem Jeżyk jest fajna, pomimo oczywistych różnic zdań strasznie mitomani ale ma zabawne wstawki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 7 Napisano przed chwilą Przed chwilą, 666nihil666 napisał: za mloda na milf za stara dla mnie , ale tak to mloda. ja lubie ruwiesniczki albo mlodsze, a jak ma byc starsza to duzo To swietnie to znaczy ze niestety do siebie nie pasujemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 186 Napisano przed chwilą Przed chwilą, Onaaaa napisał: Boje sie waszej pokuty bo libed będzie chciał mnie ukamieniołować Rozumiem, że to kamienowanie w kamieniołomie. On jest z kościoła latającego potwora Spaghetti. Każe ci przejść w durszlaku na głowie główną ulicą miasta sypiąc świderkami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach