Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

jak myślicie co się mogło stać?

Polecane posty

Gość gość

To było z 7 lat temu mój ojciec zwolnił się z pracy przez kilka dni zachowywał się dziwnie siedział sam w pokoju i leżał mało rozmawiał cichy był bardzo ciężko mu było z tym jak chodził po mieszkaniu taki nie obecny zamyślony mało jadł aż po jakiś 4-5dniach ubrał się taki smutny wyraz twarzy miał zostawił klucze od mieszkania że wgl nigdy nie zostawiał kluczy czy gubił powiedział pa i wyszedł z mieszkania nie było go cały dzień w domu na następny dzień dzwonił że już nie wróci do domu. I że jest już na granicy Polsko-Niemieckiej mówi pa pa i koniec rozmowy w krótka rozmowa nie trwała nawet minuty w tle było słychać ludzi ja z moją matką po jakiś kilku godz zgłosiliśmy to na policje zaginięcie po jakimś czasie znaleziono gdzieś w Niemczech prawo jazdy i chyba mojego ojca przez Niemiecką policje był powieszony na drzewie w ogrodach działkowych i tu też coś dziwnego że on sam sobie zrobił krzywdę nigdy by coś takiego nie zrobił spbie po jakimś czaśie dostaliśmy zdj ale wgl nie podobny co myślicie o tym ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować