Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chłopak czy przyjaciele?

Polecane posty

Gość gość

nie mam przyjaciół przez chłopaka po prostu nie pozwala mi sie z nimi spotykac , on jest czesto w pracy , czuje sie sama , gdy ide na uczelnie tez nikt sie do mnie nie odzywa zbytnio , gdy jadą na impreze rowniez ;/ co robic? wiem,ze chlopak nie zrozumie poniewaz jest zazdrosny bardzo ;/ zle sie z tym czuje , od dwóch lat tak spedzam czas

Gość gość
Dziwie Ci sie, że jeszcze go nie pogoniałaś; przeciez z upływem czasu będzie cie więził coraz bardziej, a potej, gdy już będziesz całkowicei samotne, kopnie cię w tyłek i zostaniesz w tej próżni. Zostaw go.

Wyrwij się od niego szybko. Byłem w podobnym związku i wiem jak to jest. Zazdrość, potem kontrolowanie i manipulacja. Szkoda na to życia

Gość gość
ale ja go kocham i ciężko mi jest ,on zapewnia mnie o tym samym ;/ nie wiem jak odnowic relacje ze znajomymi ;/

Okej, kochasz go, ale pomyśl o sobie. Chcesz żyć z człowiekiem, który będzie Ci dawał rozkazy i zakazy? A jak mu się znudzi i odejdzie? Zostaniesz z rozwaloną psychiką, bez wsparcia. A ze znajomymi szczerze pogadaj.

Gość gość
wlasnie najgorsze to ,ze nie umiem sobie z tym poradzic , mam zostawic z dnia na dzien powiedziec to koniec ? a jak przyjaciele tez sie odwróca?słyszeli ,ze go zostawie 100 razy i nic ;/