Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OBEZNANA

duch w moim domu!!

Polecane posty

Gość OBEZNANA

Rok temu kiedy spałam u rodziców w sypialni coś mnie obudziło. Na szczęście nie zrobiło mi się ani w jednej sekundzie zimno. Popatrzyłam na tatę... Ok śpi. Popatrzyłam na mamę wszystko dobrze. I popatrzyłam również do garderoby rodziców... I nagle krew mi z twarzy odpłynęła! Zobaczyłam jakąś kobietę w koku i sukni balowej!! Obudziłam mamę i pokazałam to mamie i faktycznie! Mama też to widziała! Kiedy zapaliła światło to zniknęło. Ale nic kompletnie nie przybierało tego krztałtu... Jakieś trzy miesiące później (oczywiście spałam w swoim pokoju obudziłam się. Leżałam na brzuchu i twarz miałam przysłoniętą włosami. Ale przez te włosy wyraźnie widziałam to samo! Stało nad moją głową i nie wiem co robiło! Jakieś kilka miesięcy temu mama mi powiedziała, że chyba widziała to jeszcze w łazience! Wpadłam z mamą na pomysł, że to moja prababcia. I ta wersja utrzymywała się dość długo, ale od taty się dowiedziałam, że prababcia nie była wysoka, a to coś miało ponad 2 metry wzrostu!! Potem już tylko w nocy słyszałam jakieś kroki, ale to pikuś w porównaniu do tego co widziałam!! Jak myślicie co to!?!?!

Gość OBEZNANA
tata jest prokuratorem i wciąż ma wyrzuty sumienia , że pewną kobietę oskarżył a ona czując się niewinna popełniła w celi samobójstwo.. boje się

Gość gość
a skad mamy wiedziec co to? i co znaczy czula sie nieiwnna? moze byla niewinna?

Gość gość
Pewnie keira knightly w swej nowe kreacji.. jeśli wiesz o co kaman