Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sezon komunijny rozpoczęty. Obłuda katodebili znów wychodzi na jaw !

Polecane posty

Gość gość

ten cyrk, ta rewia mody, to robienie z dzieci debili, to wpędzanie dziecka w szpony mafii watykańskiej, w szpony materializmu... zegarek ? rower ? to teraz jest ble, passe, matrona i ojczulek takiego dzieciątka strzela focha gdy chrzestny/a da taki prezent... rower ? owszem ale MARKOWY jakiejs zagranicznej firmy Cannondale, Specialized a nie polski kross czy romet ! zegarek ? tak, tylko jestli to jest smartwatch Moto 360 ! a najlepiej dobry laptop (żaden śmieć z biedronki) lub smartfon (najlepiej dobry ajfon, samsung galaxy s5, s6, s7, s8 lub note) huawei to wieś ! albo...KASIORA, co najmniej 1000 trzeba dać bo inaczej foch (matrona i tak dziecku zabierze cale pieniadze zeby se mogla kupic nową szmpate w zarze i nowy krem oraz tusz do rzęs zeby ukryc swoją wstrętną POLSKĄ MORDE jak to mówił Boguś Linda - wstretną polską MORDE, nie twarz tylko MORDE :D) taka jest rzeczywistosc... bardzo mi przykro za słownictwo, ale łagodnie nie da sie opisac tego co się dzieje w Katotalibanie polskim i świątych bezlzebuba...bo katotaliban obecnie z chrześcijanstwem ma niewiele wspolnego, takie świnskie mordy dziwisze michaliki rydzyki i inni pedofile (bo tylko pedofil potrafi bronic pedofila) rzadzą tym kołhozem 🖐️

Gość gość
Życzę Ci prawdziwego spotkania z Jezusem. Wtedy przestaniesz tak sie pluć na to, co zewnetrzne i spojrzysz głębiej.

Gość gość
Tak konkretnie to o co Ci chodzi? O prezenty czy sam fakt przystępowania dzieci do komunii. Jeśli jesteś tak bardzo poruszona obłudą to powiedz to na głos pod kościołem może, co? Ciekawe czy też nie jesteś w tej kwestii obłudna. Ja jestem niewierząca, dzieci nie chrzciłam, też nie jestem ochrzczona, ale nie obrażam katolików, żydów, , muzułmanów. Weź coś na uspokojenie.

Gość gość
Jezus nie ma nic wspólnego z mafia watykańska ciemnoto

Gość gość
Gdyby Jezus żył to by nawoływał do bojkotu kleru.

Gość gość
wpisz w Google - Moja regresja pod Hipnoza "Kasia" 2.0 - Zycie w czasy Jesuza/Joshua

Gość gość
Racja!Regulą jest motto zyciowe: im ktos "zyje" blizej kosciola tym strach sie go nie bac...Ci ludzie to sekta doslownie.Im b "religijny r..y j" tym czlowiek jest gorszy.Obserwuje te hipokryzje czesto.A po oplatek cala kolejka burakow.Wyjda i noz by w plecy wbili.Najchetniej nie dawalabym dzieci do komuni ale we wsi czyli miescoe 20tys. gdzie mieszkam w szkole dziecko byloby odrzucone przz dzieci tych katotalibow.

Gość gość
Z moich obserwacji wynika , że największy cyrk robią hipokryci w stylu osoby powyżej, którzy sa niewierzący, plują na wierzących i Kościół, ale poślą dziecko do wszystkich sakramentów, bo "co ludzie powiedzą". Zupełnie tak, jakby ich dziecko kogokolwiek obchodziło. Ludzie prawdziwie wierzący zupełnie inaczej podchodzą do sprawy.