Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiunia2675

Niechciany seks

Polecane posty

Gość gosiunia2675

Dziewczyny hej wczoraj uprawiałam seks troche wbrew mojej woli... było ciemno, jednak dwie sytuacje mNie zastanawiają. Mianowicie pierwsza- gdy chłopak zakładał prezerwatywę przez przypadek dotknął członka druga strona a następnie założył prawidłowo. Pozniej, miał na sobie gumkę i prosiłam zeby chociaz nie dochodził we mnie ale nie posłuchał. Doszedł we mnie, gumka nie była pęknięta ale nadal mam wątpliwości czy moze sie chociaz delikatnie nie zsunęła czy cos takiego. Czy jeśli wezme na wszelki wypadek tabletkę 72 po to nic sie nie stanie jeżeli nie ma "pewnej" wpadki, lub Dużej szansy na to ze zajdę w ciąże? Po prosty tak jakm owie nie było to z mojej woli, i chce mieć 100% pewności ze przypadkiem nie zajdę w ciaze z ta osoba. :( jakie sa skutki przyjęcia takiej tabletki ? Lepiej wziac na wszelki wypadek czy nie, jeżeli nie ma faktycznego ryzyka ciąży?

Gość gość
Nie ma ryzyka. Zastanawia mi się dlaczego się zgodziła chociaż tego nie chcialas:/ szanuj się dziewczyno.

Gość gość
A kłykcin kończystych już się nie boisz.tylko ciaży ? O to akurat łatwiej ..niż o baby :O O tym też pomyśl .

Gość gość
W takiej sytuacji nie ma żadnego ryzyka ciąży. Wszystko jest w porządku :)

Gość gość
Odczucia dotyku ci/py praciem robi swoje.