Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobieca łatwość w znalezieniu partnera

Polecane posty

Gość gość

kobiety maja łatwo, zawsze chętny się znajdzie, u facetów jest inaczej, jednak płeć ma znaczenie.

Gość gość
jestem kobieta, nikt chetny sie jeszcze nie znalazl, nikt mnie nigdy nie podrywal, cale zycie mam ciezko nie to co faceci

Gość gość
ja 30 lat jestem sama, bo jestem brzydka, brzydka kobiete zaden facet nie zechce, jestem skazana na samotnosc do konca zycia:( faceci maja lepiej, wystarczy ze sa mili, porzadni i juz moga znalezc kobiete, nawet brzydale, na ulicy bardzo duzo mozna spotkac par - brzydki facet i ladna badz przecietna kobieta wiec plec ma znaczenie, kobieta nawet jak jest porzadna, dobra, ma fajny charakter a brzydka jest to bedzie cale zycie sama a facet porzadny, mily, dobry z fajnym charakterem a brzydki znajdzie zawsze kobiete

Gość gość
Brzydkie kobiety nie są same dlatego że są brzydkie ale dlatego że uważają swoje ciało za świętość, cnotliwe czekają na księcia z bajki, który da im wielką miłość rodem z filmu.. - Takie jest moje zdanie z doświadczenia.. Ciężko jest zaciągnąć brzydką dziewczynę do łóżka a śliczną łatwiej - Prędzej się zakocham w takiej z którą się prześpie choćby po koleżeńsku.. Dodatkowo brzydkie dziewczyny nie dbają o siebie.. Zwalają winę na metabolizm i urodę a tak naprawdę to jest tylko lenistwo..

Gość gość
Latwosc? No nie sadze...no chyba ze kobieta bierze pierwszego lepszego ktory na chcial,nie wazne ze d..k, kobieciarz, prostak itp. Byle Jakie go dosyc latwo znalesc. Za to porzadnego, fajnego faceta- trudno, mam wrazenie ze z roku na rok coraz trudniej :( . Juz predzej facet Znajdzie sobie piekna, ogarnieta kobiete. A ta kombinacja cech: w miare przystojny, zadbany (nie musi byc typowy przystojniak typu wysoki brunet)+ porzadny, wartosciowy coraz rzadziej wystepuje u samcow. Smutne...

Gość niechciana 28
Gó/wno prawda, autorze tego tematu.

Gość gość
Kwestia ewolucji. Kobieta chodzi w ciązy/produkuje mleko :classic_cool: :P więc chce faceta co w nią zainwestuje... albo bierze łosia i zdradza go z dobrym genetycznie "zapładniaczem." Nawet wróble tak robią :P Facet po prostu musi zapłodnić jak najwięcej panienek i tyle. Może częsc dzieci dożyje do dorosłości. Spuścić z krzyża i w drogę :classic_cool:

Gość gość
Jakie to piękne i romantyczne aż się rozmarzyłem ach jooo..

Gość gość
kwintesencja! :D co do brzydkich to znam jedną taką, z którą kręcił mój brat. brzydkie rysy twarzy, grubawa, a ma dziecko, teraz kręci już z innym (z bratem łączy ich teraz tylko koleżeństwo)

Gość gość
Kobiety to wyjda z domi i znajduja milosc. We wloszech kazdy wloch podrywa kazda kobiete i kazdej mowi, ze ja kocha. Polacy tak nie umieja i mowia te slowa zwykle tylko tej jedynej. W egipcie polki wrecz sa rozrywane przez egipcjan.