Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Penis16cm

POLKI TO DZIWY lecące na kolesi z wielkimi pytami w spodniach

Polecane posty

Gość Penis16cm

Ale wy jesteście tępe i ograniczone

Gość gość
a ty masz małego fiutka i zapewne jest to naprawdę 13 cm, a nie 16. Wszyscy sobie dodajecie 2-3 cm oszuści

Gość gość
Niby po co miałbym sobie dodawać? Gardzę wielkimi pisiorami Poza tym rozmiar ten jest przeciętny i nie mam się czego wstydzić

Gość gość
Skoro uważasz, że twój rozmiar jest ok to skąd te kompleksy?

Gość gość
Jakie kompleksy?? Założyłaś błędnie ze skoro rzekomo obrażam to musze miec jakiś kompleks? Po prostu stwierdzam fakt ze lecicie na wielkie pały Widzisz sama jaka jesteś ograniczona

Gość gość
Tępa idiotka zapomniałem dodać...

Gość gość
rozr****ne wiadro.. Tylko Polcki z ciasnymi tzipeczkami, słodkimi ladnymi a nie z p**dziskami jak u hipopotama rozr****nego.. tak jak te latawice których nawet reszta polek się wypiera i których się wstydzi za te szmaty które są mniejszością rozr*****a

Gość gość
Jestem Polakiem i mam 22 cm :classic_cool: i pluje na d***** chamie.. btw nie obrazaj kobiet :classic_cool:.. A ty kobietko która pisze tu o Poolakach którzy sobie tylko dodać cm potrafią.. się umyj :classic_cool: bo śmierdzisz brudasem z jakiejś Egipskiej dziury albo Afrykańskiej na Ciebie to nawet Polak z małym pindolem napluje i ucieknie przed toba ze strachu ze go czyms zarazisz..